- Home
Met onder meer: Jay Baruchel, Mike Vogel en Alice Eve
Releasedatum: 3 juni 2010
Bekijk via SkyShowtime
Plot She's out of My League
"When she's this hot, You get one shot."
Kirk (Jay Baruchel), een normale jongen, ontmoet de perfecte vrouw en tegen alle verwachtingen in, valt ze ook nog voor hem. Kirk is in de zevende hemel, maar zijn gebrek aan zelfvertrouwen en zijn vrienden en familie die niet met de relatie meewerken, zijn storende factoren die een gevaar zijn voor Kirk's ''droom''.
Kirk Kettner
Cam
Ron
Fran
- 1953 berichten
Een komedie die wel leuk wegkijkt maar waar ik nergens echt om heb moeten lachen. Toch is het leuk om te zien hoe een lieve, onzekere, slungelige jongen een megababe aan de haak slaat. Het verhaal zou veel meer in zich kunnen hebben maar omdat de grappen nou niet echt goed zijn uitgewerkt of uberhaupt vertegenwoordigd hou ik het bij een voldoende. Het acteerwerk was degelijk.
teaso
Ingrediënten voor een leuke romantische komedie: hilarische vrienden, leuk mannelijk hoofdpersonage en een vrouw waar je het warm van krijgt. Zijn er nog mensen die bij het zien van Alice Eve ook spontaan aan Reese Witherspoone moeten denken? Helaas als je u tijdens die film die realisatie maakt, dan heb je wel een beetje het gevoel dat Alice Eve de Reese Witherspoone van de ALDI is
Toch was ik tevreden van deze film, omdat er echt een aantal extreem grappige momenten in de film waren. 3.5 sterren als resultaat
Pitakaas
Zoveelste romkom of toch wat unieker? Het is sowieso geen standaard chick flick in de zin dat het de man volgt en niet de vrouw (alhoewel dat ook steeds meer standaard lijkt te worden). Het deed me dan ook een klein beetje denken aan Days of Summer. Alleen wat wel gelijk opviel is dat deze film dan meer de komedie kant opgaat dan het drama gedeelte, en in mijn mening pakt dat niet echt goed uit. De scenes waar ik echt om kon lachen bleven bespaard tot de scene in het vliegtuig met de familie, en that’s it. Vele andere scenes vond ik eerder pijnlijk en niet ‘leuk’ om naar te kijken. Bijkomend nadeel is dat de film op emotioneel aspect dus onwijs inboet. Het maakt echt weinig indruk en dat lijkt mij toch nog wel de hoofdmotor van een film als dit. Ik vrees dan ook dat de film niet lang blijft hangen.
Het is wel weer gedenkwaardig dat de regisseur kiest voor Jay Baruchel en geen Matthew McConaughan ofzo, wat de ongeloofwaardigheid nog meer ten goede komt. Alice Eve vind ik verre van bijzonder, en dan heb ik het zowel over looks als prestaties. Ok het lichaam mag er zeker zijn…
Verder zitten de goede acteerprestaties vooral in de bijrollen, en dan met name de vrienden. De Hall & Oates tribute band was tof, van mij hadden die nog wel even You Make My Dreams mogen spelen in de aftiteling haha.
De muziek is aardig en niet al te cliché, al zitten er ook wel wat tenenkrommers in. Tja dat schijnt er nu ook eenmaal bij te horen. Al met al een geinige komedie om op een doordeweeks avond op te zetten.
Jessen0wnt
Troep eerste klas.
Als je Jay Baruchel als hoofdrolspeler neemt moet je ook geen meesterwerk verwachten, oke. Dat ter zijde. Als romantische komedie is het erg platjes en doorsnee en als komedie is het niet echt heel grappig. Paar flauwe grappen die werken maar de film bestaat grotendeels uit verkeerd-overkomende gesprekken die op zich wel scherp kunnen zijn, mocht het goed bespeeld worden. Wat niet het geval was.
