• 9.378.047 stemmen

Genre: Actie / Avontuur

Geregisseerd door: Sylvain White

Met onder meer: Jeffrey Dean Morgan, Chris Evans en Zoe Saldana

Plot The Losers

"Anyone Else Would Be Dead By Now."

De leden van een CIA Black Operation team zijn in de Boliviaanse jungle op een 'search and destroy'-missie. Het team wordt echter verraden en voor dood achtergelaten. Ze besluiten achter de verantwoordelijken aan te gaan om wraak te nemen.

avatar van Martijnnn

Martijnnn

Boddhi schreef:

Beetje A-team achtig kinderachtig geweld met semi humor. Na 30 minuten zó onrealistisch, niet te pruimen voor een film die toch redelijk begint.

Je gaat bij een film als dit toch werkelijk waar niet klagen over het realisme...

JacoBaco

En Law Abiding Citizen geeft hij 4,5* Die film is ook zo ontrealistisch als de pest.

(maar wel goed)

avatar van DrMouse

DrMouse

leuke film om eens een avondje te ontspannen.

avatar van JSPR_G

JSPR_G

Mijn mening in een notendop: leuke film, goed geacteerd, leuke actie-delen, soms onverwachte plotwendingen, soms typische, door iedereen verwachte plotwendingen en leuke humor. En een zalig bommetje, die Snuke

Geen film waarbij je veel moeite moet doen om te snappen. Goede film voor gewoon een avondje ontspannend televisiekijken met chips en frisdrank.

avatar van borasi

borasi

Ik kreeg een klein beetje hetzelfde gevoel als in Tropic Thunder, maar dan veel beter uitgewerkt.

avatar van Waku

Waku

Vergelijking met A team is inderdaad snel gemaakt.

Leuke frisse snelle actiefilm met prima special effects.

Beetje over the top aan het eind met het vliegtuig maar verder niks op aan te merken.Met name de slow motion beelden geven "The Losers" net dat beetje extras.

Prima vermaak.

avatar van winglo

winglo

Leuke actiefilm! Beetje humor, lekker over de top. Keek lekker weg!

avatar van bounze

bounze

Echt een aanrader dit, alle negatieve berichten kun je wegcijferen. Het is een klasse film met veel aktie en goede special effects. Ook de acteurs spelen hun rol bijzonder goed. De film deed me een beetje denken aan de serie Leverage.

avatar van xaid

xaid

leuke film

avatar van gjnt

gjnt

Vond het een aardige filmpje voor tussen door, geen hoog vlieger, maar een ontspannende actiefilm welke wat mindere momenten kent met name in het midden stuk.

Het duurt mij dan eigenlijk net iets te lang en kreeg het gevoel alleen nog te kijken omdat ik het einde wilde zien. De laatste 20 minuten maken dat echter weer goed.

Voor mij een magere 3*

avatar van prikprak

prikprak

het lijkt wel een beetje op the A-team zelfde types toch heb ik me er wel mee vermaakt.

avatar van jeandb

jeandb

Tenenkrommend. In het begin denk je nog, ziet er wel aardig uit (lijkt wel een beetje op het begin uit Predator) maar dan gaat het al heel snel helemaal nergens meer over. Niet slecht geacteerd maar verder slapper dan slap verhaal. Uitgezet na een minuut of 20, was niet meer vol te houden.

avatar van JSPR_G

JSPR_G

jeandb schreef:

Uitgezet na een minuut of 20, was niet meer vol te houden.

Na 20minuten kan je echt geen eerlijk oordeel vellen over een film.. 1,5* geven op basis van 1/5de van de film vind ik nogal zwak.

avatar van Lefgozer

Lefgozer

Aantal leuke actiescènes, maar nooit wist de film me echt te boeien.

avatar van doeshnormal

doeshnormal

Als je naar die graphics en explosies kijkt; man, wat een geld zit er achter deze film! Had dan iets minder explosies en graphics gebruikt en stop dat geld in het script en de cast.

