• 9.375.042 stemmen

Geregisseerd door: Hoyt Yeatman

Met onder meer: Nicolas Cage, Sam Rockwell en Penélope Cruz

Releasedatum: 29 juli 2009

Plot G-Force

"The world needs bigger heroes"

Juist wanneer de G-Force, een eliteteam van zeer getrainde cavia's, op het puntje staat om de wereld te redden, heft de FBI de geheime eenheid op. Maar teamleider Darwin, vechtsportdiva Juarez, wapenexpert Blaster, computerspecialist Speckles en de meehobbelende Hurley zijn niet te stoppen. Gewapend met de nieuwste en meest geavanceerde spionageapparatuur, en met de FBI op hun hielen, gaan ze het conflict aan in een race tegen de klok om de wereld te redden van de plannen van een gestoorde multimiljardair.

Darwin the Guinea Pig (stemrol)

Hurley the Guinea Pig (stemrol)

Blaster the Guinea Pig (stemrol)

Juarez the Guinea Pig (stemrol)

Speckles the Mole (stemrol)

Mooch the Fly (stemrol)

Leonard Saber

Kip Killian

avatar van Kevin13

Kevin13

wat een verhaal en wat een cast. Buscemi

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11909 berichten

Geweldig...ik ga dit echt zien. Cavia's!

avatar van PsychoTiger

PsychoTiger

Cavia's zijn schattig:P

Ik MOET deze zien!

avatar van deTuinman

deTuinman

Trailer is online en wow, je kunt wel zien dat Jerry Bruckheimer de producer is.

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

De trailer ziet er gaaf uit en inderdaad...qua effects en beelden ziet het er wel Buckheimer-achtig uit in een goede manier.

Mijn enige punt is...blijft deze film wel interessant...of gaat hij na een half uur al vervelen...

avatar van bennyboy

bennyboy

ik hoor niet echt de stem van nicolas cage.

jammer

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Ik neem aan dat dit een animatie film is toch?

avatar van Knisper

Knisper

Dit is een combinatie van animatie en live-action van wat ik begrepen heb.

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Ik heb zelf een Cavia.. en ik vind de diertjes ook in films erg leuk (bijv. in Bedtime Stories) hopelijk wordt deze ook leuk, maar ik ben zeker van plan hem te gaan kijken.

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

tommykonijn schreef:

Ik ook. Lijkt me een wat serieuzere animatie film.

avatar van amenmalek

amenmalek

Ben benieuwd. Leuke trailer.

avatar van tommykonijn

tommykonijn

jumpstylemovie schreef:

Ik ook. Lijkt me een wat serieuzere animatie film.

Inderdaad, zowel poster als trailer spreken mij aan.

jumpstylemovie schreef:

Lijkt me een wat serieuzere animatie film.

avatar van Elineloves

Elineloves

Haha DIE wil ik zien, ik lig al in een deuk om de poster

avatar van horsefilmfan

horsefilmfan

Hilarische trailer:(en ja die hoort echt bij G-force,wacht maar tot het einde;en hij is leuker als je de New Moon trailer eerst hebt gezien )

YouTube - BANNED New Moon Trailer! (HD)

avatar van aunuscus

aunuscus

Die lijkt me goed mischien dat ik in Augustus is ga.

avatar van maxo922

maxo922

Op IMDB krijgt ie een 4,9 met 700 stemmen, kweenie of dat een goed voorteken is??

avatar van predator

predator

• 1951 stemmen

Dat lijkt me een slecht voorteken.......Waarschijnlijk is het idee leuker dan de film zelf....

avatar van Thiver

Thiver

Erg goed is-ie ook niet. In de Nederlandse uitvoering wordt het natuurlijk allemaal nog even iets minder...

avatar van horsefilmfan

horsefilmfan

Is 3D de nieuwe trend?

avatar van aunuscus

aunuscus

Waarschijnlijk de techniek in de filmwereld is nooit blijven stilstaan. Dat bracht ons eind jaren tachtig ook computeranimatie.

avatar van SilentF0rce

SilentF0rce

Vandaag in de bios met m'n zusje van 7 de Nederlandse versie in 3D gezien .

Dat de film in het Nederlands is stoorde me totaal niet in deze film. De grappen kwamen goed over en ze gebruikten geen slecht vertaalde zinnen.

Er zaten hele goede 3D momenten in waardoor het nog ietsje spannender werd dan wanneer je het niet 3D kijkt.

In Ice Age 3 vond ik het 3D gedeelte een beetje tegenvallen, maar bij deze film is dat anders.

De personages waren een beetje standaard, zoals in elke kinderfilm. Een dappere leider, een meisje, een stoere maar wat maf personage en een personage die er net niet helemaal bij hoort en een beetje gek is.

Toch was het een zeer vermakelijke film. Waar het niet spannend was, was het grappig. Heb me geen minuut verveeld.

Mijn zusje vond de film helemaal geweldig en ik heb ook een leuke film gezien.

avatar van Astriid*

Astriid*

PsychoTiger schreef:

Cavia's zijn schattig:P

Ik MOET deze zien!

haha ik ook.

avatar van lisette37

lisette37

Deze net in de bioscoop gezien met mijn jongste dochter en we vonden deze film hartstikke leuk. Heb zeker wel minder gezien in de bios. 3,5*

avatar van SpooXxX

SpooXxX

Leuke film met best wel goede fx. Alleen vond ik 'm te veeeeel leunen op de doelgroep kids. Verder is t geen bar slechte film hoor.

avatar van sss123

sss123

ik vond hem echt geweldig

en ik ben 20

mooi verhaal*

en ik weet nog steeds nie hoe die man heet ... die een beetje dikke... die ook speelt in de the hangover....

maar ik vond het best wel goed uitgezocht om deze man te kiezen voor deze film dus een puntje bij :O

en ja de humor is ook leuk

avatar van bennyboy

bennyboy

ik ga mischien hier heen heb keze uit deze of ice age 3. eerlijk gezechtlijken ze me beden niet echt heel leuk. al staan er tog positieve berichten.

avatar van xekjiram

xekjiram

Ik wil hem met mijn zoon (14) gaan kijken (ik ben zelf bijna 46, maar er zit een stuk kind in me dat hardnekkig weigert op te groeien ).