Genre: Komedie / Romantiek
Geregisseerd door: Jim Field Smith
Met onder meer: Jay Baruchel, Mike Vogel en Alice Eve
Releasedatum: 3 juni 2010
Plot She's out of My League
"When she's this hot, You get one shot."
Kirk (Jay Baruchel), een normale jongen, ontmoet de perfecte vrouw en tegen alle verwachtingen in, valt ze ook nog voor hem. Kirk is in de zevende hemel, maar zijn gebrek aan zelfvertrouwen en zijn vrienden en familie die niet met de relatie meewerken, zijn storende factoren die een gevaar zijn voor Kirk's ''droom''.
Kirk Kettner
Cam
Ron
Menace2society
Trailer : YouTube - She's Out of My League (2010) Red Band Trailer HD
Ziet er leuk uit,op zich is het weer nergens echt bijzonder of erg overdreven komisch maar kan een leuk filmpje opleveren.
Helios
Leuke film die niks nieuws vertelt!
Wel grappige scenes waar je echt hard gaat lachen
Sommige scenes zijn wel hinderlijk!
Biancasmit
Ik vond er niet zoveel aan . veels te langdradig, gaat gwn nergens over
leandero
Gewoon heel erg leuke film, paar keer hard gelachen, vooral bij dat stuk met het schaamhaar knippen. hilarisch:D
kurva
ondanks het niet echt revolutionaire verhaal was dit toch een tamelijk vermakelijke film
_Casper_
leuke film die gewoon lekker wegkijkt met een aantal grappige momenten
mooie 3*
Stanlytookie
Leuke vermakelijke film met een aantal grappige momenten. Natuurlijk zijn dit soort films voorspelbaar maar hij kijkt gewoon leuk weg. Ik ben verlieft op Alice Eve. pff wat een heerlijke vrouw
m1701
Een heel erg leuke en lieve film!
Allebei de hoofdrolspelers, spelen heel natuurlijk, niet zo gemaakt etc. Verhaal zelf een beetje standaard, maar wel heel "lieflijk".
Zeker de moeite waard om te kijken.
Er zaten ook zeker hele grappige stukjes/momenten in de film!
Ninto
Is vermakelijk, maar nou niet een hele goede film. Ook niet een hele goede komedie. Gewoon goed vermaak, maar ik hoop altijd op beter als ik een komedie begin te kijken.
Threeohthree
Leuk, maar echt niet heel bijzonder hoor. Gewoon een vermakelijke Hap-Slik-Weg film.
lucas_s
Eindelijke weer eens een briljante komedie!
De film duurt misschien net iets te lang, maar ik heb sinds tijden weer genoten van een komedie/romantiek. Geweldige humor in sommige scènes, geknipte acteurs voor dit soort humor en wat is die Alice Eve toch HOT zeg, niet normaal!
Leuk opgebouwd verhaal en verder ook leuk in elkaar gezet. Natuurlijk is dit geen hoogstandje of kaskraker, maar wel een super vermakelijke romantische komedie om lekker op een vrije avond voor de gaan zitten.
Voor dit genre een dikke 4*
De trailer was erg leuk in de bios, ik zal netjes wachten tot juni
Stoute mensen hier!
Threeohthree
Hoho hier draait hij gewoon in de cinema hoor! UK
maar de meerderheid zal wel gedowload zijn inderdaad
BB1991
je hoeft hem niet te downloaden... persvoorstellingen zijn ook handig:)
dit is een hele leuke film. mede door de chemie tussen de personages zijn de gesprekken vaak hilarisch. de hele film leunt eigenlijk op dit principe en dat is een goede keuze. in plaats van dat de film zich verliest in ongepast sentiment weet de film de volledige tijd de humor op de voorgrond te plaatsen. alice eve is btw een plaatje en tj miller is een komisch talent waar hopelijk nog meer te zien van zal zijn.
grovonion
Leuk gegeven, perfect gecaste mooie meid, iets minder goed gekozen onopvallende gozer. Goede start maar zoals bijna altijd kakt de film in de helft in elkaar. Spijtig, hier had meer ingezeten...
hedrick
Bij vlagen een heel vermakelijke film over een wat sullige jongen
die met een spetter van een vrouw komt opdagen.
Vooral de scenes van de familie van Kirk, de zwembadscene en
de schaamhaarscene werken heel aanstekelijk op de lachspieren
Wel een must see.
Daisyp
Feel good movie!!
Erg leuk om te zien.. super grappig humor op en top. en poeh he zei ziet er echt prachtig uit.. Amerikaanse Doutsen..
Riel
Heb genoten van dit filmpje, zeker 4* voor het genre, want het humor was het zeker. En ja, ik moet toch Molly weer even noemen
Mjum.
mandy7
Ik heb bizar hard gelachen.
En aangezien het een comedy is, lijkt me dat een zeer goed teken.

grid8400
Ik heb bizar hard gelachen.
En aangezien het een comedy is, lijkt me dat een zeer goed teken.
Hier sluit ik mij bij aan, gisteren in de sneak preview gezien en erg gelachen
nojokes
heb hem gister bij de sneak preview gezien.
ik vond het een zeer goede film.
heb erg veel gelachen, ook zie je vaak dat de humor een beetje voorspelbaar word, maar dat vond ik bij deze film totaal niet.
het verhaal is ook erg leuk.
zeker de moeite waard!
DureGast
Erg grappige film. Zeker de eerste helft is erg geslaagd. Vooral de scenes dat hij haar verteld dat hij te vroeg was gekomen en de scene dat zijn vriend zijn ballen scheert... Ik kwam niet meer bij . Helaas is het einde voorspelbaar en ook behoorlijk saai. Ik ergerde me persoonlijk daarbij vooral aan de "ex-vriendin", dat was sowieso een mindere rol . Maar al met al wel vermakelijk.
Minority_Check
vooral die vriend's uitdrukking hoe hij het zo serieus neemt
het was echt hilarische
voor de rest was het wel voorspelbaar
maar na een jaartje weer kijken zal ik zeker weer in een deuk liggen

Netflix haalt binnenkort 'The Matrix'-reeks uit het aanbod

Born to Be Blue
Muziek / Biografie, 2015

De-Lovely
Drama / Muziek, 2004
luchthavenex-boyfriendex-girlfriendconfidenceijshockeyromantische komediebeste vriendindatinginsecurityairport security group of friendsopposites attractunlikely loverstwenty somethingduringcreditsstingereccentric familypittsburgh, pennsylvaniafamily disapprovalparty plannerhot girlnice guypittsburgh penguinsgorgeous blondeex-girlfriend comes backdating advicemeeting the parents