• 9.378.566 stemmen

Met onder meer: James Franco, Danny McBride en Natalie Portman

Releasedatum: 15 september 2011

Plot Your Highness

"Get your quest on."

De arrogante, luie prins Thadeous (Danny McBride) wordt door zijn vader gedwongen zijn broer en troonopvolger Fabious (James Franco) te helpen zijn verloofde Belladonna (Zooey Deschanel) te redden uit de handen van de boze tovenaar Leezar (Justin Theroux ), voordat het koninkrijk van hun vader wordt vernietigd. Vergezeld door Isabel (Natalie Portman), een ongrijpbare krijgsvrouw, moeten de broers eerst gruwelijke wezens en verraderlijke ridders verslaan voordat ze Belladonna kunnen bereiken.

avatar van Quinne

Quinne

"Suck your own venom"

allright, lekkere droge humor in aantocht !

avatar van Nicolage Rico

Nicolage Rico

• 20220 berichten

Niemand opgevallen dat Natalie ineens een slipje draagt en geen string meer?

avatar van Actionfreak

Actionfreak

Ik had Natalie Portman en James Franco toch liever in een serieuze film samen gezien. beetje jammer dit.

avatar van Inland Rabbit

Inland Rabbit

Wat doet Portman n zo'n slechte komedie vraag ik me dan af. hmm naja, we zien wel.

avatar van Falcon103

Falcon103

Inland Rabbit schreef:

je bedoelt natuurlijk geweldige komedie ......:-P

avatar van Seifer

Seifer

it's a trap. a boobie trap!

Het zal wel een flauwe komedie worden, maar van tijd tot tijd wil dat nog wel vermakelijk zijn.

avatar van SJRS.VLDT

SJRS.VLDT

'I've come to take the virgin'

*60 jaar oude vrouw in publiek schrikt zich dood*

Prachtig! Hoe slapper, hoe beter met dit soort films! Ben blij dat ze nog steeds worden gemaakt.

avatar van bobke90

bobke90

Het einde vond ik raar. Portman droeg een chastitybelt, terwijl je eerder in de film haar in een slipje ziet. Wat dus niet kan kloppen. Ook door het feit van die chastitybelt moeten ze weer op een quest. Is men van plan een vervolg te maken misschien?

avatar van akkerman20

akkerman20

Slappe film, niet mijn humor.. Al hoewel het optreden van Natalie Portman een hoop goedmaakte en dit weer eens een andere originele frisse kijk op de middeleeuwen geeft blijven de grappen flauw. Maar ja, hoe kun je anders de middeleeuwen grappig maken door niet woordspelingen te maken? Een filmpje voor op een nutteloze vrijdagavond als je anders echt niks te doen hebt

avatar van Skrean

Skrean

Stoner humor van de bovenste plank, i like.

AHWA

Bij vlagen erg grappig en Portman ziet er heerlijk uit Leuke vondst om de dialogen in een ridderfilm in een wat moderner jasje te steken, a la magic, motherfucker maar verder geen hoogvlieger zoals Pineapple Express. McBride is nog altijd meer geschikt als comic relief in een bijrol, niet als het komisch middelpunt.

avatar van Macmanus

Macmanus

Mcbride is anders wel heer en meester in Eastbound & Down.

avatar van Respekked

Respekked

AHWA schreef:

maar verder geen hoogvlieger zoals Pineapple Express.

Hm jammer. Had hier wel zin in, maar dat enthousiasme is nu een beetje getemperd.

Macmanus schreef:

Mcbride is anders wel heer en meester in Eastbound & Down.

Hij speelt een goede egoistische zak, maar verder doet hij ook in E&D niet veel vernieuwends. Al moet ik de helft van S2 nog zien.

Respekked schreef:

Misschien kan hij jou wel bekoren. Ik zou het in ieder geval proberen

avatar van juliasanne

juliasanne

gaat dit alleen over slipjes.

avatar van Lenzo

Lenzo

Pas 15 september in de bioscoop? Hij was in april al in de US.

avatar van Wilderness

Wilderness

Unrated versie was een stuk leuker dan de gewone versie. Natalie Portman zag er weer heerlijk uit en ook niet verkeerd om haar even in string te zien. Inderdaad vond ik het ook raar dat je op het eind dan haar in een chastitybelt zag. Ik zou het niet erg vinden als er een vervolg op zou komen, heb me er prima mee vermaakt al hoopte ik op net zo'n knaller als Pineapple Express waar ik echt steeds dubbel lag. Hier is het meer elke keer een glimlach op je gezicht. Ook niet verkeerd, maar er had meer in gezeten.

avatar van devidia

devidia

kon beter, maar heb toch een paar keer goed strijk gelegen.

