Genre: Actie / Misdaad
Met onder meer: Paul Walker, Hayden Christensen en Matt Dillon
Vanaf 1 maart op Netflix
Plot Takers
"Who's Taking Who?"
'Takers' gaat over een groep bankrovers, die de ene na de andere slag slaat en steeds maar weer wegkomt met de buit. Het lijkt erop dat de mannen niet gepakt kunnen worden, totdat ze van plan zijn om hun ''allerlaatste'' slag te slaan. Detective Jack Wells (Matt Dillon) zal namelijk alles in het werk stellen om ze allemaal voor eens en altijd achter slot en grendel te krijgen.
Jesse Attica
Eddie Hatcher
Scott
John Rahway
pietler
Heb deze film ook tijdens mijn vakantie gezien, was niet heel erg goed, was bijna een kopie van de italian job, alleen zat dit verhaal niet goed in elkaar en was erg voorspelbaar ..
TI was eerder irritant dan goed, het hoge stemmetje en de slechte acteer prestaties, verstoorde mijn kijkgenot heel erg.
Ik zou deze film dan ook links laten liggen, en mocht je hem nog niet gezien hebben, gewoon de DVD van italian job (het origineel, or de marky mark versie) deze zijn beide 10x beter dan takers.
moviefanatic
Ik dacht eerst dat dit een verfilming was van het spel Alan Wake, maar het is Takers, niet Taken. Haha, laat maar.
jacobine_rodijk
Wat heeft Taken met Alan Wake van doen, dan?
hannes64
- 1926 berichten
Dit zijn dus mijn soort films....snelle actie, een leuk verhaal, een paar heisten en meer actie met een plot.
Lekkere gelikte film met een goeie Dillon, Walker etc.
En Christensen acteerde dit keer niet als een houten klaas.
Afijn, een goeie film, en een aanrader voor wie van een goeie actiefilm houd met een flinterdun verhaal, maar veel actie.
De shootouts zien er prima uit. ( Ik bedoel daarmee....goed te volgen )
3.5, een lekkere hoge score.
rhiemstra112
Volgens mijn komt het verhaal in grote lijnen overeen met Heat.
Nu ik de trailer zie komt het helemaal overeen.
Dragon_Rose
Op vakantie moet je ook niet kijken naar maffia-films, gewoon genieten van Zon Zee en ????
Weer terug in Nederland hebben we maffia nieuws genoeg, kijk maar in het nieuws over onze regering.
Le Professionnel
Ik snap niet wat onze regering en maffia met elkaar te maken hebben??
Waarom in godsnaam Chris Brown
Aan de nieuwe trailer te zien wordt dit niet veel boeiends.
Waarom altijd die vooroordelen als je nog niets gezien heb.
Dragon_Rose
Hoezo? Wat is er mis met Chris Brown???
Niks mis mee toch.
override100
ik heb altijd gezegd alle films zijn al gemaakt.wat nu komt is een verfilming van
of een semi verfilming van of is een waargebeurd verhaal van.
wel vind ik leuk om de meeste goede en oude films terug te zien en een nieuwe jasje
en met nieuwe artiesten.
deft0nes
Leuke film. Spannend, tot het einde toe. Een aantal, voor mij, onverwachte plotwendingen én geen standaard einde. Prima hoor.
rotjuh
[/quote]Ik snap niet wat onze regering en maffia met elkaar te maken hebben?? [/quote]
Er bestaat in mijn ogen ook nog zo iets als legale maffia.... de lobby machine bijvoorbeeld.
Dat noemen we tegenwoordig democratie maar is ook gewoon een geld een macht spel wat gewoon in nederland gebeurt. Verder is het nieuws ook gemanipuleerd.
Misschien maar goed, is rond 1938 ook fout gelopen....
Was geen vervelende opmerking... wilde alleen mijn kijk erop even kwijt
mixmaster
kruising tussen ´´heat´´ en ´´the italion job´´
leuke actie en goed geacteerd , het ziet er allemaal gelikt uit en de vaart zit er de hele film goed in.
scorepio
Geslaagde film over een groep overvallers. Mooi in beeld gebracht en bij vlagen best wel spannend. Je zou bijna zin krijgen om zelf een overval te plegen.
Een dikke aanrader.
joaquim05
of een semi verfilming van of is een waargebeurd verhaal van.
en met nieuwe artiesten.
Dat is helemaal niet waar! Tijden veranderen waardoor mensen op andere gedachten komen, ze kunnen iets anders gaan zien, iets nieuws uit de oude tijd ontdekken, of gewoon talentvol zijn dat ze met originele verhalen komen. ik kan nu even geen voorbeeld noemen maar er komen wel dergelijke vernieuwde films uit. HET LEVEN IS BREDER DAT JIJ DENKT!
eppo349
