• 9.382.242 stemmen

Geregisseerd door: Derrick Borte

Met onder meer: David Duchovny, Demi Moore en Amber Heard

Releasedatum: 12 augustus 2010

Plot The Joneses

"They're not just living the American dream, they're selling it."

Het stel Steve en Kate Jones heeft alles wat hun hartje begeert. Ze zijn rijk, hebben een groot huis, beide een goede baan en twee prachtige kinderen die erg populair zijn op school. Daarbij komt dat ze ook nog eens de mooiste spullen van de buurt hebben. Het probleem is alleen dat ze helemaal geen familie, maar werknemers van een marketingbedrijf zijn. En ze weten precies hoe ze hun spullen aan de man moeten brengen…totdat het niet vlekkeloos verloopt met het ‘gezin’.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van extremezz

extremezz

Zeer goede film,aangenaam verrast had bijna een 4 gegeven

avatar van Mrs.Donut

Mrs.Donut

Leuke film, zou me niet verbazen als dit in het echt ook zo zou gebeuren. Ik geef drie sterren

avatar van sofripa

sofripa

Prima, iets meer dan 13 in een dozijn, film. Op zich best een origineel gegeven en ook niet fout uitgewerkt. Het moraliserende tikje aan het eind is best oke.

avatar van tevelenco

tevelenco

Leuke film met een goed en orgineel verhaal.

Al is het zeker geen comedy.

Het verhaal komt wat langzaam op gang maar naarmate de film vordert krijg je toch steeds meer feeling met de personages.

En wordt je erg nieuwsgierig hoe dit verhaal af zal lopen.

Ja een leuke film die lekker wegkijkt.

avatar van Franklin1975

Franklin1975

Een onverwacht goede film, deze omgekeerde Truman Show. Een dvd om vaker te zien.

avatar van NERD

NERD

Enorm leuk uitgangspunt deze film. De rest is wel ok, met een wat teleurstellend plots eind

avatar van queenie

queenie

Gisteren gezien en hij viel niet tegen. Leuk om een keer gezien te hebben, maar geen topper. 3*

avatar van Baasje

Baasje

Goed verhaal ,slechte film

avatar van RosaRose

RosaRose

Ik weet niet of het aan mij lag, dat ik misschien niet goed in de film zat. Maar ik vond het af en toe best een saaie film. Vooral het einde was erg simpel en afgeraffeld. Terwijl het inderdaad best een leuk, origineel verhaal is. Ze hadden er meer mee gekund!

Zal deze film zeker niet nog een keer hoeven zien..

avatar van Q Jones

Q Jones

Ik vond dat feel good sfeertjei n de film nou juist goed en het einde is idd iets of wat simpel maar daar doet de film naar mijn mening niks aan af

avatar van witboek

witboek

Zeker aangenaam om te zien als je hem vergelijkt met andere gelijksoortige films.

Een aanrader !!

Op het einde werd ik wel triest.

avatar van Waku

Waku

Leuke , originele en vermakelijke komedie.

Al is het geen lachfilm waarbij de tranen van je wangen glijden.

Een dijenkletser zijn " The Joneses" niet.

Wat de film leuk maakt is de manier waarop de fake familie de vele gadgets weet te slijten aan de buurt. Zowel Duchovny als Moore acteren op een prettige manier zodat het een plezier is

om de ontwikkelingen van de marketing familie te blijven volgen.

"The Joneses" is een luchtige film met een hier en daar vooral aan het slot een serieus ondertoontje.

avatar van gillie24

gillie24

Ik kom zelf uit de 'Marketing-wereld' en dat maakt deze film interessant. Heb mij wel vermaakt bij deze film. Er wordt door Demi Moore en David 'X-files' Duchovny goed geacteerd, de kinderen spelen minder overtuigend.

avatar van Mescaline

Mescaline

David Duchovny & Demi Moore, wat kon hier nou fout aan gaan?

Het plot is origineel bedacht maar is op een zeer matige cliché achtige manier uitgewerkt, heb de film uitgezeten omdat ik dacht dat hij wel beter ging worden maar helaas wordt de film alleen maar voorspelbaarder, zoetsappiger en valt in heel wat standaard irritante en onsmakelijke clichés.

