• 9.372.496 stemmen

Met onder meer: Sean Connery, Catherine Zeta-Jones en Ving Rhames

Releasedatum: 20 mei 1999

Plot Entrapment

"The trap is set."

De legendarische en beruchte meesterdief Mac MacDougal reist de hele wereld af met de doelstelling zoveel mogelijk kunstwerken te stelen. Hij verkeert dus in de beste kringen en logeert in de duurste hotels. Kortom: overal waar geld is vind je Mac. Een undercover verzekeringsagente, Gin Baker, heeft hem echter in de smiezen en doet zich bij Mac voor als een meesterdievegge. Zij plannen hun superdiefstal op de vooravond van het nieuwe millennium. Op het moment dat de wederzijdse aantrekkingskracht groeit maar ook het wantrouwen, neemt het verhaal een compleet ander wending...

Virginia "Gin" Baker

Chief of Police

Millennium Man

avatar van Jordy

Jordy

Redelijke film. Jones is leuk om te kijken (vooral in de "droogneuk"-scene als ze oefent om de laserstralen te ontwijken), Connory is perfect als de oude boef, maar toch vond ik het nergens echt denderend worden. De chemistry tussen de twee vond ik niet zo goed overkomen, en echt spannend wordt het nergens. 2 en een halve ster.

avatar van neo

neo

wel een leuke thriller.moet wel een beetje op gang komen.er zijn eigenlijk niet echt veel actiescenes.de training,de kraak en lekkere catherine maken veel goed.

avatar van dttom

dttom

wel heel erg voorspelbaar ook en soms is het allemaal een beetje saai.

avatar van Blindfold

Blindfold

Ik vond dit een beetje een "Kijk ik ben Sean Connery en ik ben een geile oude beer" film

avatar van BS

BS

Sean in een meesterlijke rol.leuke relaite tussen de beide hoofdrolspelers en spannende scenes.4 sterren.

avatar van Jerome-B

Jerome-B

Vond het een hele mooie en spannende film, met mooie locaties en een verassend einde... 3,5 sterren!

avatar van vliegtuig13

vliegtuig13

Leuke film, in het begin saai maar later werd het steeds leuker, het eind is ook spannend ! Maar omdat Catherine Zeta Jones een van mn favoriete actrices is, is ie iets beter.

avatar van geronimo

geronimo

• 1955 berichten

Geinige film wel. 3 sterren. Had 'm misschien ook wel 3,5 ster gegeven ware het niet dat de makers zo nodig 'n romance op moesten laten bloeien tussen fossiel Connery en de 80 jaar jongere Zeta-Jones. Disgusting!

avatar van gotti

Aardige film. Niet echt heel denderend.

avatar van petey

petey

• 1901 berichten

Dat is voor mij de reden dat ik eigenlijk weinig aan deze film vond, in de real wordl vallen zulke vrouwen toch allen op zulke oudjes als deze loaded zijn (Anne Nicole Smith)

Doet verschrikkelijk afbreuk aan het verhaal.

avatar van Goodfella

Goodfella

Opa Connery heeft een paar leuke one-liners en mevrouw Jones is een prettige verschijning, maar verder heeft dit niemandalletje, dat aan het eind natuurlijk weer elke vorm van logica verliest, weinig te bieden. 2 kleine sterretjes.

avatar van maximus

maximus

avatar van Tigger

Tigger

ondertiteling zag

Omdat je blij was dat ie afgelopen was???

avatar van mazdalfa

mazdalfa

ondertiteling zag

Voor mij voegde de ondertiteling niet veel toe aan de film hoor

avatar van gimli f

gimli f

Deze film viel mij enigszins tegen. Er zat geen spanning in, niks origineels, en verder niets bijzonders. Dit soort films (type grote roof) kunnen volgens mij nooit echt interessant worden gebracht (kijk maar naar The Thomas Crown affair).

avatar van Droopy

Droopy

Catherine Zeta Jones ziet er in deze film in mijn ogen beter uit dan in chicago. Kan natuurlijk ook aan het strakke pakje liggen.... !?

3.5 ster.

avatar van WB

WB

Als Roseanne Bar de hoofdrol zou spelen, zou ik de film niet kunnen uitstaan en had ik em na 1 minuut uitgedrukt! Maar aangezien de altijd-goed-uitziende Catherine Zeta-Jones er in speelt, en zij weer met haar magische slanke lichaam, en haar voortreffelijk lekkere lange benen (ik droom ff weg) menig mannenhart op hol laat slaan, krijgt deze film van mij wel 3 sterren!

