Genre: Horror / Komedie
Releasedatum: 19 april 2012
Bekijk via Videoland
Bekijk via Prime Video
Plot The Cabin in the Woods
"You think you know the story."
Vijf twintigers besluiten om een weekendje in een afgelegen hut te spenderen, midden in het bos. Al gauw wordt duidelijk dat de vijf - drie mannen, twee vrouwen - meer op hun bord krijgen dan een idyllisch uitje alleen. Het oplezen van een spreuk uit een dagboek leidt tot dood en verderf en allerlei bizarre gevolgen van dien.
Dana Polk
Wendy Lin
Daniel Truman
The Director
paul83
Als ik de uitleg van jou zo zie vraag ik me juist af of jij het gesnapt hebt.
Ik heb het heel goed begrepen. Wat is mis met mijn uitleg?
Partyboooi
Pff, hier valt niet veel goeds over te zeggen behalve; het moet niet gekker worden!
huiguh
dus als je deze film slecht vind, dan heb je hem niet begrepen? Dat slaat nergens op.
precies
otherfool
Aparte, niet in alle facetten geslaagde maar toch onderhoudende horror parodie. Wel is het jammer dat al vanaf het begin duidelijk is welke richting de film op wil, maar het concept was wel origineel en de film bij vlagen best komisch (de Japanse meisjes waren bijvoorbeeld hilarisch).
2,5*.
kathmandu
Gaat het niet, waar heb ik nu naar zitten kijken?
Verhaal is absoluut belachelijk, het begon wel leuk maar de uitwerking later slaat compleet de plank mis. Weer zo'n 'prachtige' Hollywood film.
0.5 sterren.
rambam3
Het begint erg leuk, maar de laatste 20 minuten zijn gewoon jammer/slecht... 2 sterren
darksider
belachelijke film, zonde van de tijd om die film te maken, even kijken welke dwaze nachtmerrie monster we kunnen optrommelen ,het scheelde niks of frankenstein liep héél de film ook nog even mee.
Heb halfweg de film beginnen doorspoelen . was content dat die gedaan was.
wibro
Heb halfweg de film beginnen doorspoelen . was content dat die gedaan was.
Ik vind eigenlijk dat dit soort berichten doorgespoeld moeten worden. Hebben geen enkele toegevoegde waarde.
Metalfist
Interessante link betreffende de monsters op het einde:
roeman
Een verloren filmavond.
Echt te belachelijk voor woorden, wat een belachelijke BBB film. Geen horror, slecht matig gore en een absoluut belachelijk plot. Nogmaals een film hoeft niet geloofwaardig te zijn (zijn de meeste films trouwens niet) maar dit slaat werkelijk alles. Ik had hem samen met mijn moeder (ook een enorme horrorfan) willen gaan kijken in de bios, door allerlei omstandigheden niet aan toegekomen, dus dan maar kijken thuis. (Goh wat zijn we achteraf blij dat we hem niet in de bios zijn gaan zien, die 20 euri hebben we mooi uitgespaard). Hapje, drankje erbij en we waren er klaar voor, deze film kreeg zulke goede reccensies etc.. Op het eind zaten we elkaar aan te kijken inclus mijn man "is dit het nou", niks verrassend eind, geen shock momenten, geen moment werd het eng en geen moment ben ik geschrokken of bang geweest. Je wist vanaf het begin af aan welke kant het op zou gaan. Ze legde het er enorm dik boven op. In de controlroom cq kelder cq ondergrondse kamers kwamen ze allemaal voorbij, zelfs de tweeling uit de Shinning, Pennywise de clown, weerwolven, bats etc...etc. Het enige echt verrassende was de cameo van Weaver, wat is die vrouw toch super. Gelukkig maar voor dat kleine puntje anders was de complete film in het water gevallen. Dus 0.5* voor de humor die wel aardig was en een 0.5* voor Weaver, meer punten kan ik er echt niet van maken.

