Genre: Komedie / Horror
Canada / Verenigde Staten
Geregisseerd door: Bo Zenga
Met onder meer: Steve Howey, Desi Lydic en Diora Baird
Plot Stan Helsing
"The most feared monsters in cinematic history have met their match..."
Op de avond van Halloween zijn videotheekmedewerker Stan en z'n maatjes nog gewoon aan het werk. Er moeten video's afgeleverd worden in een verlaten Californisch stadje. In het stadje aangekomen, ontdekt Stan dat het er niet pluis is. Het stadje wordt gedemoniseerd door horrorfiguren Fweddy, Mason, Needlehead, Lucky, Michael Criers and Pleatherface. Stan en zijn vrienden zullen hierbij als reddende engel moeten optreden.
Stan Helsing
Altar Boy
Fweddy
Pleatherface
-M-
Ik hou wel van slappe humor. Ondanks de waarschuwingen ga ik 'm zo ff bekijken.... Ben benieuwd of -ie echt zo waardeloos is.
greenious
Deze film kun je alleen waarderen als je van slappe klets houd(scary movie, epic movie e.d.) anders is er niet zoveel aan. Het is namelijk gewoon een slechte film, maar ik vergeef het hem vanwege de geweldige droge humor.
darkblayder4
Ondanks alle waarschuwingen die ik hier lees.. Ga ik toch even kijken. Aangezien ik een ENORME Freddy, Jason en Chucky fan ben denk ik dat deze film voor mij een flop wordt omdat ik heel critisch ga kijken.. Maargoed ik geef het een kans..
Elineloves
O, o, o... Wat een film! Ik hou dr van.
Eerste paar minuten al een aantal keren met een big smile gezeten.
What do I recommend? "Schindler's Fist," , "How Stella Got
Her Tube Packed," , ''Six Degrees of Penetration." That's a good one. "Glad He Ate Her!"
And oh god... ik was inderdaad gewaarschuwd, maar die Chucky..
Pinhead, Freddy, Jason.. stuk voor stuk lekker belachelijk.
Leuke karaoke scène ook! Lekker nummer van Johnny Cash er tussen door is toch wel een sfeerverhogertje.
..denk ik dat deze film voor mij een flop wordt omdat ik heel critisch ga kijken.
Ik vraag me af hoe je kritisch naar een films als deze kunt kijken. Je weet toch wat voor een film het is? Waarom zou je dan naar dingen gaan zoeken die je af kunt zeiken, terwijl je weer dat het allemaal nergens op slaat. Het is niet voor niks een parodiefilm.
Tonypulp
Tsja dat blijft gebeuren, mensen die niets leuk vinden aan parodie films, constant 0,5 eraan uitdelen. Maar toch blijven kijken
Elineloves
Dat soort mensen moeten de paaldans scène nog eens opzetten, en even ontspannen.
En als zelfs dát niet werkt.. dan toch maar de Y.M.C.A. scène.
Starscream
Er zaten opzich wel grappige stukken in maar de rest was bagger!
1.5 voor de toch zo nu en dan leuke stukjes
Friday the 13 th
- 2023 stemmen
Slappe humor, vrij slecht en zwak dus, maar hier en daar toch wel wat kunnen (glim)lachen. Vooral de humor rond het blonde meisje vond ik grappig (de stripper-humor).
Als horrorfilmliefhebber vond ik het heel leuk om de voornaamste horroriconen voorbij zien te komen, al zagen sommige er wel erg belabberd uit (vooral Chucky).
Het einde maakt veel goed. Het liedje van de Village People vind ik persoonlijk een topper in deze film. Gewoon verstand op nul, het is geen goede film, maar hij valt gemakkelijk uit te kijken.
Elineloves
Haha ja oké, moet ik toegeven.. Chucky had wel een make-over kunnen gebruiken.
Nouja, ze waren allemaal niet zo schitterend, dat maakte 't juist wel leuk.
Die hond, toen ie weer in elkaar geschroefd was.
Donvado
Lijkt me heerlijk deze film! Kan die droge humor altijd wel waarderen! Ga deze komende week eens kijken!
Dit soort films moet je niet kritisch willen waarderen....
Noodless
Een echt komisch avondje is er niet van gekomen na het zien van deze film. Het is wel een parodie en je weet wat je kunt verwachten. Maar zo slecht had ik het wel niet gedacht. Geen enkel moment vond ik grappig en de horrorfiguren zagen er echt niet uit. En dan zwijgen we maar van de slotscène ( karaoke ).
2/10
Aardige parodie, maar wat mij betreft hadden ze er veel meer uit kunnen halen. Er zitten gewoon teveel momenten in de film dat je een paar minuten lang geen enkele grap o.i.d. tegenkomt. Dit kan wat mij betreft niet in een parodie film.