Had Mcbride hier iets meer kenny powers ingestoken, kon deze heeel ver komen

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Leuk! Maar... eerlijk is eerlijk; ik had er toch even wat meer van verwacht. Neemt niet weg dat ik me goed vermaakt heb met deze Your Highness. Veel gevloek, naakt, drugs, onnozele personages, totaal idiote gebeurtenissen en een leuk avontuur in een middeleeuwse setting. Erg geinige mix.

Danny McBride is vooral in vorm, leukste personage in deze film. Portman ziet er heerlijk uit en ook Franco en Theroux doen hun werk goed. De film kent genoeg leuke vondsten en grappige scénes, met onder andere de neuk-scéne van die stier en Courtney of Julie die lulloos is; ''Julie has no dick''. Hihi.

De geschreven dialogen door o.a. McBride zelf zijn bij vlagen heerlijk droog, scherp en uiteraard vooral humoristisch. Misschien niet altijd even sterk, maar oké. Helaas. Voor de rest ziet het er redelijk uit allemaal, veel nepbloed (beetje jammer) en groots opgezette - leuke - CGI-settings.

Jep, lekker filmpje om met wat potten bier te zien. Veel onzin, geen stress, leuk vermaak. Misschien op naar deel twee, ik vind het prima. Leuke lul-ketting heeft die Thadeous ook trouwens.

avatar van deGVR

deGVR

Beetje in de lijn van Year One, alleen was die grappiger (als je van hele slechte seksgrappen houdt) en heeft deze weer meer actie. CGI Omgeving, wezens etc. zien er overigens verrassend goed uit!

avatar van milan90

milan90

Wat ontzettend flauw deze film, jammer had leuker gekund. Er zullen vast wel liefhebbers voor zijn.

avatar van chantal29

chantal29

wat een vreselijks iets is dit ik heb deze film niet uitgekeken

avatar van zorro

zorro

wat een flauwe film zeg humor is ver te zoeken viel bijna in slaap bij deze film

avatar van gillie24

gillie24

Tja.....als je van flauwe, puberale seksgrappen houdt, dan zit je dit leuk vinden. Houdt je hier niet van, dan is het allemaal te flauw voor woorden.

Het verhaal an sich is niet eens zo beroerd en er wordt redelijk geacteerd, alleen wel een complete verkwanseling van het talent van Zooey Deschanel. Zonde dat ze zich hier voor leent. Ook apart dat Natalie Portman zich in zo een film laat zien, maar zij krijgt in ieder geval nog de ruimte om te laten zien dat ze kan acteren, haar rol is ten minste nog de moeite waard.

avatar van Le Professionnel

Le Professionnel

Leuke film ik heb me kosteloos vermaakt om de doge humor en portman is een plaatje om te zien.

avatar van Yugnav

Yugnav

Heerlijke fantasy/komedie die zichzelf niet serieus neemt en de acteurs hebben veel zelfspot. Erg gelachen!

avatar van Theunissen

Toegegeven visueel zag het er allemaal fraai uit maar kom op zeg wat een flauwe en kinderachtige komedie was dit. De humor was echt van een zeer flauw niveau en regelmatig ook zeer kinderachtig waardoor ik geen enkele keer heb moeten lachen. De enige keer dat er een glimlach op mijn mond tevoorschijn kwam was bij de scene met de vele blote vrouwen (waarvan een aantal een fraai decolleté hadden). De scene was voor mij ook het hoogtepunt van de film want de rest van de film sloeg nergens op. De cast is best indrukwekkend, maar na het zien van de film vroeg ik me af hoe in godsnaam James Franco, Natalie Portman en Zooey Deschanel zich hebben laten kunnen strikken voor deze onzin. Een B-acteur als Danny McBride past perfect in deze film maar de eerder genoemde acteurs moeten zich schamen.

avatar van Re73

Re73

Met uitzondering van een paar platvloerse grappen die ik dan wel weer kon waarderen was het over het algemeen bedroevend. Oja Portman is toch wel een erg prettige verschijning