Genre: Komedie / Misdaad
Gesproken taal: Nederlands
Releasedatum: 18 februari 2010
Bekijk via Videoland
Plot Gangsterboys
Als de begin twintigers Mahmut en Apo tot hun eigen verrassing leerling-gangsters mogen worden, komen ze er snel achter dat het echte gangsterleven toch heel anders is dan ze hadden verwacht. Voor ze zich zelf echter gangster mogen noemen, moeten ze zich eerst bewijzen en door vernederende ontgroeningsperiode heen. Als ze eindelijk het vertrouwen van hun bazen hebben gewonnen en hun eerste echte opdracht krijgen, verknallen ze die echter. Vanaf dat moment ziet hun toekomst er plotseling angstaanjagend somber uit. Om hun kansen te keren zullen ze nu een echt gevaarlijke list moeten verzinnen.
Apo
DV1984
anders was je opgelicht.
Door gangsters!
epic piggy
ik vond de film zo slecht dat ik eigenlijk betaald moet worden om die film te zien.
Ach ja, ik heb ook niks met Yes-R maar ik ging mee met mijn vrienden.
tboezem
Wat een mislukte film!
Even een vraag: wat wordt er precies bedoeld met het schermgemiddelde van een film? De totale productiekosten gedeeld door het aantal zalen waar de film draait?
door wannabee-marokkaanse gangsters!
dinhus
Racistische uitlatingen op een film als deze zijn onvermijdelijk, maar waarom neem je het in godsnaam zo serieus? Denk je dat hun in 't echt ook zo zijn?
Overigens vind ik 't nummer aardig goed, terwijl de rest van Yes-R me totaal niet aanspreekt.
Dee-e
Ik vond het toch een redelijke film. Verhaal slaat nergens op, acteerwerk is ook beneden de maat, maar is dat niet bij zoveel film waar je toch van kunt genieten?
Het was leuk voor een avondje weg met mijn zusje. Lekker op een foute, slechte film ingesteld en lekker gelachen. Dus 2,5 ster, omdat het me wel een leuke avond heeft bezorgd
door wannabee-marokkaanse gangsters!
Ik zie een Marrokaans/Nederlandse Egyptenaar en een Turk in de hoofdrollen.
epic piggy
Als jij een slechte film de grond inboren racistisch noemt -.-
Benieee
lijkt me best grappig en niet zo slecht als beweert wordt, maar ik verwacht dan ook veel humor. XD
Dee-e
Dat vond ik dan weer erg tegenvallen. De humor dan hè. Wel een paar gegniffeld, maar geen enkele keer echt dubbel gelegen. Maar kan natuurlijk zijn dat jij een ander gevole voor humor hebt
yacoub
De trailer was al slecht, laat staan de film. En aan de reacties te zien hoef ik de film niet te gaan zien. Met yes-r en de andere gozer in de hoofdrollen moet het wel slecht zijn. Neem wat serieuze acteurs zou ik zeggen.
namingway24
Mijn handen jeuken om deze film een halve ster toe te kennen. Maar het feit dat ik deze film nooit of te nimmer zal bekijken, zelfs niet als mijn leven er vanaf hing, zorgt ervoor dat dat helaas niet zal gebeuren. En als we moeten geloven dat Yes-R met zijn imposante Nickelodeon-carrière een echte gangsterboy is, dan ben ik Don Corleone...
Nielz
Zolang je de film niet serieus neemt is hij best vermakelijk. Natuurlijk zijn de acteerprestaties niet goed en slaat het verhaal nergens op, maar desondanks vond ik de film toch voortdurend vermakelijk en heb ik toch een aantal keer echt moeten lachen (of het nou de bedoeling was of niet)
wwelover
Vooraf had ik natuurlijk nou niet echt hoge verwachtingen. Maar ik had wel iets meer dan dit verwacht, want het is echt een hele slechte film geworden. De film moet het echt hebben van een paar geinige one-liners en Jeroen van Koningsbrugge. Dat verhaal voorspelbaar is, okay dat is altijd bij dit soort films, maar hier is het verhaal gewoon zo ontzettend slecht. Alle clichés komen naar boven. Het is natuurlijk ook nog eens ontzettend ongeloofwaardig. En met zo'n rap idols erin is het natuurlijk nog triester en goedkoper om mee te scoren. En alsof zulke shows in armoedige loodsen worden opgenomen met 30 man publiek.