Het drama gehalte ligt er te diep boven op en emoties komen geforceerd over, echt een gemiste kans want het plot klonk zeker interessant.

1,5 sterren voor de nog steeds erg mooie Demi Moore, en natuurlijk David Duchovny die de film toch nog iets aangenamer maken.

avatar van iwakuni

iwakuni

Verrassende film.

avatar van M.Goodkat

M.Goodkat

Zeer verrassende film inderdaad en Demi Moore is nog steeds een zeer aantrekkelijke vrouw =o..

avatar van LV426

LV426

kabbel kabbel..... op zich een leuk gegeven maar de film kabbelt lam voort. Geen hoogtepunten oid. Had er meer van verwacht.

avatar van flyer

flyer

Onverwacht goede film. Een verhaal wat zomaar werkelijkheid kan zijn. Natuurlijk is en blijft het een Hollywoodfilm met een happy end. Kijken meer dan waard

avatar van XBMC

XBMC

Leuke film voor op een verloren avond.

Niet slecht maar ook weer geen uitblinker.

Amber Heard en Demi Moore zijn met recht een mooie aanvulling voor het oog, op een toch wat vlakke film zonder echte hoogtepunten.

Kijken Ja, er voor thuis blijven Nee.

avatar van Muyo

Muyo

Uiterst verrassende film, je verwacht wel wat je ziet, maar in de eerste instantie denk je "Wat is er met dit gezin aan de hand ?"

Leuke vermaak film, goed acteerwerk, en een goed einde.

Toch wel aardig over nagedacht.

Deze film krijgt 3 sterren van mij.

avatar van TMP

TMP

Apart verhaal, maar de uitwerking is wel erg saai. De acteurs zorgden er ook niet voor dat ik enige band met de karakters kreeg. Zodoende al met al een matige film.

avatar van crimedevil

crimedevil

Wel leuke film.. vrij verassend van de dingen heb je toch nog nooit gehoord.. voor de rest is het al met al een normaal filmpje niet meer niets minder..

avatar van gauke

gauke

Filmtitel gebaseerd op een Engelstalig spreekwoord: dat willen hebben wat de ander heeft. Met vaart, satirisch, aantrekkelijk, sappig, onderhoudend, 'n tikje sentimenteel en vooral leuk. En alles in het kader van statussymbolen. Goede rolbezetting.

avatar van david bohm

david bohm

Interessant verhaal dat aardig uitgewerkt is. Alles wat de familie uitspookt is gelikt en uitgedacht. Heb er met plezier nagekeken. Drie sterrretjes

avatar van ernstkrijger

ernstkrijger

aardige film niet meer of minder, de moraal van de film is wel goed uitgedacht zeker met het oog op de recessie.al met al kijkt lekker weg.

avatar van Cutiepie

Cutiepie

Eindelijk geen typische Amerikaanse film.

Prima verhaallijn, goede cast en ook al nemen ze de Amerikanen op de hak, zit een hele duidelijke boodschap in!

avatar van ehvlange

ehvlange

Originele film, vaag en vreemd, lachwekkend en opmerkelijk. Erg genoten van de film en geef hem dan ook 4****

avatar van melvddonk

melvddonk

Fijn tussendoortje.

Ik heb me de volle speelduur prima vermaakt. Het acteerwerk was erg goed en de acteurs en actrices waren allemaal erg fijn voor het oog. Het verhaal was erg leuk en het filmpje was lekker rustig. Ik vraag me nu wel af of zo'n baan echt bestaat. Het einde viel een beetje tegen en was me net iets te zoetsappig. De boodschap van de film was erg duidelijk: 'Geld maakt niet gelukkig.'

avatar van Beye

Beye

Film die vragen stelt onder de oppervlakte. Als je minder diep kijkt een onderhoudende film met een wat voorspelbare verhaallijn.

avatar van jess1

jess1

Het is een aardige film maar ik had er meer van verwacht. Bovendien zou ik het geen komedie willen noemen, ik heb niet één keer moeten lachen... Aardige film dus maar als je hem niet gezien hebt mis je niks.