Werkje wat niks te bieden heeft maar op zich best vermakelijk. Op het eind een beetje langdradig, maar je mag niet klagen. Op alle fronten fout, slecht en a-origineel. Slecht, slecht en slecht. Maar wel vermakelijk.
1 ster
Dreiecke
Best een aardige gemiddelde comedy.
Het concept van de romance (the beauty & the nerd) vond ik wel geloofwaardig, het acteren wat minder. Alles ziet er goed uit en er is een prima sound aanwezig. Niet zo spectaculair verder.
De humor is vaak plat voor mij en grappen werden zelfs herhaald.
Had wat pittiger, minder flauw, gekund.
tukkerstein
Zoals wel vaker bij romcoms: het begint erg komisch, goede, scherpe grappen, grappige personages, maar naar verloop van tijd wordt dit ingeruild voor een slap, voorspelbaar romantisch verhaaltje. En ik heb zelden een film gezien waarin het cliche der cliches in romcoms, het vliegtuig halen, zolang wordt uitgerekt.
zxstyle
In theorie een leuke film die met een serieuze ondertoon zeer goed zou kunnen zijn. Maar helaas is het een hele oppervlakkige film waarbij af en toe gelachen kan worden. Zeker niet om de twee hoofdpersonages die niet interessant of grappig zijn en zeker geen chemie hebben. Nee het moet allemaal van de vrienden komen, waarbij de grappen ook nog eens voorspelbaar zijn.
Inderdaad, Kirk zorgt zelden voor hilarische situaties. De echte grappen komen inderdaad van de vrienden. Ten minste, wat er al te lachen viel, ik kan slechts twee situaties opnoemen.
De 'chicks' maken gelukkig een hoop goed, maar niet alles!
Ajacied16
Tja, het had best wat kunnen worden. Kirk en dan met name zijn vrienden zorgen toch wel voor een boel leuke momenten. Het begin is goed met leuke personages en in potentie een goed verhaal. Vervolgens kiezen de makers het spoor van alle films en clichés die al bestaan en zijn het alleen nog maar de grappige momenten die de film redden. De hoofdrolspelers hebben nou niet bepaald een fantastische chemie al maakt dat de ongemakkelijke conversaties wel weer beter. Al met al geef ik 2.5*. Eigenlijk laag, want er zat zoveel meer in.
Captain Pervert
Leuke film, helaas is de grapdichtheid niet zo hoog als ik had gehoopt. Soms lijkt de film de kant op te gaan van komedie-met-scherpe-dialogen, maar slaagt daar niet echt in; soms wordt het ouderwetse pipikaka humor, maar daar gelukkig ook niet teveel van.
ziggy06
De film, ok boeiend.......It was like I was watching Reese Witherspoon with an amazing rack the whole time!
BBarbie
Een liefdesrelatie, die te mooi is om waar te zijn. Althans dat vinden Kirk’s familieleden en vrienden. De film kent voor een komedie een best aardig verhaaltje en een aantal leuke momenten, al word je wel gemakkelijk afgeleid door de fraaie borsten van Alice Eve. Vooral daarom goed te doen.
IH88
“I love Kirkey but let's face it, the guy's a 5. Meanwhile, this Molly is a hard 10."
Leuk. She's Out of My League is een grappige en luchtige komedie die zeker niet hoogstaand is en de nodige clichés bevat maar door de twee hoofdrolspelers en een aantal bijfiguren zeker de moeite waard is. Baruchel speelt vaak van dit soort rollen en hij is er dan ook zeer goed in. Alice Eve is prachtig en heeft een aardige chemie met Baruchel. Dat ze valt voor iemand als Baruchel is op het eerste gezicht niet waarschijnlijk maar daarom is het des te knapper dat beide acteurs het toch geloofwaardig weten te spelen.
De humor moet van de vrienden van Kirk komen en onder andere Mike Vogel en T.J. Miller zijn uitstekend op dreef. Het is wat plat maar wel vermakelijk. De film raakt wel snel door zijn geslaagde grappen heen en verliest wat vaart naarmate de film vordert. De verwijdering, de ruzie en het alles komt goed einde is al honderdduizend keer gedaan en jammer genoeg weet She's Out of My League er geen originele draai aan te geven. Maar de personages blijven sympathiek en het laatste gedeelte zorgt er voor dat de film niet als een nachtkaars uitgaat.