Wat een dramatisch eind ook zeg. Lekker geloofwaardig, 30 undercover agenten die er op los schieten.
Na deze film en Zwart Water ga je toch behoorlijk twijfelen aan de slechte acteerprestaties in Nederland. Alleen Jeroen van Koningbrugge en Cahit Ölmez speelde goed. Die 'Turk' ofzo speelde nog wel ok, maar ergerde me vooral aan de voice-over die je steeds hoorde van hem. Verder mag Yes-R ook wel stoppen met acteren. En Beau en Georgina maakte de film ook alleen maar slechter op. En dan die Dirk Zeelenberg (van de LOI reclames) die moeten ze echt gaan weren uit films en series, altijd die slechte overgeacteerde schreeuwende rollen van hem. En Mimoun Ouled Radi mag ook wel stoppen met hetzelfde typetje als in Shouf Shouf.
2* voor Jeroen en de one-liners
Lexcoaster
Er zijn tal van competente acteurs in de business hier in Nederland. Dat je die niet altijd in grote film aantreft valt te betreuren, en daarop baseert de Nederlandse filmkijker vaak het idee dat Nederland geen goede acteurs heeft. Jammer.
leuke anekdote:
ik heb gesproken met de regisseur. deze was een gastdocent bij mij op school. zegt hij gewoon zelf dat dit een waardeloze film is en dat er met die jesser enzo niet samen te werken valt. maar dit interesseert hem niet.
hij maakt deze waardeloze film omdat het simpelweg geld in het laatje brengt ( zegthij zelf he). hij zegt dat hij zelf nooit naar deze film zou gaan, zonde van zijn geld.
maar ja, met wat popi rappers erin en de titel gangsta komt er toch wel flink wat jeugd op af en verdien ik mijn centen weer. dat het publiek na het zien van de film teleurgesteld zal zijn, tja. daar lig ik niet wakker van ( citaat regisseur).
voor de film filmpje geldt dit ook zei hij. fimpje was weliwaar nog slechter, maar paul de leeuw trekt gewoon publiek. fans zullen hem altijd leuk vinden, ook als hij het eignelijk niet is. ..
een goede film maken is niet mijn doelstelling. een film maken die geld oplevert. dat is mijn doelstelling.
Quido
voor de film filmpje geldt dit ook zei hij. fimpje was weliwaar nog slechter, maar paul de leeuw trekt gewoon publiek. fans zullen hem altijd leuk vinden, ook als hij het eignelijk niet is..
Madecineman (moderator films)
Aanvallend als ook download gerelateerd bericht verwijderd.
johnhendrikos
ff vraagje hoor, maar ben jij nu serieus?
filmpje geniaal?
je moet een grapje maken, toch?
richarddd
Had er veel meer van verwacht.. gister gekeken met vrienden in de bios, maar de humor die erin zat, daar kon ik niet echt om lachen.. slecht acteerwerk inderdaad, en gewoon een vaag verhaal.. 0,5 ster van mijn kant..
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11922 berichten
Een aanfluiting. Scenario is een onwaarschijnlijke rommel, acteerwerk is in lange tijd niet zo slecht geweest en dat straattaaltje is niet om aan te horen. Yes-R kan gek genoeg toch nog altijd wel mijn sympathie krijgen.
Whatswithandy
ik vond hem wel grappig, grappig hoe ze zo'n rare film in elkaar kunnen zetten
ik vond hem wel grappig, grappig hoe ze zo'n rare film in elkaar kunnen zetten
lees mijn vorige commentaar. ik heb gesproken met die regisseur ( gastdocent op mijn school een keer). is niet grappig hoe ze zo rare film in elkaar zetten. ze doen gewoon maar wat, met wat bekende namen en voila. kereltjes als jij vinden dat dan cool en grappig en gaaf...... so easy!
Neder0001
Yes-R = automatisch al een 0,5. Maar goed, ik heb 'm niet gezien, ga 'm ook niet zien en de rating is al laag zat dus ik bespaar de film dit maar.
melchior7
Waar blijft deze dvd?
Deze draait niet meer in de bios!
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11922 berichten
Wees blij. Bespaart je een hoop tijd en geld.

Het Paard van Sinterklaas
Familie, 2005