• 9.373.561 stemmen

Gesproken taal: Engels, Italiaans en Spaans

Releasedatum: 17 juni 2010

• Netflix Vanaf 22 februari op Netflix

Plot Letters to Juliet

"What if you had a second chance to find true love?"

Een jonge Amerikaanse vrouw (Amanda Seyfried) gaat op vakantie naar het prachtige Verona in Italië. Daar vindt ze een ''Letter to Juliet'', een onbeantwoorde brief aan een onbeantwoorde liefde. Hierdoor begint ze een zoektocht naar de geliefden uit de brief...

avatar van kArIzMa_Movie

kArIzMa_Movie

Trailer.

I am Lorenzo Bartollini. haha

avatar van MissyNador

MissyNador

trailer ziet er goed uit! Kan niet wachten!!

benthe

Film waar ik heel erg zin in heb, ziet er super uit, leuk sfeertje en Amanda Seyfried is goed

avatar van Uitje

Uitje

Het lijkt me een mooie film veel zwijmel.

benthe

Weet iemand wanneer deze veel in the US uitkomt?

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

benthe schreef:

Weet iemand wanneer deze veel in the US uitkomt?

Letters to Juliet (2010) - Release dates - imdb.com

avatar van Just_xMe

Just_xMe

Deze film is echt geweldig!!

Ik woon nu in Amerika en ben dus naar de bioscoop geweest maar echt hoe goed!

Je denkt dus dat het een echte romance is maar het is ook zo'n goeie comedy!

Serieus, de hele zaal heeft meerdere malen dubbel gelegen! Geweldig! Iedereen moet dit zien!

Klinkt veebelovend ;D

avatar van Bounty

Bounty

Just_xMe schreef:

Deze film is echt geweldig!!

Ik woon nu in Amerika en ben dus naar de bioscoop geweest maar echt hoe goed!

Je denkt dus dat het een echte romance is maar het is ook zo'n goeie comedy!

Ja is er in Amerika ook een plaats genaamd: Amersfoort?

avatar van 88kayleigh88

88kayleigh88

Bounty schreef:

Ja is er in Amerika ook een plaats genaamd: Amersfoort?

hihi

ook dit lijkt mij een leuke film !

heb net even de trailer gekeken ziet er leuk uit.

avatar van Maykel_vM

Maykel_vM

"ONLY MY LIPS" +1

avatar van SzJoowNiejCah

SzJoowNiejCah

romantisssssch vanzelfsprekend. maar ook zó humorvol! mooie shots. puik gespeeld. niet bijster voorspelbaar maar wel netjes geplaatste cliché-scènes [inclusief balkon mèt klim en liefdesverklaring, yep]

leuk leuk leuk. nice gecast ook. en oe wat is die christopher egan een hunk

avatar van VS-

VS-

aardig wegkijk filmpje, het standaard cliché verhaal zat er wel in, maar ach een amanda seyfried fan kijkt daar doorheen,

avatar van wwelover

wwelover

Hele fijne film, ondanks dat het vol zit met clichés. Maar ik ben redelijk snel tevreden bij dit soort films. Fijne sfeer, leuke humor en romantiek. Al vond ik het nou echt een film voor het genre drama. Al was ik soms wel geraakt, maar dat komt omdat ik een softie ben. En een heel groot pluspunt is natuurlijk de prachtige Italiaanse omgeving. Ik heb echt genoten. Leuke cast ook, al heb ik Seyfried beter zien spelen.

avatar van FunkStar

FunkStar

Een hele bijzondere film die veel bij me heeft los gemaakt.

De film is op prachtige locaties geschoten en de acteurs doen het allemaal erg goed. VInd Amanda Seyfried altijd erg suf maar in deze film erg goed!

avatar van missy85

missy85

Ik heb de film in de bios gezien afgelopen weekend. Vond het een goede film. Een van de mooiere romantische/drama/comedy die ik de laatste tijd in de bios heb gezien. Zeker een aanrader voor liefhebbers van dit genre.

Echt een topper!

avatar van BB1991

BB1991

gisteren de film in de bios gezien en hij was eigenlijk precies zoals ik hem verwacht had. Een heerlijk wegkijkende film, met de nadruk op romantiek en liefde.

allereerst props voor de setting, want die bepaalt de hele goede sfeer in de film. de Italiaanse landschappen worden prachtig in beeld gebracht en de wit-gele kleur komt heel erg nadrukkelijk in voren. dat zorgt voor een fijn en vrolijk aanzicht en tovert eigenlijk automatisch al een glimlach op je gezicht. alles straalt en oogt warm en knus... typische basiselementen voor een romantische film natuurlijk.

