• 9.198.644 stemmen

Met onder meer: Mel Gibson, Jamie Lee Curtis en Elijah Wood

Releasedatum: 8 april 1993

• iTunes Bekijk via iTunes

Plot Forever Young

"Time waits for no man, but true love waits forever."

Het is 1939, en de testpiloot Daniel McCormick neemt het risico zijn geliefde niet meteen ten huwelijk te vragen. Buiten het restaurant waar ze zitten, wordt ze aangereden en de artsen denken niet dat ze ooit uit haar coma zal ontwaken. Een vriend van de testpiloot doet experimenten om levende wezens in te vriezen. Nadat het gelukt is met een kip wil hij het met een mens proberen, en omdat de piloot zijn geliefde zo niet aan kan zien laat hij zich een jaar invriezen. Maar hij ontwaakt pas als het al 1992 is.

avatar van krosnicky

krosnicky

En niemand Minder dan J.j. Abrams heeft dit verhaal geschreven

avatar van Esteban

Esteban

Eén van de eerste "serieuzere" live-action films die ik als kind in de bioscoop gezien heb. Toen vond ik deze (ietwat melige) bedoening helemaal geweldig. Wat ik er vandaag zou van vinden, geen idee. Dit is zo'n typische titel waarbij ik twijfel om de herinnering te behouden die ik heb of me toch te wagen aan een re-watch.

avatar van Filmkriebel

Filmkriebel

Het kon makkelijk melo worden met zo'n onderwerp, maar de makers komen er goed vanaf met een film die een midden weet te houden tussen drama en een meer avontuurlijke film. Het typisch Hollywoodiaanse einde is misschien nog het slechtst hier daar ben ik het mee eens, maar in zijn geheel zeker een sympathiek overkomende film die ook wat humor in petto heeft met de twee kinderen. Ondergewaardeerde film met Gibson vind ik.

avatar van StevenMighty

StevenMighty

Voor de derde keer gezien. Blijf het een mooie film vinden.

avatar van omniesbonsai

omniesbonsai

Prachtige sfeervolle romantische tijdreis film (door wachten op de tijd)

1 van mijn favorieten

Nooit gezien op 1 of andere streamings dienst(schandalig)

Somewhere in time is ook zo'n film wel gezien op streaming

Vroeger konden ze mooiere films maken dan nu ,geldt

ook voor de muziek

Films van nu en vooral de muziek is gecreëerd to dumb you down!(gevoelloos,emotieloos)