• 9.380.654 stemmen

The Last Airbender (2010)

Avontuur / Fantasy | 103 minuten

Genre: Avontuur / Fantasy

Alternatieve titel: Airbender

Geregisseerd door: M. Night Shyamalan

Met onder meer: Noah Ringer, Nicola Peltz Beckham en Dev Patel

Releasedatum: 19 augustus 2010

Plot The Last Airbender

"Four nations, one destiny."

In een mystieke wereld leven verschillende stammen die één van de vier elementen beheersen: water, aarde, lucht en vuur. De enige persoon die alle vier elementen beheerst is de Avatar. Tijdens een aanval van de Vuurnatie verdwijnt de Avatar plotseling. 100 jaar later ontdekken twee kinderen (Katara en Sokka van de Waterstam) een jongen genaamd Aang die zit vastgevroren in een rots. Hij blijkt de nieuwe Avatar te zijn en hij moet het evenwicht in de wereld weer zien te herstellen. Maar dat is niet geheel zonder gevaar...

avatar van cor182

cor182

de trailer zit er goed uit met de cast maar is deze film een samenvatting van de anime zelf? daar lijkt het wel een beetje op of licht het aan mij? maar voor de rest ziet ie er goed uit met special effect etc.

cor182 schreef:

Alleen de teksten die erin zitten zijn wel tergend cliché.

avatar van Film Fan

Film Fan

Trailer zag er goed uit. Ben erg benieuwd naar deze film van M. Night Shyamalan. Volgens mij heeft hij nog niet zo'n film geschoten.

avatar van Frenetic

Frenetic

Trailer ziet er inderdaad goed uit, ben benieuwd

avatar van Karl van H.

Karl van H.

Weer eens iets heel anders dan wat we van Shyamalan gewend zijn. Alles tot en met The Village vond ik best goed (de laatste twee films niet gezien), maar dit is duidelijk niet aan mij besteed.

Leland Palmer

De nieuwe (en laatste) trailer staat nu op Apple. Ziet er behoorlijk indrukwekkend uit eigenlijk. Beste trailer tot nu toe. Laat maar komen!

avatar van RSmovie91

RSmovie91

Damn, die ziet er vet uit! Ik krijg er steeds meer zin in

En zo te zien hebben ze het origineel aardig nauwkeurig gevolgd. En dat is goed.

avatar van The Oceanic Six

Nooit van gehoord, maar de trailer die ik net zag maakte me wel enthousiast. Ben benieuwd of ik een film van deze maker nog eens leuk ga vinden. The Village, The Happening, Unbreakable...allemaal matig tot heel slecht.

avatar van bassira

bassira

Ben benieuwd! Trailer ziet er super uit!

avatar van TimZor

TimZor

veel films van M. Night Shyamalan waren matig tot slecht. Ik hoop dat het goed uitpakt dat hij (eindelijk) eens totaal iets anders gedaan heeft dan altijd op het zelfde soort door blijven gaan !

avatar van Revolt

Revolt

Wauw, dit ziet er echt vet uit. Toch maar even goed in de gaten gaan houden. De insteek is in ieder geval niet om een kinderfilm te worden

• 2041 berichten

Twee nieuwe karakterposters! Vind ze er heel mooi uitzien, beter dan de posters van nu.

Two New The Last Airbender in 3D Posters Hit | Shockya.com

avatar van The One Ring

The One Ring

Is deze vanaf het begin af aan opgezet in 3D of is dat net als Clash of the Titans een film waarbij het achteraf is toegevoegd? Ik had er namelijk nog niets van gehoord.

avatar van planet_of_death

planet_of_death

Mooie poster!

The One Ring schreef:

Ik ook niet, ik hoop het eerste

The One Ring schreef:

Deze film is niet in 3D gefilmd, dat is pas in de post-productie fase toegevoegd. Dit is bij de meeste films het geval op het moment, op bijv. Drive Angry en de nieuwe Resident Evil na, die wél met 3D camera's geschoten zijn. Kijken in 2D deze dus.

avatar van planet_of_death

planet_of_death

Zat tijd om het netjes af te werken.

Leland Palmer

Zo werkt dat niet. Je kunt zeeën van tijd hebben, maar als het 3D effect in de post-productie fase (achteraf dus) is toegevoegd suckt dat gewoon.

avatar van Possessed

Possessed

haha, ze konden deze film natuurlijk niet meer Avatar noemen...

Justinw

Word deze poster nou om de dag veranderd

Leland Palmer

Bijna wel, ja. De nieuwste poster wordt altijd geplaatst. Dit is echter de laatste en ''uiteindelijke'' poster.

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Possessed schreef:

haha, ze konden deze film natuurlijk niet meer Avatar noemen...

Klopt, James Cameron was ze voor

avatar van AHWA

AHWA

Leuke trailer, maar raad het shot waar geen CGI in zit, lijkt me hier wel een moeilijk spelletje.

Leland Palmer schreef:

''Bedankt voor je uitleg

• 2041 berichten

Vind deze poster wel iets hebben.

avatar van Minotaures

Minotaures

Ik kom nu pas achter dat dit een film is van de Nickelodeon tekenserie Avatar

Stom van me, want dat wordt duidelijk verteld in de beschrijving. Een zaak van puur de samenvatting niet lezen.

• 2041 berichten

En er is nog een nieuwe trailer verschenen van The Last Airbender. Deze trailer heeft Franse ondertitels, maar laat wel een paar nieuwe beelden zien. Have fun.

News: New International Trailer For 'The Last Airbender' | Latino Review - latinoreview.com

avatar van claudia1995

claudia1995

De trailer zag er goed uit!

Vroeger had ik het tv progamma gevolgd en ik vond dat helemaal geweldig!

Ik ben benieuwd hoe deze film is! !

avatar van Mattson

Mattson

Heb vernomen dat het een trilogie gaat worden. Deze film vertelt het verhaal van seizoen 1. De twee volgende films zullen dan ook uiteraard seizoen 2 en 3 bevatten. Shyamalan bevestigt ook dat hij zich erg hard aan het originele verhaal houdt en de fans daarmee zeer verheugd mee zullen zijn.

avatar van Merk

Merk

heb de hele serie gezien, kijk erg uit naar de film