Noodless
Ach best wel te doen. Ik vond het concept van te hoog gegrepen liefdes wel leuk gebracht. Ik ben een 5 en zij is zeker een tien.
De vrienden onder elkaar zorgen ervoor dat het vertrouwen helemaal een negatieve krik krijgt. Naarmate de film vordert, worden ze gelukkig positiever wat ook wel de meligheid dan weer in de hand werkt. Alice Eve is een leuke, slimme en mooie meid waarbij de affaire met Jay Baruchel toch wel heel ver gezocht is, ook al vraagt het concept van het verhaal dit bij de kijker om te aanvaarden. Beide hoofdrolspelers zorgen er wel voor dat je als kijker het nog wel gaat aannemen, maar de rol die Jay invult is toch overdreven. Niet zozeer het uiterlijk, maar ook het geklungel, zijn manier van doen, zijn afkomst, de familie en vooral zijn eigenwaarde. Ik zou zeggen heel wat negatieve punten om deze vrouw aan de haak te slaan. Maar het oogt wel allemaal luchtig en vermakelijk. Dit is de verdienste van de rest van de cast die de film voldoende entertainment biedt. Naar het einde toe wordt het helemaal zoet, maar dat zien we nog wel door de vingers gezien het verloop. 6/10
tommykonijn
Erg aangenaam tussendoortje. Dit had gemakkelijk heel ongrappig kunnen zijn, maar de film weet op enkele (en dan met name de 'pijnlijke') momenten daadwerkelijk op de lachspieren te werken. Het voorstellen van Molly, de eerste ontmoeting tussen Kirk en zijn schoonouders en het scheren van het schaamhaar... Het zijn stuk voor stuk geestige scènes. Jay Baruchel is geen wereldacteur, maar hij doet het leuk als stuntelend hoofdpersonage die er maar niet over uitkomt dat hij zo'n mooie dame aan de haak geslagen heeft. Zijn chemie met zowel Alice Eve als zijn soms erg droge vrienden komt goed uit de verf. Richting het einde wordt het allemaal wel wat te flauw en ongeloofwaardig, maar ik had toen al een dusdanig leuke film achter de rug dat ik me er niet meer aan kon storen. Qua humorsoort valt deze een beetje in dezelfde categorie als There's Something about Mary (1998). Niet voor iedereen dus, maar als je met dergelijke lompe (romantische) komedies overweg kunt, is deze film absoluut een aanrader.
Shadowed
Neutraal filmpje.
Typisch het filmpje dat juist omdat het allemaal wat menselijker is wat omhoog gaat en wat meer uitstraalt. Al blijft dit op sommige stukken toch wel onnodig flauw, waarmee je 2 verschillende soorten humor voorgeschoteld krijgt die elkaar niet goed matchen.
Baruchel is echt wel geknipt voor zijn rol, en straalt waanzinnig veel uit waarmee ik regelmatig om heb kunnen lachen. Maar ook echt lachen, niet gniffelen of glimlachen. Dit kan ik niet zeggen van alle andere acteurs, vooral van T.J. Miller had ik echt meer verwacht, maar hij is weer de flauwe gozer.
Filmpje is wat voorspelbaar en doet weinig moeite om origineel uit de hoek te komen, maar vermaakt gelukkig wel en voert alles keurig uit. Hier en daar is de menselijkheid goed uitgewerkt en is de boodschap die in de film zit ook wel leuk en voldoende uitgewerkt.
Een iets betere Amerikaanse komedie uiteindelijk, die weet te vermaken en wel lief is, maar uiteindelijk nergens in uitblinkt. Er zijn geen echte romantische vonken voelbaar en op Baruchel na zit er vaak weinig charme in de karakters, maarja.
