Tron: Legacy (2010)
Releasedatum: 26 januari 2011
Bekijk via Disney+
Plot Tron: Legacy
"The game has changed."
Wanneer Sam Flynn (Garrett Hedlund) nog jong is, verdwijnt zijn vader Kevin (Jeff Bridges), een computerprogrammeur. Zo'n 20 jaar later krijgt Sam bezoek van Alan Bradley, een oud-collega van zijn vader. Alan beweert dat de vader van Sam nog leeft en vermoedt dat hij terug te vinden is in diens vroegere arcadehal. Sam hecht niet veel geloof aan dat gegeven, maar gaat toch op onderzoek uit. Wanneer hij een verborgen kamer vindt, wordt hij opgezogen in een virtual realitywereld. Samen met Kevins vertrouweling Quorra (Olivia Wilde) komen vader en zoon in een gevecht terecht van leven en dood. Ze moeten zien te ontsnappen uit een cyberwereld die niet alleen heel geavanceerd blijkt te zijn, maar ook heel erg gevaarlijk.
- Trailer (YouTube)
- Tron Legacy (MusicMeter)
- Tron Legacy R3CONFIGUR3D (MusicMeter)
- Kijk op Disney+
Siren #2
Siren #3
Siren #4
Leland Palmer
Klik hier voor de eerste teaser-trailer in HD. Ziet er opzich geinig uit, al is het wel even ''iets anders'', dat hele cyberspace gebeuren. In de Verenigde Staten zijn de mensen hier helemaal gek van.
ace leader
heb het origineel gezien, was wel oké....
hoop dat het een leuke cyberheelal versie van the incredible shrinking man wordt ofzo
davidov
TRON kon ik altijd wel waarderen. Ben benieuwd of men weer een aardige film wil maken maar dan in een ander technolgisch tijdperk, of gewoon meer wil verdienen aan een oud concept. Ik hoop dat eerste.
Trailer ziet er best leuk uit, sfeervol in elk geval. Had ook een gerucht gehoord over dat Daft Punk de soundtrack zou gaan doen, lijkt me ergens ook wel interessant.
titia
De trailer die ik hiervan gezien heb vond ik werkelijk prachtig! Het origineel heb ik nooit gezien, moet ik nodig eens gaan doen. Ben zeer benieuwd naar deze film!
aunuscus
Ik heb de jaren tachtig versie gezien en die was ook goed. Nu nog hopen dat de jaren 10 versie goed gaat zijn maar daarvoor moet ik nog twee jaar wachten.
IcU
Is hier geen tekenfilm van? Het komt mij wel bekend voor. Heb de film nooit gezien.
AHWA
Het origineel was geweldig. De trailer is ook weer 'typisch Tron' zo lijkt het.
aerts007
Een tekenfilm weet ik niet, het spel was vroeger wel bekend.
Angrod_Pallanén
De trailer was vast en zeker gericht op fans, maar het zag er allemaal wel stijlvol uit. Helaas vond ik die gezichten in de pakken dan weer tenenkrommend irritant. Heb het origineel nooit gezien, maar vooralsnog sta ik niet te trappelen om deze CGI-film te zien.
VanRippestein
Ah, Tron. Wat kijkt die toch lekker weg. Ben benieuwd, ik ga er hoe dan ook heen. Ik ga thuis effe de trailer bekijken. Hopen op lijpe geluidjes en veel lichtjes
Quaest
Het lijkt wel beetje op eeh... muziekclip.. london to paris ofzo.. weet t niet meer.
davidov
release staat voor december 2010.
Duurt nog wel eventjes dus, genoeg tijd om te poetsen lijkt mij
De sequel draait vanaf 17 december 2010 in de Amerikaanse bioscopen. Op dezelfde dag gaan ook The Green Hornet, The Smurfs en Yogi Bear in première.
Bron: filmtotaal/coming soon.
davidov
Best geinige teaser poster. Hoewel de nadruk inmiddels wel erg dik op de motoren begint te liggen.
Kwam dit plaatje tegen (hi-res), jawel...weer een motor
MerLiNiuM
oei dit wordt een moeilijke om te verfilmen. trailer ziet er goed uit.
getthecool
Als ik me niet vergis is dit inmiddels wel een uitgemaakte zaak. Voor mij een reden om hier naar uit te kijken.
En anders niet? raar...
Maar het is al veel te lang stil en denk dat het gewoon een gerucht was. Zijn er de laatste tijd wel vaker rondom Daft Punk en genre genoten Justice.
Maar ook rondom de film blijft het nog rustig.... had stiekem op iets gehoopt rondom de superbowl. Erg ver vooruit misschien maar volgend jaar is het te laat
SouthParkHero
Uhm... even denken... deel 1 was een film (van hoe lang geleden? 10 jaar ofzo?) , deel 2 was een computer game (uit 2003?) en nu komt er dus deel 3. Toch?
Metalfist
Gisteren deel 1 gezien en dat beviel me heel goed dus ik ben wel benieuwd naar dit.
Leland Palmer
De 1e teaser trailer ziet er goed uit. Lijkt me wel leuk dit.
davidov
De 1e teaser trailer ziet er goed uit. Lijkt me wel leuk dit.
Je spreekt jezelf van 9 maanden terug een beetje tegen
Dit is de 1e echte trailer, de teaser had je zelf vorig jaar gepost
Ziet er overigens goed uit. Hoewel ik de teaser nog sterker vond.
Oeh dit jaar nog!
davidov
Bah waarom kan ik geen edit maken na een dag....
Nouja dan maar zo:
Bedenk me nu dat ik een auto er in zag.... Kan nog net maar ze moeten niet proberen onze wereld te erg na te bootsen :S
shadow13
TRON LEGACY
lijkt me een goeie film als ik de trailers zo bekijk.
voor de mensen die niet kunnen wachten of die een goeie indruk willen, zijn hier de officiële trailer en de officiële teaser
kinjutsu
Ze doen niet alleen de soundtrack, ze spelen ook in de film.
Top.
Macmanus
Lijkt me wel wat kunnen worden dit ja. Jong talent zit er ook achter, meestal is dat op zijn minst een stuk interessanter dan de oude rotten in het vak.
The Cube
Ontopic: De titel van deze film wat je hier boven leest is niet meer Tron Legacy maar TRON Legacy. Zo staat het ook bij IMDb.
88Fabian
Ik zit hier helemaal niet op te wachten eerlijk gezegd
Q Jones
Deze wil ik zien. Ik heb het orgineel nog nooit gezien is die aan te raden

Netflix neemt binnenkort afscheid van de horrorfilm 'The Watchers'

Ferrari
Drama / Biografie, 2003

Kôkaku kidôtai: Stand Alone Complex Solid State Society
Actie / Sciencefiction, 2006
kunstmatige intelligentiegeheime identiteitsimulator simulationsuper computerutopiacomputer program dystopiecomputerzen gamescomputer simulation vervolgbedrogcomputer animatiecomputer-generated imageryduelmotorfietscomputer gameneon light80s styleautocracyneo 80s80s referencelight cycle