• 9.372.314 stemmen

Met onder meer: Sean Pertwee, Kevin McKidd en Emma Cleasby

Releasedatum: 21 november 2002

• Prime Video Bekijk via Prime Video

Plot Dog Soldiers

"Six men. Full moon. No chance."

Een team Britse soldaten, op training in de Schotse wildernis, vindt een gewonde Special Forces kapitein en de overblijfselen van zijn team. Ze komen er achter dat er weerwolven actief zijn in het gebied. Ze moeten zich voorbereiden op flink wat actie aangezien het de komende nacht volle maan is...

Sgt. Harry G. Wells

Pvt. Cooper

Cpl. Bruce Campbell

'Spoon' Witherspoon

Pvt. Joe Kirkley

Pvt. Terry Milburn

Poncio schreef:

Lijkt dit een beetje op Wilderness??

ik denk dat wilderness op deze film lijkt. alhoewel, ik vind toch dat er niet direct vergelijkingen zijn met het verhaal van Dog Soldiers en dat van Wilderness, buiten dat sean pertwee in beide meedoet

avatar van The Oceanic Six

Dit was best een goede film. De film was ieder geval heel erg spannend, wat ik altijd een pluspunt van grote waarde vind.

De scene's die bloederig moeten zijn waren dat ook. De angst die continue heerst in de film was gewoon sterk gedaan. Ik weet niet wat, maar deze film heeft gewoon wat.

Het verhaal was natuurlijk niks bijzonders, das wel vaak jammer in het horrorgenre.

avatar van Reinbo

Poncio schreef:

Lijkt dit een beetje op Wilderness??

ja

Malibu Stacy

Spannende film!

avatar van mckiller

mckiller

Ik had er meer van verwacht, eigenlijk vond ik hem best langdradig. En die honden of wat het ook waren vond ik ook niet super gemaakt. En over wilderness uit 2006 gesproken, die vond ik vele malen beter, want daar was tenminste ook nog aardig wat actie in.

avatar van Minotaures

Minotaures

Je komt anders heel moeilijk bij donker de bos in als je deze film hebt gezien.

avatar van *kelly*

*kelly*

Heb deze film al 2 keer gezien en ik blijf hem gewoon fantastisch vinden!

Goede cast, goede horror, niet te veel gepraat...top!

---->4*

avatar van Wouter

Waarschijnlijk geen vervolg dus...

avatar van Minotaures

Minotaures

Wouter schreef:

Waarschijnlijk geen vervolg dus...

avatar van psycholamp

psycholamp

• 1960 berichten

Minotaures schreef:

Oh, jawel. Typ maar Dog Soldiers: Fresh Meat.

Op Google wel ja, op Imdb is er niets terug te vinden.

en op MM ook

Minotaures schreef:

...waar?

hierboven bij zoeken

Huh?

Kevin13

raar, volgens mij is de film verwijderd.

avatar van gotti

Niet zo raar toch. Als ie zelfs van IMDB verwijderd wordt betekent dit vaak dat ie niet meer gemaakt wordt. Niet binnen aanzienlijke tijd iig.

Redelijk horrorfilmpje.

Komt erg slecht op gang, en blijft underwhelming tot ongeveer halverwege, na de eerste aanvallen op het huisje. De wolven kunnen nooit een dreiging vormen, de film slaagt er zelf ook nooit in, met matig camerawerk en ronduit slechte editing.

Halverwege betert het heel wat, groepje is dan ook al wat kleiner en er wordt meer op de kleine ruimte gespeeld. De wolven worden ook iets agressiever, iets wat de film wel nodig had.

Verder een doorsnee werkje dat wel amuseert in de tweede helft, maar verder niet echt opzienbarend is.

avatar van K@i

K@i

Horror krijgt Zeer Zelden een Voldoene van Mij met de Uitzondering van 28 Days / Weeks

Descent

en deze Film dus ...

Erg Vermakelijke Film en het Matige Gebruik van Special Efects en Overdreven Kills

Komt deze Film Zeer zeker ten Goede !

Kranten bericht op het Laats was ook Goed

VOETBAL ABOVE ALL

avatar van Wouter

Wat een raar hoofdlettergebruik, K@i....

avatar van Schiedammer

Schiedammer

Ik had meer verwacht van deze film na het lezen van alle positieve berichten. Verhaal zat vrij simpel in elkaar en echt eng of spannend werd de film ook niet. Kortom best wel leuk om een keer te zien maar niet meer dan dat. Beeldkwaliteit dvd was wel redelijk en het geluid was gewoon erg goed met leuke effecten. Voor mij is de film 2,5* waard.

avatar van DVD-T

DVD-T

Een prima horrorfilmpje.Eindelijk weer eens een leuke weerwolven film na An American Werewolf in London/Paris.Het acteerwerk is dik in orde en ook de effecten zien er goed uit.Het is gewoon heel goed vermaak, maar niet meer dan dat.

avatar van selfhealing

selfhealing

Slecht, zwaar overgewaardeerd hier. ik geef het 2 ** zonde van mijn tijd. Teveel tekortkomingen om op te noemen.

overgewaardeerd?

avatar van selfhealing

selfhealing

Kevin13 schreef:

overgewaardeerd?

En een te hoge waardering hier, naar mijn mening.

Ik kan wel begrijpen waarom jij het zo hoog waardeerd.

Het is een goed concept, maar niet goed uitgewerkt.

Kevin13

hij heeft 2.90, dan is hij toch zeker niet overgewaardeerd.

avatar van Ralf81

Ralf81

Matige film. Met vlagen erg spannend zelfs!

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Hmm, ik vind dit toch echt een horror/komedie:

Sergeant Harry Wells: My guts are out Coop!
Cooper: We'll just put 'em back in then!
Sergeant Harry Wells: They're not gonna fucking fit!
Cooper: Of course they'll fit, man!

Redelijke film, soms erg slecht, maar dan wel op een manier dat het zo nu en dan weer erg leuk word. Het script is een groot manco en we krijgen de één na de andere cliché voorgeschoteld. Het verhaal stelt niet veel voor, maar we worden een paar keer getrakteerd op een lekker schrikmoment. Grootste pluspunt in deze film is de humor, want ik heb echt een paar keer krom gelegen van het lachen. Bovenstaande quote is hilarisch, maar ook het moment dat één van de mannen begint te boksen met zo'n weerwolf is lachen geblazen. Dit zijn nog maar twee voorbeelden van een hilarische reeks momenten wat mij betreft. De sfeer is lekker goedkoop en de film is gewoon geen moment serieus te nemen. Leuk vermaak, maar veel stelt het niet voor. Desondanks zit hier misschien nog wel eens een verhoging in. Voor nu 2,5 sterren.

avatar van mirella7

mirella7

Ik vond m echt goed, ik dacht eerst; o weer die weerwolven, maar ik vond m toch wel apart en heel grappig en leuk dat de mannen van het leger zich zo goed verdedigde, zo zou iedereen van zich af moeten bijten. ik vond m gewoon erg vermakelijk. ik geef een tussen de 3 en 3,5 maar dat kan niet dus dan een3