Leuke actie hoor, maar het verhaal en de acteerprestaties waren echt te zielig. Maak de film dan óf serieuzer of meer over-the-top à la Shoot 'Em Up.

Jammer dit.

Een 4 (2 sterren dus).

avatar van Dirtdiver

Dirtdiver

Stoer! Wachten op part deux..

avatar van dulcinea

dulcinea

Er had meer in gezeten, het probleem was niet de cast want die vond ik eigenlijk wel uitstekend maar het verhaal is zo rommelig en mager. De actiescènes zijn ook niet sterk genoeg om de film te redden, nochtans zijn er best een paar mooie scènes en zat de humor soms ook goed, het had idd gewoon allemaal iets meer over the top mogen zijn.

avatar van Nancy1980

Nancy1980

Lijkt beetje op de laatste A team film, acteurs zijn prima, verhaal ook, maar is net allemaal te dik aangezet vind ik.

Maar toch een vermakelijk filmpje.

avatar van macrobody

macrobody

Wat een slechte film, lol. Eentje in het genre tieten, schieten en helicopters. De eerste 10 minuten waren nog wel het slechtst. Dan is de toon gezet en weet je dat je niet al te veel moet verwachten. Knop op dom is dan ook maar het beste en een paar leuke grappen zorgen dan nog net voor een 3 sterren filmpje.

van duijn

Wat word er toch vaak bij die soort films de term: verstand op nul zetten. gebruikt. Die opmerking slaat echt totaal nergens op.

Alsof je nu naar een film kijkt waarin totaal niets realistisch is.

Ik denk dat bij een masterlijke science-fiction die term beter kan gebruikt worden. Daarin is namelijk NIETS realistisch.

avatar van Riddierid

Riddierid

Goed acteer werk voor redelijk onbekende acteurs en het was gewoon een goede film.

avatar van Martijnnn

Martijnnn

Sinds wanneer heeft de bekendheid van de acteur met kwaliteit te maken .

avatar van acher710

acher710

dara heb je een punt maar het was een goede film.

avatar van tal1b

tal1b

grappig filmpje voor tussendoor, je weet al op voorhand dat deze 'losers' een onoverwinnelijke status hebben, waardoor het niet echt spannend is. maar het zijn prettige acties om naar te kijken.

'n soort A team filmpje maar dan met 'n man/vrouw meer

avatar van Poppe

Poppe

van duijn schreef:

Daarin is namelijk NIETS realistisch.

Zei de grote Deja Vu-pleiter

van duijn schreef:

Wat word er toch vaak bij die soort films de term: verstand op nul zetten. gebruikt..

Daar is de film nou eenmaal voor gemaakt, niet om een pretentieuze boodschap te verkondigen.. Gewoon kijken en zitten..

avatar van APPEL68

APPEL68

Precies, Onrealistisch maar wel uiterst vermakelijk

JacoBaco

Goedzo APPEL68! Coole Duke Nukem avatar, goede opmerking over deze film en een nog veel betere nummer 1 in je top 10.

van duijn

Ik probeer maar te zeggen dat je bij dit soort films ook moet kijken of er iets realistisch in zit voordat je '' je verstand op nul zet ''.

Sterker nog... In the matrix is bijna ALLES fictie en je gaat mij niet vertellen dat je dan je verstand op nul moet zetten.

JacoBaco

In dit geval duidt het aan dat het een film betreft waar je niet teveel bij moet nadenken, want dan gaat het wellicht ten koste van de film. Opzich positief bedoelt. Je hebt bijvoorbeeld realistische films en je hebt fictie films. Daarnaast heb je fictie films die op een geloofwaardige/realistische manier worden gebracht. Maar uiteindelijk is elke film dus fictie, anders wordt het een documentaire.

In ieder geval: Verstand op nul, blik op oneindig = niet teveel bij nadenken (of alles wel klopt of kan.) Ik vind het een hele overbodige opmerking en het is zelfs bijna een belediging voor de film. Als er 1 uitdrukking verbannen moet worden, dan is het wel die uitdrukking!

JacoBaco schreef:

Daar sluit ik me volkomen bij aan.