de acteurs stonden allemaal hun mannetje, alhoewel ik wel vind dat van de meeste personages hun karakterelementen veel te overdreven naar voren komen. het is daardoor een beetje te overduidelijk in welke richting de film jou symphatie wil hebben, waardoor je eigenlijk al weet hoe de film eindigt.

het plot is leuk en aandoenlijk, en het werkt gewoon. aanvankelijk wilde ik eerst schreeuwen dat ze gewoon het telefoonboek moest openen en iedereen moest bellen. of evt. een paar facebook/myspace pagina's te bekijken. maar ach... dat is natuurlijk niet romantisch.

avatar van mandy7

mandy7

Leuke film, geen hoogvlieger

maar zeker geen laagvlieger

wil nu wel in italie gaan rondrijden in een fiat 500

en dat gaat misschien volgend jaar wel gebeuren

dus dit wordt nog een duur filmpje voor mij

avatar van AlphaCentauri

AlphaCentauri

O.a. door de reacties hier de film gezien. Ik vond het een teleurstelling. Niet echt grappig, matige acteerprestaties, matig script wel leuke beelden als je naar Italie gaat.

avatar van fappie

fappie

• 2005 stemmen

Ik was er ook niet kapot van. Wel vermakelijk, maar niet heel goed ofzow.

avatar van kaatje18

kaatje18

Deze film is echt heel mooi!!! Echt een aanrader. Hij is zoooo romantisch. Aan de trailer kun je al zien dat het een goeie film is.

avatar van Skylar_Malfoy

Skylar_Malfoy

Dit is echt een heerlijke film! Prachtige beelden uit Italië en de romantiek knalt er gewoon vanaf. Verstand uit en kijken!

avatar van TeunD

TeunD

Ik ging een beetje met gemixte gevoelens naar deze film toe. Hij zag er wel leuk uit opzich maar zeker niet super uit. Ik was bang dat ik teleurgesteld zou gaan worden.

De film zelf steekt best leuk in elkaar en is zeker niet slaapverwekkend. Ja, het is het 'standaard' liefdesverhaaltje. Meisje heeft een vriend, wordt verliefd op iemand anders, ander blijkt iemand anders te hebben en uiteindelijk komen ze toch samen. Toch vond ik het in deze film in een erg leuk jasje gestoken!

Desondanks dat het standaard is krijgt ie een welverdiende 4/5!

avatar van carlak

carlak

Als je uit de bioscoop komt heb je het gevoel of je een week heerlijke vakantie had. Zulke prachtige beelden, leuke muziek, top geacteerd en een superromantisch verhaal. Helemaal goed !!!

avatar van sharonxx

sharonxx

Ik vond het een prachtige film. Wat een mooi verhaal ook. Einde was een beetje voorspelbaar en overdreven. De film is opgenomen in Italië, prachtige beelden! Ja, echt een aanrader.

avatar van timburton

timburton

Niemand kan Europa zo prachtig presenteren als een niet - Europeaan. En dan met name de Amerikaan. De film is cliché, zeer cliché. Echter alles behalve storend cliché. We zijn ook niets anders gewend als 't om de makers van The Notebook gaat. (Wat bedoelen ze toch immer met "De makers van..."? Ik bedoel, Winick, de regisseur, is niet de regisseur van The Notebook. Mag je ook "De makers van..." zeggen als twee films dezelfde decorschilder hebben? Ik dacht het niet.)

BB1991 schreef:

In eerste instantie was ik bang voor Letters to Juliet. Maar de geniale gesprekken (vooral van de topacteurs Gael García Bernal en Christopher Egan) laten je vergeten dat je de enige man in de bioscoopzaal bent. Amanda Seyfried speelt goed, ietwat onrealistisch soms. Haar enige kritiekpunt in deze film is, nu ze haar imago als Mama Mia meisje probeert af te schudden, alweer Sophie heet. Hierdoor had ik soms het gevoel, vooral in 't begin van de film, dat ik naar 't vervolg van Mama Mia was aan 't kijken. Ja, ik geef toe. 't Is een romantische vrouwenfilm. Maar kom op, "What's so romantic about eating in the dirt?". Precies. Geniaal.

avatar van lessie10

lessie10

vond het een super film! (L)

avatar van Emmuze

Emmuze

Ik ben het compleet met Timburton eens. Niets meer aan toe te voegen.

Romantische film!

(En Italië komt hier ook heel goed tot z'n recht

avatar van shawna

shawna

Ik vond de film wat tegenvallen had er meer van verwacht.Het eerste half uur was de film ronduit saai. Het tweede gedeelte als de zoektocht naar Lorenzo begint wordt het wat beter.

avatar van miigeit

miigeit

het is een leuke film!

je kan het verhaal wel wat voorspellen.

Italie is zo mooi!