Genre: Komedie / Misdaad
Gesproken taal: Nederlands
Releasedatum: 18 februari 2010
Bekijk via Videoland
Plot Gangsterboys
Als de begin twintigers Mahmut en Apo tot hun eigen verrassing leerling-gangsters mogen worden, komen ze er snel achter dat het echte gangsterleven toch heel anders is dan ze hadden verwacht. Voor ze zich zelf echter gangster mogen noemen, moeten ze zich eerst bewijzen en door vernederende ontgroeningsperiode heen. Als ze eindelijk het vertrouwen van hun bazen hebben gewonnen en hun eerste echte opdracht krijgen, verknallen ze die echter. Vanaf dat moment ziet hun toekomst er plotseling angstaanjagend somber uit. Om hun kansen te keren zullen ze nu een echt gevaarlijke list moeten verzinnen.
Apo
Jabbar
Quido
Bij Paul Ruven:
Hoofdrollen Gangsterboys bekend
De rappers Turk en Yes-R spelen de hoofdrol in de nieuwe misdaadcomedy Gangster Boys. Dat liet de producent Independent Films dinsdag weten. In de film spelen verder onder anderen Georgina Verbaan, Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge mee.
Gangster Boys is een speelfilm van regisseur Paul Ruven over twee jonge jongens die graag willen meetellen in het lokale maffiacircuit. Ze dromen van een leven met veel geld en vooral veel respect. Als ze hun eerste opdracht verprutsen, merken ze dat dit niet zo eenvoudig te bereiken is.
Voor de Turks-Nederlandse rapper Turk (wiens werkelijke naam Önder Dogan is) is Gangster Boys zijn debuutfilm. Voor Yes-R is het zijn tweede rol, na zijn debuut in Een Beetje Verliefd. De komedie is in het voorjaar van 2010 in de Nederlandse bioscopen te zien.
Bron: ANP
De Mees
Start opnamen Gangsterboys.
Nederlands Film Festival: Start opnamen speelfilm GANGSTER BOYS - filmfestival.nl
En hier.
kArIzMa_Movie
Rapper Turk in the building! Haha. Ik weet wel zeker dat Turk, Önder Dogan, de film overeind gaat houden. Die man is geniaal.
Georgina Verbaan en Negativ zijn ook nice castmembers. Vreemd trouwens dat Ali B (nog?) niet in de IMDB-lijst staat. Niet dat ik het erg vind, maar gezien de lijst, is dat me meteen opgevallen.
Ik ben benieuwd!
kArIzMa_Movie
"Gangsterboys is de aller eerste Nederlands-Turkse film."
Het viel me al op. Al die Turkse namen in de IMDB-lijst...
Ben ik dan de enige die hier naar uitkijkt?
Phoenix
Kan zo maar. Het enige wat deze film nog minder aansprekend had kunnen maken is wanneer hij Gangstaboyz had geheten.
neo
Het is meer een mengeling van... Zie veel Turkse namen, maar ook wel wat Marokkaanse en enkele andere cuilturen op de castlijst.
kArIzMa_Movie
Turks? Waarom speelt een Marokkaan dan de hoofdrol?
Ik heb het gewijzigd.
Yes-R speelt blijkbaar wel de hoofdrol. Vreemd.
kArIzMa_Movie
Hij wordt iig leuker dan 'Shouf Shouf Habibi'.
Jammer joh, dat Yes-R de hoofdrol moet spelen. Had liever een Turk gezien.
doe normaal
Hij wordt iig leuker dan 'Shouf Shouf Habibi'.
Jammer joh, dat Yes-R de hoofdrol moet spelen. Had liever een Turk gezien.
Je doet nu alsof je de film gezien hebt. Wie weet is het helemaal geen leuke film.
En als Yes-R een Turk speelt in deze film dan vind ik de film al bij voorbaat kansloos.
Zo veel Turken in Nederland, maar kiezen ze voor een Marokkaan om een Turkse personage te spelen. Alleen maar omdat Yes-R populair is in Nederland hebben ze voor hem gekozen, want op een Turk lijkt hij sowieso niet.
kArIzMa_Movie
Ik zeg toch "wordt", of niet? Ik baseer die zin na de trailer gezien te hebben. Ik vind namelijk de trailer alleen al leuker dan heel de 'Shouf Shouf'-film om eerlijk te zijn.
doe normaal
Ja je zegt 'wordt', maar je mist in je zin de woorden 'ik denk'.
Als je het op deze manier had verwoord, dan had ik het in ieder geval logischer gevonden;
Ik denk dat hij iig leuker gaat worden dan 'Shouf Shouf Habibi'.
Maar goed, trailers zeggen ook niet veel he.
kArIzMa_Movie
Ja je zegt 'wordt', maar je mist in je zin de woorden 'ik denk'.
Ik denk dat hij iig leuker gaat worden dan 'Shouf Shouf Habibi'.
Maar goed, trailers zeggen ook niet veel he.
Dat ''ik denk'' moet je er zelf bij inbeelden, en niet alleen bij dat bericht.
IcU
Kan niet ontkennen dat ik een glimlach kreeg bij de trailer. Mijn vooroordeel misschien toch naast me neer leggen. Was bang dat ze zich zelf als 'echte' gangsters zagen. Dat het serieus was. Gelukkig niet. Maar het zal (helaas) ook geen middelvinger worden naar die knulletjes die zich zelf een echte gangster vinden.
Georgina Verbaan was trouwens nergens in de trailer te bekkenen.
lisette37
Yes-R is niet eens helemaal Marokkaans....hij is voor de helft Egyptenaar.....
Trailer net gezien en de film lijkt mij wel vermakelijk......
henkpsv
Gister in de bioscoop paar rare voorstukjes gezien over je telefoon uitzetten.....
Lijkt me echt een drama film te gaan worden:S
mcdaktari
Als die irritante Mokro erin mee doet hoef ik hem nog niet eens te zien
HaroldR86
Ik kwam een behind the scenes filmpje tegen van Gangsterboys!
YouTube - Gangsterboys Rap Jeroen van Koningsbruggen
Wat een held die Jeroen!:)
DarkShadow
Dit is helemaal geen Turkse film!
Er spelen acteurs in met verschillende nationaliteiten.
Het lijkt me wel een goeie film nadat ik het trailer heb gezien. Er zit humor in en beetje actie was niet mis is.

Spaanse Netflix-film '100 Metros' doet het ontzettend goed: 'IJzersterk drama'

Nog niet gezien? 'Escape at Dannemora' kijk je nu gewoon op SkyShowtime