• 9.375.067 stemmen

Geregisseerd door: Hoyt Yeatman

Met onder meer: Nicolas Cage, Sam Rockwell en Penélope Cruz

Releasedatum: 29 juli 2009

Plot G-Force

"The world needs bigger heroes"

Juist wanneer de G-Force, een eliteteam van zeer getrainde cavia's, op het puntje staat om de wereld te redden, heft de FBI de geheime eenheid op. Maar teamleider Darwin, vechtsportdiva Juarez, wapenexpert Blaster, computerspecialist Speckles en de meehobbelende Hurley zijn niet te stoppen. Gewapend met de nieuwste en meest geavanceerde spionageapparatuur, en met de FBI op hun hielen, gaan ze het conflict aan in een race tegen de klok om de wereld te redden van de plannen van een gestoorde multimiljardair.

Darwin the Guinea Pig (stemrol)

Hurley the Guinea Pig (stemrol)

Blaster the Guinea Pig (stemrol)

Juarez the Guinea Pig (stemrol)

Speckles the Mole (stemrol)

Mooch the Fly (stemrol)

Leonard Saber

Kip Killian

avatar van SilentF0rce

SilentF0rce

Vandaag in de bios met m'n zusje van 7 de Nederlandse versie in 3D gezien .

Dat de film in het Nederlands is stoorde me totaal niet in deze film. De grappen kwamen goed over en ze gebruikten geen slecht vertaalde zinnen.

Er zaten hele goede 3D momenten in waardoor het nog ietsje spannender werd dan wanneer je het niet 3D kijkt.

In Ice Age 3 vond ik het 3D gedeelte een beetje tegenvallen, maar bij deze film is dat anders.

De personages waren een beetje standaard, zoals in elke kinderfilm. Een dappere leider, een meisje, een stoere maar wat maf personage en een personage die er net niet helemaal bij hoort en een beetje gek is.

Toch was het een zeer vermakelijke film. Waar het niet spannend was, was het grappig. Heb me geen minuut verveeld.

Mijn zusje vond de film helemaal geweldig en ik heb ook een leuke film gezien.

avatar van AmazingShikoku

AmazingShikoku

Het plot van G-force is misschien niet helemaal origineel. Met dieren, in dit geval hamsters, die onder opdracht van een geheime federale dienst de wereld moeten proberen te redden van een bad guy. Die een niet zo ingenieus en origineel virus heeft bedacht dat technologie in transformers bedacht. Sounds familiar eh?

De humor is matig en ik vind dat de film helemaal verkeerd begonnen is. Daarna werd de film wel wat beter, en de hamsters met hun gadgets waren op den duur ook nog wel vermakelijk te noemen. Vooral de zwarte grote hamster vond ik nog wel stoer

Als je de film gaat kijken omdat je hem wilt zien met wat jongere kinderen zul je zelf niet met een leeg gevoel weer naar huis gaan. De film is immers voor een kinderanimatiefilm heel erg te pruimen voor volwassenen, en dan niet op een shrek -whole-family-feeling- manier.

Een ander minpuntje aan de film is dat hij ongelooflijk kort is, mocht je geen kids hebben of een andere reden om naar G-force te gaan en wel zelf online even wil checken hoe de film is denk ik dat je de film minus credits nog wel binnen de tijdlimiet van megavideo zou moeten kunnen checken. Zo voelde het wel tenminste

3/5

avatar van tommykonijn

tommykonijn

G-Force is zeker een leuke animatiefilm. Acteurs waaronder Bill Nighy degen het erg leuk in de film, maar zoals ik al verwachte stalen de Cavia's zelf de show. Nicolas Cage maar vooral Steve Buscemi hebben leuke stem-rollen in de film. Het speelduur is wat aan de korte kant, en het einde is echt té over de top. Maar ik heb me desondanks zeker wel vermaakt. Ook hier en daar liedjes van The Black Eyed Peas en Lady GaGa.

avatar van The Oceanic Six

Tsja, op de gok maar eens geprobeerd en de film is me niet echt bevallen.

Ik wist niet goed wat ik kon verwachten in een film over cavia's als spion. Uiteindelijk werd het vlees noch vis. Ik vond de film veel te weinig grappig en het plot was ook al niet al te best. Het is een typisch Disney product, nogal braaf dus. De film keek best weg maar wist me nooit te erg vermaken. Ik zie liever animatie's als van Pixar of Dreamworks waar de humor wat scherper is.

Misschien hadden de makers er beter een complete animatiefilm van kunnen maken en niet zoals nu animaties in de ''echte'' wereld verwerken. De cavia's zelf zijn overigens wel prima geanimeerd. Sowieso heb ik altijd wel een zwak voor die beestjes Krijg je als je vroeger als kind zelf cavia's had.