Gelukkig kent de film ook nog wel aardige momenten, de persiflages op alle bekende horroriconen zijn behoorlijk funny, ik vond Chucky eigenlijk wel meevallen. Erg grappig met z'n boter, kaas en eieren hoofd
Her en der zaten er best geniale grappen, 1 van de leukste was het moment dat Stan Helsing Jason(Friday the 13th) in elkaar mept en het blijkt dan een keeper van een ijshockey team te zijn.. Ook de scene met de lifter is behoorlijk funny. Helaas zaten er ook weer een aantal poep en pies grappen in, die kunnen anno 2010 echt niet meer in zo'n film hoor.
Het acteerwerk is zoals altijd niet echt al te best in de film, maar het was ook allesbehalve storend. Het is gelukkig geen niveautje Carmen Electra, vooral die Diora Beard zag er zeer appetijtelijk uit.
Geinige parodie film en beter dan alle ".....-movie" films van de laatste tijd, maar ik heb ze ook wel is beter gezien.
CaptainTwisted
Wat een belachelijke vertoning dit zeg. Ik dacht dat ik na Disaster movie toch echt alle junk bekeken had. Er komt een halve ster bij, vanwege mooie herrinneringen aan mijn favo horror iconen.....
Queen-Bee
Het hoogtepunt der dieptepunten. WAARDELOOS en vooral: niet leuk.
samtari
Als je dit genre leuk vind kun je beter scary movie kijken. deze is gewoon niet zo leuk .
Het hoogtepunt der dieptepunten. WAARDELOOS en vooral: niet leuk.
Die was toch echt zojuist op tv hoor:
Het dieptepunt der dieptepunten
Movie Spotter
Niet de moeite waard .........Jammer dat je geen sterren in de min kan geven , anders had deze zeker -5 gehad.
Totaal niet komisch of eng , op geen enkel moment.
Meest opwindende stukje was het moment dat ze vast zaten in de buis en je een blik kreeg op een van de dames hun ondergoed
Nee , snel vergeten deze film,
metterijks
Dit moet een van de slechtste films zijn,die ik in lange tijd gezien heb. Deze "parodie" (die zijn normaal toch leuk?) is geen enkel moment leuk of ook maar per ongeluk grappig. De personages zijn gewoon iritant, en zelfs het aanbrengen van parodieen op horroriconen als Jason (mason) Needlehead (pinhead) slaat op alle momenten de plank mis. Net zo slecht als al die disaster-, date-, superhero-, en spartans shit. Overtuigend on-leuk.
Gang_Star
Na Scary movie zelden nog een leuke parodie gezien. Helaas en zoals verwacht was dit ook geen boeiende parodie. Wel wilde ik hem zien vanwege al die horroriconen die erin voorbij komen. Maar wat ik me nog altijd afvraag: waarom heeft leslie nielsen een bijrol als vrouw? Moet dat leukigheid voorstellen? Want dat was het namelijk niet!
FrisoBoei
En weeeer een afschuwelijke parodie. Echt wtf hoor.
Blijf er bij dat er na de Scary Movie's geen enkele leuke parodie film meer is geweest.
erpunited
Ik vond de film niet echt grappig. Deze haalt het niet bij de scary movie films. Ik vond hem tegenvallen
Ant
Eerste half uur ging wel, daarna zakt te film af tot een niveau waarop je hem wilt afzetten. Huilen met de pet op!
NightSpirit
Voordat ik hier om ga zitten lachen, moet ik waarschijnlijk een heel vat benzine gemixt met cyaankali opdrinken. Wat een "kietel me alsjeblieft" humor. En Leslie Nielsen is ook heeeeel diep gezakt, door hier aan mee te werken.
1* voor idd het eerste half uur.
otherfool
Een zeldzaam staaltje inspiratieloze en pijnlijk onleuke bagger, daar moet u het mee doen.
0,5*.
PEN15
Deze film is ontzettend RUK en ik wou graag dat ik hem nooit gezien had. Ik zeg dat met plezier nog eens, maar extra pijnlijk is dat ik Leslie Nielsen zijn laatste rol heb zien spelen in deze infantiele, onzinfilm.
juliegirlxoxo
Best leuke film,ikzelf heb hem zojuist gezien met mijn beste vriend maar ik denk dat als ik hem aleen zou zijn dat hij misschin dan wel saaier zou zijn
Ik vind het de perfecte film om je verstand even op nul te zetten
cm_punk
Deze film als laatst gezien in 2010. Ik wil die 90 min. van me leven terug!!

Mysteryklassieker 'The Da Vinci Code' met Tom Hanks vrijdagavond op televisie

Mysteryfilm 'Identity' van James Mangold verdwijnt binnenkort van Netflix