• 9.377.374 stemmen

Genre: Actie / Thriller

Geregisseerd door: Keoni Waxman

Met onder meer: Steven Seagal en Mike Dopud

Plot A Dangerous Man

"For Shane Daniels, fighting for freedom is a way of life."

Nadat hij zes jaar lang vast heeft gezeten in de gevangenis voor iets wat hij niet gedaan heeft, wordt Shane Daniels (Steven Seagal) weer vrijgelaten met alleen maar de excuses van de staat Arizona. In de eerste paar uur van zijn vrijheid wordt Shane getuige van een uit de hand gelopen politie controle waarbij twee doden vallen, waaronder een agent. De daders hebben echter nog twee dingen achtergelaten; een zak gevuld met geld en een vrouw. Het is nu aan Shane zich een weg te vechten door de corrupte stad en de vrouw in veiligheid te stellen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van hannes64

hannes64

• 1926 berichten

Maak daar maar 6 jaar van , beste.
Want hij kreeg immers 300,000 dollar aangeboden van de staat, dus 50,000 dollar voor elk jaar die hij vastzat, maar dat hij weigerde....alles was hij kwijt, daar kon geen geld tegenop...weet je nog???

avatar van 606

hannes64 schreef:
Maak daar maar 6 jaar van , beste.

Dat was de bedoeling alleen drukte op 8
De correctie heb ik goed gedaan evenals de rest wat fout was.

avatar van Arjann

Arjann

Wat ik me altijd af vraag is :

Wie zijn toch die mensen die al een stem uitbrengen als zij enkel de trailer hebben gekeken?

avatar van 606

Nu blijkt maar weer waarom ik een seagal fan ben.

Prachtige vette actiefilm

Keoni maakt van seagal weer wat hij was.

4,5 ster

avatar van Kooltje

Kooltje

@Arjann

De film is al op het internet te vinden vandaar dat er al wat stemmen zijn.

avatar van nilspeters

nilspeters

ik heb gisteren deze film gekeken en moet jullie zeggen dat ik dit een uitstekende film vond!

Het verhaal: Echt Steven Seagal verhaal, goed op hem geschreven.

Cinematografie: De beelden zijn soms wat donker of licht versneld ja, maar dit doet aan de beleving of spanning niets af.

De muziek: Tijdens de film is het bijna niet stil, bij bijna elke scene is er goede muziek ter ondersteunig van het verhaal, de ene keer symfonisch de andere keer een underground housebeat ( bij de dansende Chineesjes.

Kortom, als je van actie houdt, mooie vechtscenes, wilde schietpartijen en af en toe een blote tepel, dan is dit jouw film!

avatar van mrwhite

mrwhite

SSeagal schreef:

Er waren (voornamelijk de fans duh! ) nogal positieve dingen te lezen over A dangerous man en met vol goede moed ging ik deze film dan ook bekijken, helaas kom ik toch tot een veel negatievere beoordeling....

ooeeeee een steven seagal fan die zijn film niet goed vind dat kom je niet veel tegen dus dat zegt meer dan genoeg.

DiDa

Ik had het eigenlijk niet verwacht van S Seagal. Ik ben van mening dat deze film wel degelijk goed is voor de fans. Maar ieder zijn mening....

avatar van Arqa

Arqa

Lekker onderuitgezakt met een zak chips en verstand op nul gaan kijken.

Verwacht er niet veel van: Kan het alleen maar meevallen

avatar van mixmaster

mixmaster

wederom een tegenvaller van seagal .

hetzelfde recept : close-up of versnelde vechtscenes van seagal zodat het net lijkt of ie nog als 20 jaar geleden kan vechten.

voor de rest alleen maar schiet scenes die je je neus uitkomen , zo veel dat het gewoon saai is.

wederom dezelfde conclusie : seagal had al lang moeten stoppen met films maken !!!

avatar van Nancy1980

Nancy1980

een echte seagal film, precies wat je er van verwacht.

Veel actie, en schieten.

mij gaat het een beetje vervelen, hij mag met pensioen.

avatar van L0sT_R3B3L

L0sT_R3B3L

Vecht hij deze keer wel zelf ?

DiDa

Hij vecht in deze film zeker zelf.

avatar van cobra34

cobra34

toppie de echter seagal is back zo als ik hem niet anders kan lekker er op los rammen

avatar van efacsen

efacsen

Die hand gevecht van Segeal zijn toch wel geniaal

avatar van Boddhi

Boddhi

Eindelijk een van de betere films met Steven Seagal. Niet zo'n standaard verhaal. Als aikidobeoefenaar vind ik het jammer dat er tijdens de vechtscenes zo wordt ingezoomd dat je er uiteindelijk net iets te weinig van ziet.

avatar van BoonHeng

BoonHeng

Ik zitten genieten met de nodige ohooo's en ooeehhh's ! Een echte ouderwetse Seagal film met goed mep- schiet- en smijtwerk. Hij geeft ze nog altijd goed van wanten, toppie!

avatar van SSeagal

SSeagal

DiDa schreef:

