• 9.375.073 stemmen

Geregisseerd door: Alan Poul

Met onder meer: Jennifer Lopez, Alex O'Loughlin en Eric Christian Olsen

Releasedatum: 17 juni 2010

Plot The Back-Up Plan

"Fall in love, get married, have a baby. Not necessarily in that order."

Zoe (Jennifer Lopez) wil graag moeder worden en is van mening dat het veel te lang duurt om op een juiste man als vader te wachten. Ze besluit zich kunstmatig te laten bevruchten. Juist op de grote dag ontmoet ze ene Stan (Alex O'Loughlin), een man die wel eens de ware zou kunnen zijn. Om hem niet af te schrikken besluit ze haar zwangerschap geheim te houden.

avatar van Dianaa`

Dianaa`

Heb de film zojuist gekeken. Ik vond het een grappige film, maar wel jammer dat het verhaal vol clichés zit. Ik had toch wel iets minder daarvan verwacht. Het verhaal is voorspelbaar, maar het blijft wel een leuke film om naar te kijken. Wel vind ik dat dit maar een eenmalige film is; niet voor herhaling vatbaar.

Jennifer Lopez heb ik al lange tijd niet meer zien acteren in een film en was dus wel benieuwd hoe ze het er nu vanaf bracht. Ik moet zeggen dat ze het nog steeds leuk doet.

avatar van erpunited

erpunited

Het was een matige film. J Lo zag er goed uit en blijft een aangename verschijning. Maar het acteerwerk liet te wensen over. De film is heel voorspelbaar. Enkele leuke grappen. Maar er overheerst een tegenvallend gevoel

avatar van skullcandygirl94

skullcandygirl94

leuke film wel voorspelbaar maar ja dat heb je mt dit soort genres XD verder 4 sterren:D

avatar van elayz

elayz

Leuke film, had hem saaier ingeschat maar dat viel reuze mee!

kon best wel lachen om de film, zeker dat hondje is leuk.

goed kloppend verhaal. 1 stukje in de film vond ik vrij snel gaan maar daar leef je je zo weer in!

en daarbij die Jennifer Lopez mag er ook best wezen

3.5* zeker waard!

Houd je van Komedie / Romantiek? Zeker kijken!

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

Leuk.

Het is dan immers bekend qua structuur en verloop (voor de mensen die niet door hebben dat dit romcom is), en blijft dan ook een wegkijker, maar wel zo een waar je u tegen zegt.

avatar van jeuletaxi

jeuletaxi

Erg matige film, J-Lo was voor 't oog het enige om de film af te kunnen kijken.

avatar van movie acteurs

movie acteurs

She's back, na 4 jaar. Onze Lopez.

Ik vond het best wel leuk eigenlijk. Beetje cliché. Ook wel voorspelbaar. Zoals ergens rond het begin, Lopez stapt in taxi, O'Loughlin stapt in taxi en je weet al dat het een stelletje wordt. Verrassend vond ik wel de tekeningen aan het begin van de film. Ook is het acteerwerk helemaal niet zo heel slecht. Aardig filmpje maar niet voor herhaling vatbaar. Gelukkig is dat natuurlijk ook niet verplicht. 3,0.

avatar van gratis

gratis

Waareloze film, een aaneenschakeling van clichés. Ik irriteerde me bij elke scene en heb deze film dan ook voortijdig uitgedrukt. J-Lo probeerd te grappig te zijn waardoor elke scene zo niet grappig is. Die kerel reageerd te betrokken op elke situatie waardoor het lijkt alsof ze al een hele geschiedenis hebben samen. AAAAAARGH.. doe dit jezelf niet aan mannen, je gaat kapot.

0,5 ster voor J-Lo's nice behindwork

avatar van Timothyvdmeer

Timothyvdmeer

She's back, na 4 jaar. Onze Lopez.

En moeten we hier blij mee zijn? Van mij had deze B actrice lekker weg mogen blijven.

avatar van wenna89

wenna89

Ik vond het een leuke film, moest erg lachen om Lopez, ik heb meer sympathie voor haar gekregen nu ze ouder is. Meestal heb ik niks met romantische komedies maar deze vond ik toch wel leuk, dus een 3,5

avatar van danijel

danijel

oh god, is zij nog steeds aan het 'acteren" ?? :S nee toch joh ze moet echt ophouden met die kt flop flms

avatar van override100

override100

leuk film as niets anders is leuk geprobeer maar toch niet gelukt

avatar van Tja Blub

Tja Blub

vond er zeer weinig aan, weinig humor weinig romantiek,

avatar van Najade

Najade

Heel weinig komedie en weinig romantiek. Er is maar 1 leuk stukje in de hele film, voor de rest zit je te wachten op komedie/romantiek, die nooit echt goed doorkomt. Is meer drama dan komedie. Een flop, jammer.

avatar van kaatje18

kaatje18

Dit is helemaal geen matige film, ik vond het een hele leuke film, het is een goeie romantische komedie. En Jennifer Lopez kan wel goed acteren. Natuurlijk is de film wel voorspelbaar maar dat is wel leuk.

avatar van tims

tims

danijel schreef:

Nou..als ik zo naar je top 10 kijkt hecht je niet zo heel veel waarde aan acteerprestaties

avatar van Pantoffel

Pantoffel

Aangename film, geen echte hoogvlieger maar toch leuk om te kijken.

Die vader in het park vond ik wel leuk.

avatar van Cl@udi@

Cl@udi@

Ik vond het echt een leuke lach film. Was een beetje bang voor het acteertalent van Jennifer, maar ze heeft het heel leuk en goed gedaan. De grappen vond ik goed, behalve bij een scene bijna op het laatst ( ik mag niks verklappen, maar als je hem gezien hebt dan weet je welke ik bedoel) die was echt over de top overdreven.