G-Force zal vast bij de jongere kijkers beter in de smaak vallen.

avatar van Kawasakiman

Kawasakiman

Heb hem gisteren gezien en vond het een geweldige film. Het is toch heel erg knap dat ze zoiets kunnen maken. Op naar weer een leuke film.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Leuk geanimeerd, een paar grappige momenten en het is wel uit te zitten allemaal, maar buiten dat om is dit gewoon een dom, flauw, slecht en bij vlagen erg irritant filmpje. Standaard verhaaltje, veel cliché's en vaak érg ongrappig.

Die FBI agenten zijn vreselijk ergerlijk en de film kent een paar zwaar onlogische scénes, zoals de scéne dat Galifianakis aangeeft aan de drie cavia's wat ''ze echt'' zijn. Leuke timing. Deze en nog veel meer stompzinnige scénes. Op momenten aardig vermakelijk, maar eigenlijk (''overall'') gewoon belabberd. Toch nog 2 sterretjes.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Kut.

Geen enkele geslaagde grap, geen tof verhaal, tergend acteerwerk, ontzettend voorspelbaar... etc etc.

Alleen de animaties zijn goed verzorgd,

En dan aan het einde nog gaan dansen ook, doe normaal..

Het is niet de leeftijd, ik kan zeker nog genieten van de films die voor wat jonger publiek zijn bedoelt, maar dit is gewoon triest.

Zelfs voor de aller jongste NIET leuk.

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

Vermakelijke film (zeker voor kinderen).

Jammer dat ik mensen weer hoor klagen over acteerwerk, vergezochtheid ( ) en voorspelbaarheid, terwijl het me heel duidelijk lijkt wat je hierbij moet verwachten..

Daar let ik dus ook niet op bij deze films, het was weer puur vermaak, zeker wat leuke grappen (ietwat flauw, maar daar hou ik wel van). Kwam lekker vlot op gang en verveelt nergens. Ook de muziek hield leven erin

Animatie ook goed in orde, zowel als de stemmen (alleen die van Blaster (Tracy Morgan) soms beetje irritant).

3,5 en een halve ster erbij voor de visuele pracht.

avatar van Zinema

Bruckheimer meets Disney.

Maar veel meer dan een standaard kinderfilm voor < 12 jaar is het niet geworden.

Keurige CGI en de hamstertjes zien er aardig uit. Maar de humor, evenals het zanderige verhaaltje zijn niet sterk. Na een leuke Bondesque start trekt men al snel vele clichés uit den kast, en zakt het verhaaltje in.

De beoogde doelgroep zal weinig teleurgesteld zijn. Toch had hier veel meer ingezeten.

De BluRay is qua beeldkwaliteit overigens uitstekend.

Doorsnee.

avatar van Film Pegasus

De film is wel goed gemaakt, maar de uitwerking toont gewoon bandwerk dat nog goed komt dankzij een groot budget van Disney. Nergens verfrissend, geen echte humor, alles is zo voorspelbaar. Misschien wel leuk voor jeugd, maar geen echte gezinsfilm.

avatar van Spetie

Poe wat een lange zit was dit nog. Je kunt zien dat de film een hoog budget tot zijn beschikking had, maar er wordt veels te weinig uit gehaald. Het verhaaltje is zo standaard en voorspelbaar als maar kan en ook alle grappen zie je ruim van tevoren aankomen en zijn allemaal in andere films al eens beter gedaan.

Een enkele keer zijn de caviaatjes nog wel geinig, maar helaas veelal ook niet. ik was blij dat de film afgelopen was en ik durf dit toch wel een behoorlijk wanproduct te noemen.

avatar van movie acteurs

movie acteurs

Bijzonder zwakke animatie film.

Grappen waren niet leuk en de cavia's zijn ook niet grappig. Het verhaaltje is niet speciaal, voorspelbaar en zeer slap. Animatie is het enige positieve aan deze film, maar dan ook wel echt het enige. Slecht maar het verdiend wel nog een 1,5 voor de animatie op zich.

avatar van brabusRUS

brabusRUS

Niet echt boeiend. Ik heb de film gekeken omdat ie slechts 88 minuten duurde. Hij is niet saai, maar ook niet echt grappig. Het hele gedoe met die superslimme cavia's kon mij niet echt boeien. Een paar keer een glimlach op mijn gezicht gehad, maar daar bleef het ook bij. Er zijn genoeg leuke animatie films, dus ik zou deze laten liggen.

Tegenvallende Disney.

Ik vind cavia's grappige beestjes. De dieren zijn hier ook nog wel leuk, maar echt grappig wordt het niet.

Het grote euvel is het matige en onzinnige verhaal. De originaliteit is ver te zoeken en alles is te voorspelbaar en de actie is geen moment spannend.