• 9.380.134 stemmen

The Last Airbender (2010)

Avontuur / Fantasy | 103 minuten

Genre: Avontuur / Fantasy

Alternatieve titel: Airbender

Geregisseerd door: M. Night Shyamalan

Met onder meer: Noah Ringer, Nicola Peltz Beckham en Dev Patel

Releasedatum: 19 augustus 2010

Plot The Last Airbender

"Four nations, one destiny."

In een mystieke wereld leven verschillende stammen die één van de vier elementen beheersen: water, aarde, lucht en vuur. De enige persoon die alle vier elementen beheerst is de Avatar. Tijdens een aanval van de Vuurnatie verdwijnt de Avatar plotseling. 100 jaar later ontdekken twee kinderen (Katara en Sokka van de Waterstam) een jongen genaamd Aang die zit vastgevroren in een rots. Hij blijkt de nieuwe Avatar te zijn en hij moet het evenwicht in de wereld weer zien te herstellen. Maar dat is niet geheel zonder gevaar...

avatar van RSmovie91

RSmovie91

[quote]Nakkie13 schreef:

Dragon Ball Z is een vette anime maar moet naar mijn mening toch echt onderdoen voor Avatar.

Personages zijn dieper, verhaal is vloeiender, gevechten vetter etc.

quote]

Ben ik het niet helemaal mee eens. In DBZ zijn (naar mijn idee) de karakters veel verder uitgediept en zie je ook duidelijk een verschil in gedrag.

De gevechten vind ik in DBZ ook veel vetter, maar dat neemt niet weg dat ik het idee heb dat er bij Avatar meer over na is gedacht.

Ik geef je wel gelijk dat het verhaal van Avatar vloeiender is, en ook is het gewoon een beter verhaal.

In DBZ is het vaak dat ze een slecht en sterk iemand tegenkomen, en dan gaan ze trainen, worden ze sterker en verslaan ze hem na veel afleveringen (bijvoorbeeld het Majin Buu gevecht duurt van aflevering 232 tot 286...).

Om ontopic te blijven, de trailers geven een goede indicatie over hoe de personages en de gevechten eruit zien, maar ik heb eigenlijk nog niet (genoeg) gezien of er de goede persoonlijkheden en humor inzit.

On topic inderdaad.

Ik denk dat het met episch inderdaad wel goed zit.

Ik ben gewoon bang dat het Avatar gevoel niet overgebracht gaat worden. En dat zou zonde zijn...

avatar van RSmovie91

RSmovie91

1 ding weet ik al wel bijna zeker, beter dan Dragonball Evolution wordt het wel.

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

RSmovie91 schreef:

dat is nou ook niet bepaald moeilijk..

avatar van SITH_LORD

SITH_LORD

RSmovie91 schreef:

Dat mag ik hopen.

Anders komt er in amerika zeker een Avatar rel.

avatar van movie acteurs

movie acteurs

avatar van krosnicky

krosnicky

dit word nieks ik ben niet zoon grote avatar fan heb een tijdje de serie gevolgt meer niet nu ik ga deze ze wel bekijken maar ik heb geen hoge verwachtingen van deze film

avatar van ChristinedeBie

ChristinedeBie

De trailers zien er super goed uit, kreeg er gewoon kippenvel van!

Wel moet ik zeggen dat ik ook echt een fan was van de serie. Ben dus stiekem wel benieuwd en hoop dat het niet een enorme tegenvaller word.

Hier hetzelfde.

Heb toch stiekem wel zin in de film, als hij maar niet zuigt inderdaad.

avatar van misterwhite

misterwhite

Ik hoop op geen 1 film dat die slecht is. En deze ziet er zeker niet slecht uit!

avatar van Albus Dumbledore

Albus Dumbledore

• 2041 berichten

planet_of_death schreef:

een film eens lekker de grond in te boren.

WTF heb je daar nou aan? Ga dan lekker Dragonball kijken

planet_of_death schreef:

een film eens lekker de grond in te boren.

