• 9.370.979 stemmen

Met onder meer: Sean Pertwee, Kevin McKidd en Emma Cleasby

Releasedatum: 21 november 2002

• Prime Video Bekijk via Prime Video

Plot Dog Soldiers

"Six men. Full moon. No chance."

Een team Britse soldaten, op training in de Schotse wildernis, vindt een gewonde Special Forces kapitein en de overblijfselen van zijn team. Ze komen er achter dat er weerwolven actief zijn in het gebied. Ze moeten zich voorbereiden op flink wat actie aangezien het de komende nacht volle maan is...

Sgt. Harry G. Wells

Pvt. Cooper

Cpl. Bruce Campbell

'Spoon' Witherspoon

Pvt. Joe Kirkley

Pvt. Terry Milburn

avatar van gsusboy

gsusboy

leuk filmpje maar wel veel dingen voorspelbaar maar toch een dikke 3 voor de film!!!!!!!!

avatar van GerwinF

GerwinF

Nog meer mensen deze film gezien? En zoja, is het een aanrader?

avatar van Armin

Armin

Blijkbaar vertrouw je het stemgemiddelde niet helemaal? Aanrader zou ik het zeker niet noemen, maar voor de "liefhebber" wel genietbaar.

avatar van doubletake

doubletake

goede film en alleen een aanrader als je een echte horrorliefhebber bent

avatar van Sjan

Sjan

Ondanks dat het een film is met gegevens die ik al vaker en misschien ook wel beter heb gezien een zeer goeie horrorfilm. 3 sterren voor de eerste 1 uur en 20 minuten maar de eindscene is zo vet met een paar zo coole stukjes erin dat mes tussen de tanden van die soldaat met dat ontzettende knarsgeluid dat ik er een half punt bij geef. 3.5* dus

avatar van Skreener

Skreener

Ontzettend lomp.

Wat je allemaal wel niet kunt aanrichten met spulletjes uit het huis.

avatar van d@ Smint

d@ Smint

Vermakelijke film. Soort combinatie van the Predator en the Blair Witch Project. Bloederig, humoristisch en een paar leuke schrik-momenten. 3,5 *

avatar van stinissen

Eindelijk ook weer een beetje griezelen.

pjotr

Leuk filmpje maar die weerwolven zagen er niet uit....
Verder wel erg veel clichés en one-liners uit andere films.
("short fierce bursts!" , "the crew was expendable" etc.)
Gewoon een lekkere no-brainer dus....

avatar van dttom

dttom

Niet spannend, erg voorspelbaar en de weerwolven waren gewoon jammer. Maar goed redelijk vermakelijk.

avatar van petey

petey

• 1901 berichten

de `schrijver´ heeft gewoon gebruik gemaakt van crtl-c crtl-v van een flink aantal andere films. Het is echt een opeenstapeling van cliche´s die nergens echt griezelig, spannend of leuk wordt.

Aardig als je niets beters te doen hebt en er niets anders in de videotheek aanwezig is dat je graag wilt zien.

avatar van reeko

reeko

nou nou, niet zo negatief..

gezien op lowlands en heb me MEER dan vermaakt het is een film die je met een korreltje zout moet nemen maar verder! echt hilarisch

avatar van Mart

Mart

Echt een van de betere horror/actie films...., vooral het hoge sterfte percentage maakt het zeker de moeite waard

pjotr

Volgens mij waren er hooguit tien dodelijke slachtoffers.
Dat vind ik niet zo-veel voor een horrorfilm....

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Beetje een tegenvaller, deed me eigenlijk niet zo heel veel. Voorspelbaar plot vol met clichés en na een aardige start zakt de film hier en daar nogal in. Gelukkig kent de film aardig wat droge, zwarte humor en zijn bepaalde effecten leuk gedaan. Vermaken lukt Dog Soldiers dan ook wel, maar boven het gemiddelde uitsteken absoluut niet.

2,5 sterren.

Maverick

In de bladen stond dat in het bos het engste gedeelte was maar dat vind ik dus niet.In het huis was het veel enger.3,5 ster

pjotr

Tja...en waar stond dat huis ?

avatar van damon

damon

matige horror film, te veel engels gelul, en pas op het einde wat bloed.....

avatar van Gabriel

Gabriel

bagger

avatar van Queto Yurlunyur

Queto Yurlunyur

Zo slecht dat 'ie leuk wordt.

avatar van Easterbunny

Easterbunny

HIJ WAS DOLKOMISCH, HAHAHAHA!!!!!

Alleen je moet het genre veranderen in satire!

MaTtIeBoY

Wel Goede film alleen vond ik het eerste half uur niet spannend genoeg.Hij moest eerst ff op gang komen.*** sterren

Queto Yurlunyur schreef:

Zo slecht dat 'ie leuk wordt.

Gekocht door de recensies. Moet ik nog zien.

petey schreef:

Volledig mee eens. Het is een horrorfilm, maar nergens wordt het echt eng.

Er was zo'n grote hype over deze film: hij was zo origineel, zeiden 'ze'. 'Het sterkste horrordebuut sinds Evil Dead'. Jaws, Aliens en Predator met een vleugje weerwolf......Pfff.

The Howling vond ik stuk-ken beter.

avatar van Banjo

Banjo

• 2032 berichten

Ik vond m zeker wel vermakelijk (ouderwets in een boerderijtje met 6 of 7 man tegen het kwade)

Maar er zaten genoeg dingen in waarbij ik dacht wat slecht!

Maar toch wel 3 sterren waard voor de fun!

avatar van remorz

remorz

Een leuke film die zichzelf gelukkig niet al te serieus neemt. Ik heb me echt vermaakt bij het zien van deze film

"My guts are out, Coop"

"We'll just put them back in."

"Well they aren't gonna fuckin fit!"

hahahaha!

avatar van Frieky

Frieky

Ik vond de film niet zo sterk. Beetje onrealistisch van tijd tot tijd, maar toch wel redelijk vermakelijk.

avatar van Wouter

Leuke film. Hield het niveau niet helemaal vast tot aan het eind, maar heel vermakelijk.

Op imdb: actie/horror. Hier komedie/horror. Foutje ?

avatar van Wouter

Ondanks de humor vind ik imdb gelijk hebben.