P.s. en wij hebben het concept heel goed begrepen, we dachten dan ook echt dat op het eind een soort ode aan de horror klassiekers zou worden, maar het concept is zo slecht uitgevoerd dat je je ook afvraagt waarom zij uit de Excorsist in haar witte pyjama daar rondloopt. Niks geen ode,niks parodie, niks komedie, gewoon weg waardeloos. Zelfs de gore op het einde komt niet aan. Als je het doet doe het dan goed, maar ga niet zeggen
paul83
Interessante link betreffende de monsters op het einde:
Forgot Password - Mania.com
Link is deaud
Metalfist
Dat is jammer, gisteren werkte hij in ieder geval nog wel maar om de één of andere reden lukt deze nog wel:
Shock-O-Rama: Complete Guide to Cabin in the Woods - Mania.com
djdavy
Heb de film gezien en vond hem zwak. De trailer lijkt alsof het een goeie film is ... Krijgt een 2 .. en dan is al naar boven afgerond
Nientje1980
Echt leuke film.
Best goede effects, en een niet zo standaard verhaal.
Je bedoelt dan de laatste 30 minuten want de eerste 60 minuten waren juist zeer standaard.
sandokan-veld
Met duidelijk plezier gemaakte film, met grote liefde voor de horrorclichés, waar een grappige en redelijk frisse draai aan wordt gegeven. De gaten in het plot en het trage begin nemen we dan maar voor lief.
toetje1977
Eigenlijk 2 sterren voor deze maar voor de opmerking "goed gedaan, zombie arm" een halfje extra.
Voor de liefhebber deze...
MizKriz
Een heel domme film,
met erg dom verhaal.
Kinderachtig bovendien.
Te dom voor woorden.
Totaal geen aanrader!
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11922 berichten

Gelukkig is jouw bericht van een torenhoog niveau.
Askikker
Stompzinnig, ach ja horror.
Hey Leo,
niet dat ik dit nou een giga topper vond, maar ik had van jou toch wel iets meer commentaar verwacht
cldiia
Oke het verhaal slaat niet echt ergens op nee. Maar ik moet zeggen dat ik het wel 'diepgaand' vond met die 'goden' op het einde. Ik bedoel, hoe verzin je het? Ik was er nooit opgekomen! Ik heb er rijkelijk om gelachen. Dus ik heb me wel vermaakt met de film.
Angrod_Pallanén
Echt een van de meest verfrissende, originele en simpelweg briljante films in lange tijd. Heerlijk vermaakt. Geweldig!
EW101
En dan toch nog een onvoldoende? Zo te lezen heeft de film wel zijn doel geslaagd bij jou.
BadSilence
Ik had geen idee wat ik van de film moest verwachten, aangezien het enige dat ik over de film wist was dat er een pinhead achtig figuur in zit. Het begon als een standaard tiener horror slasher, maar uiteindelijk bleek de film totaal anders te zijn. Als horrorliefhebber kon ik het laatste kwartier zeker wel waarderen! duivels, weerwolven, clowns, slangen, robots, eenhoorns, zombies alles kwam voorbij. Er was ook wat nodige humor aanwezig, waaronder de japanse meisjes op de televisie en de ondergrondse loterij. Het verhaal opzich en de uitwerking krijgt van mij een 4, maar speciaal voor de monsters in het laatste kwartier +0.5 !
Richard_Voorhees
Met het vermoeden dat deze film enorm overgewaardeerd werd durfde ik eigenlijk niet meteen deze film te gaan kijken, maar de lovende woorden namen maar toe, waardoor mijn interesse uiteindelijk gewekt werd. Wat een leuke film is dit geworden zeg: een aantal (saaie) kantoormannen (en enkele vrouwen) zetten een horrorfilmscenario in scene voor een onbekend "publiek". De eerste helft van de film is dan ook (bewust) een erg standaard horrorverhaal.
Het plot blijkt uiteindelijk behoorlijk origineel te zijn, voor sommigen misschien iets te vreemd, maar ik wist het zeker te waarderen. Ik heb hiervan genoten!

'Outlander'-spin off 'Blood of my Blood' doet het ontzettend goed op HBO Max

Komedie / Misdaad, 2020

World of Tomorrow
Animatie, 2015
1 reactie
cabinegiant snakeschool partymotorcycle crashabandoned housebossenmarihuanaapocalypsezombieweerwolfschepselcabin in the woodsvideo wallspeaker phone young adultcollege student