Jemig, waar slaat dat nou weer op?

Waarom hoop je van te voren al op een film die niet goed is? Je kijkt neem ik aan liever een goede film, dan een slechte?

En alsof er ook maar iemand wakker zal liggen van jouw negatieve mening die je hier straks kan gaan verkondigen.

Arme ziel..

planet_of_death

Nee sorry, het was een flauwe grap. Blijkbaar niet grappig genoeg. Natuurlijk hoop ik dat deze film even veel kwaliteit gaat hebben als de serie. Sjonge jonge... kon je niet een beetje raden dat mijn reactie fake was.

schram101

Aha. Tja, het niveau van een aantal users hier ligt soms wel in die richting. Vandaar.

Je stemgedrag deed me overigens al twijfelen.

planet_of_death

Zand erover danmaar? Niet dat het echt een gigantische dramatische ruzie was, maar toch.

Heb trouwens een aantal afleveringen van de serie teruggekeken en ik kan de nederlandse vertaling nog steeds niet geloven. Dat is mij geen enkele tekenfilm zo slecht gedaan als bij deze, geloof ik.

Uiteraard

Tja, ik heb de serie nooit gezien moet ik bekennen. De enige reden dat ik dan ook uitkijk naar deze film is M Night Shyamalan van wie ik een hoge pet op heb. En de trailer is ook vrij aanstekelijk.

avatar van Albus Dumbledore

Albus Dumbledore

• 2041 berichten

Er gaat binnenkort nóg een trailer van deze film verschijnen. En wel op 7 mei, bij de Amerikaanse release van Iron Man 2. Nog twee maandjes wachten dus.

Bron: Next The Last Airbender Trailer Attached to Iron Man 2 | TheHDRoom

avatar van Isaura*

Isaura*

ami, heb juist de trailer gezien, het lijkt wel AVATAR van Nickelodeon in het echt.

Ik vind die serie echt fantastisch, maar om met echte mensen te spelen, dat weet ik zozeer nog niet.

Ik wil hem wel bekijken, want het is zo'n leuk concept!

avatar van dvd-me

dvd-me

Heb de trailer ook bekeken, wow was het eerste wat in mij opkwam.

Het ziet er fascinerend uit en volgens mij word dit zeker een goede film.

De serie vond ik heel erg goed, een van de beste anime's in jaren op de Nederlandse Tv (ik keek vroeger alleen maar DBZ ) maar dit word volgens mij echt heel goed, de regisseur is sowieso al goed, dus de verwachtingen zullen al wel hoog zijn!

avatar van Layla!

Layla!

Dit moet ik erbij zeggen:

Als Night deze film upfuckt klaag IK hem persoonlijk aan

They allready screwed up DBZ, beterrr doen ze iets goeds met Avatar..

avatar van Justinw

Justinw

Inderdaad, ik hoop ook zeker dat ze iets beters doen dan dat ze met DBZ hebben gedaan.

avatar van Seamus

Seamus

De stem van de verteller lijkt sterk op die van The (new) Outer Limits

avatar van Nicholas

Nicholas

Ik ken het verhaaltje van de serie wel een beetje, hoewel ik die nooit heb gezien. De film ziet er wel echt strak uit, dus ik ga hem zeker zien.

avatar van Charmides

Charmides

YouTube - The Last Airbender New Theatrical Movie Trailer [HD]

Ziet er mooier uit dan ik verwachtte. Ik zal deze zeker kijken. Dat komt ook omdat ik tijdje geleden de animatieserie heb gezien eens. ( ja ik ben 13)

avatar van Charmides

Charmides

Ik denk , als ze heel het verhaal een beetje willen , dat er zeker een vervolg op komt.

avatar van Hero-man

Hero-man

Ik verwacht nu best veel van zowel de regisseur als de cast.

Ik hoop echt dat dit een goeie film gaat worden.

Want de verhaal is nieuw en er is veel over te vertellen