Harde actiefilm met veel vaart. Alleen op de één of andere manier zat ik me af en toe te ergeren aan de soundtrack.
Joän
Vond deze film een beetje tegenvallen.
Waarschijnlijk omdat ik eerst The Town heb gezien, valt deze film tegen.
Ik heb de neiging gauw de ene bankovervallers film te vergelijken met de ander.
Vond deze een beetje over de top en overdreven.
Het kon even duren voor deze film op gang kwam, de laatste helft van de film was beter.
Camerawerk, belichting, soundtracks, vond het allemaal weg hebben van die snelle macho crime series incl "mooie en slimme personages " op tv .....maar dan in de vorm van een film.
Maar dat is mijn mening...
Een redelijke B film
Le Professionnel
Wat een tegenvaller overdreven gedoe allemaal en een zeer irritante soundtrack.
RickZ
Misdaadactie met redelijk kat-en-muis verhaal, en een goede achtervolging vol met stunts. Wel onderhoudend genoeg allemaal, dus voldoende.
The Town is ook zo'n film maar dan beter en met meer drama ipv actie
KillahHillah
Vond deze een beetje over de top en overdreven.
Hier ben ik het volkomen mee eens! Het had de cast kunnen zijn van een topfilm, maar kreeg nu meer de allure van een b film. Zo vond ik Paul Walker en Matt Dillon echt op de automatische piloot spelen en totaal niet overtuigend. Het einde vond ik ook zwaar beroerd. Al met al krijgt hij 2.5 sterren.
hoogie
Heb me wel vermaakt maar kan het geen goede film noemen. Beetje 13 in een dozijn idee, waarvan ik er zeker al betere heb gezien (inderdaad: heat, italian job).
Snap de verhaallijn van Dillon ook niet in het geheel. Zonder die verhaallijn had de film nog steeds hetzelfde geweest, komt op mij dan ook meer over als opvulling met een bekende naam of zo.
Omdat ik me niet verveeld heb toch 3 sterren.
djravibarossa
Behoorlijk goede acties.......weinig echte diepgang......einde licht afgeraffeld....desalniettemin een lekkere actiefilm om thuis te kijken.
wwwwww
Yep yep, dit zijn films die ik echt zalig vind; kon deze film nog beter, zeer zeker maar niettemin zeker een aanrader, heb me geen seconde verveeld en ik houd van films ivm bankovervallen zoals oa point break ook en the town die ook net is uitgekomen enz...
Ik vreesde wel voor zo'n cliche einde, een heel voorspelbaar einde maar gelukkig was dit niet het geval
Het is mss wel eentje van 13 in een dozijn maar toch zijn ze anders en blijven ze leuk om naar te kijken.
Al geef ik toe geen enkel film kan tippen aan de ouwe getrouwe point break.
Th town is ook wel een stukje beter nog dan deze hier.
Opgefokte Heat-wannabe. Veel aktie en een hoog tempo, maar inhoudelijk aan de zeer karige kant. Personages zijn volstrekt oninteressant en slecht uitgewerkt, zowel de criminelen als de agenten. Erg druk en fragmentarisch gemonteerd; regisseur Luessenhop is in de veronderstelling dat hij de nieuwe Tony Scott is. Helaas is dat niet het geval. Alles wordt platgewalst door een dik aangezette soundtrack, die te pas en vooral te onpas de aktiescenes verstoort. Onderhoudend, maar niet meer dan dat.
helleke
Bij momenten redelijk snelle actiefilm.
Geen superfilm, maar vervelen deed ie ook niet.
Die ontploffing van het wegdek met C4 was ook al niet nieuw meer.
Ik meen dat ze dat voorheen al hebben gedaan in The Italian Job.
3 sterren.
patrick17
Prima filmpie om je mee te kunnen vermaken! Geen grote film.
Zeker vermakelijk, het is zoals hierboven vermeldt wordt,
het verhaal is flinterdun, en leeft op de actie in de film. Dat zag er opzich
niet verkeerd eruit maar er zat geen verrassing in. Alles was
zoals het behoort te gaan. Het was redelijk voorspelbaar te noemen.
Vermakelijk dat zeker te noemen!
3.0
jeeke21
Prima actiefilm !!
Geen moment verveeld...
dragonmaster
film begon behoorlijk rommelig maar werd steeds duidelijker. vele bekende (B) acteurs. geen enkel personage wordt uitgediept, maar dat hoeft voor mij ook niet bij dit soort films. de actie is top : een goede B-film.

Nog niet gezien? 'Escape at Dannemora' kijk je nu gewoon op SkyShowtime

Fast Five
Actie / Drama, 2011

Unthinkable
Thriller / Drama, 2010
bankarmored carovervalbank overvalcops and robbers armored car robbery