Ja sorry Dida, maar na The Keeper vond ik deze enorm tegenvallen. Vooral de voice dubs en de versnelde vaak slecht te volgen vechtscene's waren zo jammer

avatar van Swastika

Swastika

Steven Seagal lijkt weer helemaal terug.Na aanzien van deze film gingen mijn gedachtes terug naar het begin van zijn cariere.De gevecht scenes waren meer dan het aanzien waard.Het verhaal zakte niet halverwege in zoals,we wel vaker zagen in zijn films.De spanning blijft er goed in .Nu maar hopen dat hij dit weet vast te houden.En nu maar hopen dat hij vaker met regisseur Keoni Waxman gaat werken .Want deze regisseur lijkt hem weer terug te hebben gekregen op het goede spoor.

blisteringdude

Is hij alweer gelekt? Snel binnenhalen dan! Hoge score wel voor een Seagal film. Zie je de stuntmannen niet te overduidelijk?

blisteringdude schreef:

Nee helemaal niet zelfs. Ik vond het qua actie echt een goede Seagalfilm...

blisteringdude

Kijk hem nu. Hij ziet er wel erg zwaar uit in deze film, maar hij valt niet tegen.

avatar van louisvf

louisvf

Lang geleden dat ik een Steven Seagal film had gezien en weet nu meteen weer waarom! Weer een zeer slechte film uiteraard! En waarom noemt iedereen, maar echt iedereen die man uncle? Was het te moeilijk om hem een naam te geven? Net zoals dit komen veel dingen erg simpel en kinderachtig over, camerawerk verloopt alles behalve soepel en over het acteerwerk zal ik maar niet beginnen! Alles word veel te simpel uitgelegd, lijken die er niet uitzien en van plaats veranderen, wondes die verdwijnen, die flik dat in de koffer een lijk niet ziet liggen? Russen die al hun mannen verliezen in een gevecht waar ze eigenlijk niet zouden moeten inzitten, veel te veel kraakgeluiden, een oneindigheid aan kogels, cliche personages, het af en toe wazig gehaper van de camera is enorm storend, zwak begin, zwak midden en zwak einde! Waarom vraagt die gast in het begin niet een deel van het geld? Waarom beetje zwart op hun gezicht doen en vervolgens een licht bruine jas aantrekken? Hij zegt zelfs eens "man" tegen dat meisje! Script geschreven door pubers? Je zou denken het word een wraak film maar je komt uiteindelijk niet eens te weten wie zijn vriendin heeft vermoord en wie dus zijn tijd in de gevangenis had moeten doen, verhaal wijkt dus helemaal af! Verder zaten er nog heel wat fouten in de film, maar bon had hier ook niets anders van verwacht! Nuja het is af en toe wel eens leuk om een zeer slechte film te bekijken (online welliswaar), zo weet je altijd weer goed hoe een goeie film er moet uitzien!

Het gemiddelde ligt hier duidelijk weeral eens veel te hoog!

Heb net de film bekeken,vond hem echt waardeloos en voorspelbaar,

In het heetst van de strijd neemt hij het Chinese meisje op sleeptouw.

en ga zo maar door echt een c film.

Goed dat meningen kunnen en mogen verschillen,Seagal heeft voor mij echt afgedaan.

blisteringdude

Erg goed onderhouden film van Steven! Zijn beste sinds 'Pistol Whipped'. De vechtscénes vond ik eigenlijk prima gefilmt en de actie was ook goed. Minpuntje is dat Seagal wat ouder en dikker is, maar dat mag de pret niet drukken. Goede muziek en Steven had er duidelijk zin in! Ik twijfel tussen 3.5* en 4* maar ik geef hem een 4*. P.s. belachelijk dat er hier mensen 0.5* stemmen. Attack Force bijvoorbeeld was inderdaad een 0.5* waard maar als je hem met deze vergelijkt zou je toch tenminste een 2.5* moeten geven!

blisteringdude schreef:

Inderdaad!

avatar van djeebee

djeebee

wat een verschrikkelijke bagger !!

avatar van Kooltje

Kooltje

Bedankt voor je positieve uitspraak . hier zijn we weer veel wijzer door geworden

avatar van Hermannus

Hermannus

Steven Seagal op zijn retour. Het wordt elke volgende film duidelijker. De stand_in vechtmachine is wel goed en elke vechtscene goed zichtbaar. de Rus zeer ongeloofwaardig en zijn zoon nog erger. Film zonder pretentie en plot. Bah... zonde van de tijd

avatar van martijnk

martijnk

Na een uur liep mn DVD vast en ik heb niet de moeite genomen hem opnieuw te starten. Wat een waardeloze film zeg. Ik ben een Seagal fan maar dit was echt absolute bagger, The Keeper was stukken beter.

Ik ergerde me ten eerste dood aan alle voice dubs, ten tweede moet een Seagal film gewoon simpel zijn. Er zat veel te veel 'verhaal' in, maar heel het verhaal sloeg gewoon nergens op en was totaal niet interessant. Je zat heel de tijd te denken wanneer gaat hij nou eens knokken.

Seagal moet zich net als in zijn oude films gewoon een weg omhoog knokken tot hij de eindbaas bereikt en die op een harde manier afmaakt, ik wil niet na hoeven denken bij een Seagal film.

Dat is hetzelfde wanneer je Bud Spencer een serieuze rol laat spelen, dat kan ook gewoon niet.