Had meer gekregen als de film minder saai aant begin was! De eerste keer is leuk, maar de 2e keer spoel je toch gauw vooruit!

avatar van gotti

Wat heeft Roseanne Barr in vredesnaam met deze film te maken!?

avatar van Nick Kang

Nick Kang

Dat is waarschijnlijk gewoon zijn moeder.

avatar van WB

WB

Nick Kang schreef:

Dat is waarschijnlijk gewoon zijn moeder.

Grapjas!

Ik bedoel er dus mee dat Catherine Zeta-Jones een lust is voor het oog, en DAARDOOR deze film nog redelijk uit de verf komt! Maar als jullie dat niet (willen) snappen, whateva!

Met Roseanne Bar zou deze film veel minder aanzienlijk zijn!

Maar dat snappen jullie zeker weer niet...

avatar van Purmerend

Purmerend

Is alleen een leuke film door de mooie aantrekkelijke Catherine Zeta-Jones. En Sean Connery heeft zijn beste tijd gehad.

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

Erg aardige "kraak"film met vele en verassende plotwendingen. De casting is perfect. Degene die zeggen dat Connery zijn tijd gehad heeft heben het radicaal mis. Deze rol is hem op het lijf geschreven en met zijn droge manier van acteren + de leuke onliners levert hij een perfecte prestatie af. Catherina Zetta Jones is ook erg goed op dreef in deze film en er is voldoende chemistry tussen beiden. Het verhaal is redelijk, naarmate het einde nadert volgt de ene na de andere verassing. Aanrader. 3,5*

avatar van KLah

KLah

Een hele aantrekkelijke Zeta Jones werkelijk waar. Een mooie combo: oude man en mooie jonge vrouw. Ik vond de film goed. Alleen af en toe en vooral op het landgoed in de film vond ik het wat grauwig (grijs) overkomen. Maar een leuke film, waar men grote dingen gaan beroven.

avatar van morpheus

morpheus

Redelijke film, doet wat je er van mag verwachten. Connery is gewoon goed als altijd alhoewel hij hier voor zijn doen een sub-par prestatie neerzet. Mevrouw Zeta Jones is natuurlijk nooit een straf om naar te kijken. Niet denderend maar zekers goed genoeg om je aandacht gedurende de speeltijd erbij te houden en hem nog wel eens terug te willen zien.

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Prima inbrekerfilm met een leuk plot.

Beslist het kijken waard, 3 sterren

avatar van predator

predator

• 1948 stemmen

Gewoon een hele aangename film op naar te kijken. Geen topfilm maar Zeta-Jones trekt voor deze film al 4* binnen.

avatar van Dead01

Dead01

• 1976 stemmen

Film viel mee.Beide hoofdpersonages spelen hun rol nog goed maar dit is nu niet een genre dat zeer goed is.

Alles bij elkaar goed voor 3 sterren

avatar van TheRisingSun

TheRisingSun

Heerlijke film! Een actiefilm,maar dan zonder de echte explosieve actie en dat beviel me wel.

Connery was wat mij betreft weer op dreef en Zeta-Jones doet niet alleen maar mee vanwege haar verschijning,maar weet ook hoe ze moet acteren. Ze stelt me ook in dat opzicht eigenlijk nooit teleur. Ook leuke bijrollen voor Ving Rhames en Will Patton.

Had de twist eigenlijk niet verwacht van Jones. Dat zij ineens de meesterdievegge bleek te zijn zag ik echt niet aankomen. Erg goed vond ik die wending! Het einde vond ik niet zo erg als sommige hier het wel vonden. Vind het nooit zo erg als het allemaal goed afloopt.

avatar van vantje

vantje

Een vrij goede onderhoudende film. De sterke acteerprestatie van Connery en zijn tegenspeelster tillen het plot naar een vrij goed niveau. Hij mist de promotie van de Amerikaanse filmbusiness en dat maakt hem juist zo aantrekkelijk. Een film boordevol actie die je toch moet gezien hebben

avatar van soom

soom

best wel spannende film.
Het einde is een beetje vaag met sean en catherine op het trein station.