Vermakelijke puberale onzin. Een nerd krijgt een relatie met een prachtige vrouw en kan hier niet mee om gaan. Er komen een hoop grappen bij kijken, de ene leuker dan de andere, maar door het enthousiasme van de cast blijft het wel geestig. Ik moest toch een paar keer wel lachen en die speech in het vliegtuig was ondanks voorspelbaar wel weer lekker awkward leuk. Verwacht niks origineels, dat krijg je niet. Maar het kijkt prima weg.
Jeilloc
"Jesus Christ on a corndog"
Rom-com met een happy ending en waarbij alle clichés uit de kast worden gehaald, op een goede manier.
Verrassend leuk, vooral het personage Devon.
Black Math
Op bepaalde vlakken best aardig. De hoofdpersonen zijn sympathiek, en met name het side-kick karakter van TJ Miller is erg snedig en dus vermakelijk. Soms is de humor wel erg plat, maar weet desondanks soms toch nog wel grappig te zijn zoals bij de balscheerscène. Maar de eerste kennismaking met haar ouders is het wel voornamelijk ongemakkelijk.
Helaas is het acteerwerk van de mannelijke hoofdpersoon niet bepaald sterk, zo ééntonig hij mompelt. En het einde van de film ontspoort helemaal. Er wordt gedaan alsof alles van dit moment afhangt, terwijl hij ook gewoon een vlucht terug kan boeken ofzo.
Maar goed, er zitten een aantal aardige momenten in, waardoor het over het algemeen niet al te vervelend is. 2*.
Sergio Leone
Best oké.
Geen meesterwerk, maar wel een sympathieke komedie. Zeker het eerste uur komt eigenlijk alles goed uit de verf: de sul Jay Baruchel, zijn cliché vriendengroep, de marginale familie en Alice Eve als eye candy - een 10 voor de decolleté.
In z'n geheel is het ietsje minder 'vettig' dan ik had verwacht, al is zo'n scène waarin iemand z'n ballen scheert/ laat scheren niet verrassend voor dit genre.
Eindigen doet de film helaas niet bijster sterk. Het verplichte drama-momentje komt echt uit de lucht gevallen, gewoon omdat het moet en zodat er nadien nog een levenslesje onderwezen kan worden. Dat is wat flauw, maar kom. Verstand op een laag pitje en dan is het wat mij betreft een degelijke afsluiter van een late zondagavond.
mrklm
Kirk [Jay Baruchel] heeft een negatief zelfbeeld dat versterkt wordt wanneer zijn vriendin [Lindsay Sloane] het uitmaakt. Hij kan dan ook niet geloven dat de beeldschone Molly [Alice Eve] interesse in hem heeft. Ondanks zijn onzekerheid bloeit een romance op, totdat familie en vrienden zich ermee bemoeien en twijfel zaaien over de oprechtheid van wat een liefdesrelatie lijkt te zijn. Het scenario van Sean Anders en John Morris werkt beide hoofdpersonages uit en voorkomt bovendien dat de belangrijkste bijrollen karikaturen zijn. T.J. Miller is beter dan ooit als Kirks ogenschijnlijk zelfverzekerde beste vriend in deze aangename uiterst underdogkomedie.
Brabants
She's out of My League is ondanks het vrij standaard plot een film die voor mij prima zou kunnen werken. Toch viel ik over het acteerwerk. Het was voor mij te middelmatig en de karaktertjes vond ik saai waardoor ik er maar niet in kwam. Stainer maakte het voor mij nog een beetje goed maar de rest was ronduit saai.

No Se Aceptan Devoluciones

Born to Be Blue
Muziek / Biografie, 2015

De-Lovely
Drama / Muziek, 2004
luchthavenex-boyfriendex-girlfriendconfidenceijshockeyromantische komediebeste vriendindatinginsecurityairport security group of friendsopposites attractunlikely loverstwenty somethingduringcreditsstingereccentric familypittsburgh, pennsylvaniafamily disapprovalparty plannerhot girlnice guypittsburgh penguinsgorgeous blondeex-girlfriend comes backdating advicemeeting the parents