• 9.377.278 stemmen

Geregisseerd door: Johnny Kevorkian

Met onder meer: Harry Treadaway, Greg Wise en Tom Felton

Plot The Disappeared

"Evil is among us"

Matthew Ryan's (Harry Treadaway) leven is verwoest na de verdwijning van zijn jongere broer, Tom. Matthew's vader had hem verlaten om naar Tom te zoeken en nu voelt Matthew zich verantwoordelijk. Zijn vader probeert zijn woede en schuld te weerhouden, maar de gemoederen beginnen zwaar op te lopen. Op een dag zoekt Matthew informatie door middel van een doos met krantenknipsels en videobanden over Tom's verdwijning.

avatar van 606

Absoluut geen horror gewoon een thriller.

Verders verhaal heeft niet zoveel spanning.

Acteren was redelijk.

avatar van mrklm

mrklm

Stemmig, soms deprimerend psychologisch drama met horror-elementen over Matthew Ryan [Harry Treadaway] een stoner die die wordt geteisterd door verschijningen van zijn broertje Tom [Lewis Lemperuer Palmer], die op 8-jarige leeftijd spoorloos verdween en vermoedelijk is gekidnapt. Matthews bepaald niet zachtzinnige vader [Greg Wise] denkt dat zijn zoon doordraait, waardoor Matthew zelf ook steeds meer aan zijn eigen geestelijke gesteldheid begint te twijfelen. Co-scenarist en regisseur Johnny Kevorkian schetst een somber beeld van grauwe stadswijk, waar je gemakkelijkere vijanden maakt dan vrienden. Het acteerwerk is OK, maar het duurt erg lang voor het plot op gang komt waardoor ik er mijn aandacht niet altijd bij kon houden. De laatste 15 minuten zijn dan weer prima, maar het is een lange zit voor je dat punt bereikt.