Heel vermakelijke film die makkelijk wegkijkt, inderdaad wel cliche's maarja, ik heb me er niet aangestoord.

Ik had na het kijken wel een goed gevoel over de film zou hem ook zeker aanraden.

avatar van imcw

imcw

ik heb me best vermaakt met deze film. ja zoals gezegd is hij voorspelbaar, maar dat zijn de meeste romantische comedy's, daar sta ik niet echt van te kijken. Leuke acteur ook

avatar van Tonyline

Tonyline

Cl@udi@ schreef:

Ben ik met je eens!

PS: Damm die Jennifer is HOT! '

Ik geef hem een *3,0!

avatar van Katharina

Katharina

Leuk, maar niet helemaal werkend (miste een beetje chemie tussen de hoofdrolspelers).

avatar van yvvv

yvvv

Ben ik nou de enige die dit echt een heerlijke zwijmelfilm vond ?

Ik ben normaal helemaal niet zo van the girlygirl-movies of feelgoodmovies, maar toen ik deze met een vriendin had opgezet, zaten we toch allebei wel heerlijk in dromenland.

Ach, misschien waren het de hormonen .

Enige stuk wat ik echt niet leuk vond om te zien, was het stuk in het zwembadje... Bleh! Maar verder... Heerlijk over-romantisch..

Op acteerprestaties heb ik niet gelet, daarvoor zat ik al te hoog in de wolken, denk ook wel dat ik 'm met een tweede keer kijken wat lager in zal schatten. Dus ik kijk 'm voorlopig maar niet nog een keer!

avatar van notorious_kim

notorious_kim

Zonder veel verwachting naar deze prent gaan kijken (oh wat spelen ze weinig deftig in 't cinema voor 't moment :-s). En dat was denk ik het beste ook. De film is niet slecht, het verhaal is goed opgebouwd, maar zit vol cliché's, maar ze hebben het zo gemaakt dat het niet ging storen.

Eindelijk nog eens een romkom die effectief grappig is, 't was lang geleden dat ik nog zo heb kunnen lachen met een romkom. Er zijn grappige momenten voor een jonger en voor een volwassener publiek, aangezien ik tussen die twee groepen zit, vond ik het meeste wel grappig .

De cast vond ik wat minder. J.Lo moet het in deze film duidelijk hebben van haar looks, want acteren kan ze voor mij nog altijd niet, ze zou nochtans deze rol wel moeten kunnen overbrengen, want ze heeft zelf al een zwangerschap meegemaakt. Alex O'Loughlin vond ik een stuk minder, er waren echt stukken in de film waar ik hem niet helemaal geloofde. De chemie tussen de personages zat ook niet altijd even goed, wat voor mij de romantiek wat wegnam, en deze film reduceerde tot een komedie.

Inbeeldzetting was basis, maar bij romkoms stoort me dat nu eigenlijk niet zo.

Over het algemeen een genietbaar filmpje, die me aan het lachen gekregen heeft. Geen hoogvlieger, maar toch wel een hoger gemiddelde.

avatar van tcdaizz

tcdaizz

heerlijk filmpje om niet bij na te hoeven denken..

avatar van Catwoman1986

Catwoman1986

Wat een heerlijke film! Gister gezien in Antwerpen.

Krijgt van mij 4 sterren. Ik had er niet al te veel van verwacht en ben ook nooit zo dol op Jennifer Lopez. Nou, die verwachtingen waren absoluut niet terecht. Jennifer Lopez deed het goed, ze kreeg me veel aan het lachen en weet ervoor te zorgen dat ik met haar meeleef.

Het verhaal zit inderdaad vol clichés, maar ik had het idee dat dat bewust was gedaan, om er een beetje de draak mee te steken. Alles was net een beetje over the top zoals de bevallingsscene in dat bad, wat ik juist extra kon waarderen.

En natuurlijk het hondje, briljant

Alex O'Loughlin kende ik nog niet, maar prettig om naar te kijken.

avatar van andrehoek

andrehoek

Hier moet echt zout, peper en maggi bij. Eigenlijk zit er van alles te weinig in. Wat was dit smakeloos.

Te langzaam, niet grappig en het woord cliché is voor mij al te veel gebruikt door andere gebruikers. Er worden acteurs gebruikt die niet eens op de kaart staan en zo acteren ze helaas ook. De enige die meerwaarde had was Anthony Anderson als Playground Daddy, maar met 2 scenes mag je het dan over meerwaarde hebben?

Voor mij was het leukst om te zien dat Howard Cunningham nog leefde. Tom Bosley leeft en is nog actief....

avatar van essepluisje

essepluisje

In zijn genre is dit een hele leuke film. Ik heb me prima vermaakt en ik vind Jennifer Lopez echt geen onaardige actrice.
Heb een aantal keer echt gelachen alleen de scene waar die vrouw haar kind baart en je zo'n shot van onder krijgt had van mij niet gehoeven
Enige minpuntje is dat het hondje iets meer screentijd had moeten krijgen.

avatar van l-d

l-d

Ga deze vanavond kijken met mn 'best friend'..Hij houd erg van dit genre...Ik persoonlijk vrees voor het ergste..

avatar van l-d

l-d

Ik moet zeggen...het viel allemaal wel mee...Je krijgt precies wat je kunt verwachten...Niet mijn ding, maar toch best leuk.

avatar van DonRalph

DonRalph

Acteer werk laat te wensen over.

Maar de humor maakt dat weer goed en Lopez blijft nu eenmaal een plaatje.

3* voor de humor!