Genre: Actie / Thriller
Met onder meer: Sean Connery, Catherine Zeta-Jones en Ving Rhames
Releasedatum: 20 mei 1999
Plot Entrapment
"The trap is set."
De legendarische en beruchte meesterdief Mac MacDougal reist de hele wereld af met de doelstelling zoveel mogelijk kunstwerken te stelen. Hij verkeert dus in de beste kringen en logeert in de duurste hotels. Kortom: overal waar geld is vind je Mac. Een undercover verzekeringsagente, Gin Baker, heeft hem echter in de smiezen en doet zich bij Mac voor als een meesterdievegge. Zij plannen hun superdiefstal op de vooravond van het nieuwe millennium. Op het moment dat de wederzijdse aantrekkingskracht groeit maar ook het wantrouwen, neemt het verhaal een compleet ander wending...
Virginia "Gin" Baker
Security Chief
Chief of Police
Millennium Man
Redlop
Film met meer gevoel voor spionage-avontuur, oppervlakkige glamour romantiek, en Britse humor dan de Bondfilms van de afgelopen 2 decennia. 3,5*
tevelenco
Vermakelijke film met een redelijk verhaal.
Met enkele leuke wendingen en mooie beelden van de toren in kuala lumpur.
En een goede rol van Catherine Zeta-jones die er nog erg goed uitziet.
Voor de rest nergens echt bijzonder maar wel goed genoeg voor een avondje filmplezier.
Rianneke_Dan
Vermakelijke film met leuke cast en goed verhaal!!
Catharine acteert goed in de film en ze is bijhoorlijk lenig!!
soom
Catherine acteert goed in de film en ze is behoorlijk lenig!!
Ik kan ook wel wat slimme quotes weggeven, maar dit is toch wel erg extreem vind ik.....
Natuurlijk is ze lenig, ze zal wel geoefend hebben voor die ene scene. Bovendien doet ze wel het een en ander aan krachttraining, dus zo gek is dat helemaal niet.
Van Nunen
bijhoorlijk lenig!!
Damn wat een talent dan..ze kan dus ook nog eens alleen maar dingen van dichtbij horen, als ze een spagaat maakt?
twin
Ik snap eerlijk gezegd de slechte waardering van de film niet, goede cast, leuke plotwendingen, mooie beelden, goed verhaal. ik vond het een zeer vermakelijk verhaal 4 *
kort0235
Had de film al eerder gezien en nu weer op TV.
Ik vond het destijds maar een matige film, alleen had hij wat persoonlijke waarde voor mij, omdat we dat kasteel in Schotland bezocht hadden.
Een 3.0*
BraCom
Fangs (crew films)
Vermakelijke film, maar het soortgelijke The Thomas Crown Affair is toch vermakelijker. > 3.5*
HeatWave
Een meesterlijk staaltje dievenkunst.
Ik heb het meestal niet zo hoog op met dit soort volk, maar Sean Connery en Catherina Zeta Jones kunnen in Entrapment toch mijn sympathie wel wekken door alle puntjes van door deze vorm van geldinning te beheersen.
Erg vermakelijke film.
otherfool
Oppervlakkig filmpje dat wel vermaakt, maar geen minuut blijft hangen. Weinig bijzonders dus, buiten opa Connery die ik nog altijd graag mag zien. 2,5*.
Lola3
erg vermakelijke films, door zijn actie en humor. Sean Connery blijft op zijn 70ste nog altijd een fenomeen maar Catherina steekt wel tegen. Deze film stal voordurend mijn aandacht, zijn hele duur lang. Soms wel wat mindere dialogen, maar ja...
Scorpia
Vermakelijke film met een redelijk goed verhaal, enkele leuke wendingen en Britse humor.
Sutherland
Leuke film hoor. Sean Connery vond ik juist wel goed. En CTZ houdt zelf ook wel van oudere mannen(zie haar man Micheal Douglas, hij is 25 jaar ouder) dus zij zal er geen problemen mee gehad hebben!
Verder vond ik het spannend en af en toe humor hebben. Ik heb me wel vermaakt!
3 *
orbit
- 12092 berichten
Lachwekkend hoor die romance tussen Carlita en Connery.. maar in het echt is het ook een starfucker, dus niet ver van de waarheid
Poison
Saaie film naar mijn zin...
Wel goede acteerprestaties van Sean Connery & Catherine Zeta Jones; haar lenigheid!
miepke
leuke film! goed geacteerd, fijne humor en vermakelijk verhaal!
Tarkus
Goed geacteerd van beide hoofdrolspelers.
Catherine Zeta-Jones is altijd mooi om zien, en Sean Connery is een gevestigde waarde.
Maar het verhaal in deze film is al zovele malen getoond, zij het dan op een andere manier of locatie. Het eindigt altijd wel met een gelukte diefstal.
Maar de locatie is deze film is wel heel speciaal, de Petronas Towers in Kuala Lumpur, de hoogste tweelingtorens ter wereld, en de beelden zijn wel spectaculair vanuit de torens.
Goede film dus voor een avondje vermaak.
Sifra
Wat zit iedereen hier nou met zn 3* en 3.5*
Ik vind t toch echt 5* voor zo een topper! Kom misschien ook omdat het echt mijn soort film is =D
Geweldig
euroburger
Zeta Jones op haar best, in een heerlijke film, die nu eens niet alleen heerlijk is vanwege de mooie plaatjes en het vrouwelijk schoon, maar gewoon alle ingredienten bezit die een avontuurlijke film nodig heeft. Leuk tot de laatste minuut!
tukkerstein
Doet een beetje denken aan Mission Impossible, maar zeker een leuike film. Aan het begin niet altijd even veel actie maar het blijft van het begin tot het eind interessant. En aan het eind best spannend.
Einde is ook best aardig.
ILDIB
Een lekkere wegkijker.. Niks teveel gedoe, beetje leuke actie maar geen topvermaak. prima te doen.. 3,5
superbassie
Inderdaad een fijne wegkijkfilm met een leuk verhaal, sterke Sean Connery en natuurlijk de mooie Catherine Zeta-Jones.
*stella*
mwah, het verhaal viel een beetje tegen maar goed acteerwerk
***
weetje: op `t eind draagt Caterine Zeta-Jones losse kleding zoals bijv. in de laatste scene die jas omdat ze bij het maken van de film zwanger was
%%%%%%
Ben ik de enige die het acteer werk slecht vind? En het verhaal was ook slecht en er zaten hier en daar wat foute in.En het einde gaf helemaal de doorslag 1,5 ster

Klassieke heist-film 'Entrapment' met Sean Connery morgenavond te zien op televisie

Der Name der Rose
Mystery / Historisch, 1986