Genre: Komedie / Horror
Met onder meer: Paul McGann, James Corden en MyAnna Buring
Gesproken taal: Engels en Duits
Releasedatum: 30 juli 2009
Plot Lesbian Vampire Killers
"After Twilight, The Real Party Starts."
Jimmy Maclaren is een loser van de bovenste plank. Zijn vriendin dumpt hem om de haverklap, om vervolgens weer bij hem terug te komen. Met Fletch, een vriend van Jimmy, gaat het al niet veel beter. Als clown heeft hij een kindje geslagen en is daarom ontslagen. Terwijl de twee zich bezatten in een bar, krijgt Jimmy opeens het idee om een wandeltocht te maken om er even tussenuit te knijpen. Door een onfortuinlijke speling van het lot belanden de twee in een dorp, waar het van meet af aan al niet pluis blijkt te zijn. De naïeve en door vrouwenschoon gedreven Fletch kan zich er maar amper druk om maken. Wanneer de twee ‘s nachts bij een groep buitenlandse studentes belanden in een bouwvallig huisje in de bossen, gaat het mis. Het dorp blijkt vervloekt en niet lang nadat ze dat hebben ontdekt, worden ze belaagd door vampiers. Lesbische vampiers.
Waku
Mijn God....dit verhikel komt ook nog eens in de bioscoop????
Ik sluit mij aan bij Mandy7.
Wat een drama.
In het begin viel er nog enigzins wat te (glim)lachen maar dan zakt het niveau snel naar een erbarmelijk niveau.
coldheaven
De Veronica Gids meldde dat de sequal van deze film over homofiele weerwolven zal gaan. Geen grap
Bla
Dat wordt duidelijk aan het einde van de film.
Bla
Vergeljkbaar met Shaun Of The Dead?
Als je uitgaat van humor in een horrorfilm: ja. Dit is natuurlijk met vampiers en SotD met zombies.
Echter is SotD beter. Deze heeft zijn momenten maar het enige wat ik er echt leuk aan vond waren de Engelse accenten.
$pecial
Net bekeken en ik verwachte er het ergste van, maar achteraf valt het allemaal reuze mee. Oke er zijn heel veel dingen slecht, zoals de acteer prestaties, de cliche decors en kostuums, maar daar is duidelijk voor gekozen bij het maken van deze film.
Verder doet deze film niets geks en blijft het trouw aan de formule voor een flauwe komedie.
Het duurt gelukkig allemaal niet te lang, waardoor het voor mij zeker nog een aardige film is geworden.
Krappe 2,5 *
judgepaddy
Yep deze is wel geinig; een hommage aan pulp films, maar ik vond met name de twee hoofdrolspelers absoluut niet grappig.
De muziek in deze film vond ik trouwens ook fantasieloos. Van die top 40 muzakjes.
Die Weerwolf aan het einde vond ik wel weer grappig.
Wooohooo!
tsjong
Dit was echt een van de slechtste films die ik ooit gezien heb. Wat een slechte film.
Elineloves
I agree... waardeloos
$pecial
Dat ie trouwens in de bioscoop komt, kan ik dan weer niet geloven.. Absoluut niet bioscoopwaardig...
Deze film is denk ik alleen maar te pruimen als je wat pilsjes achter over hebt geslagen en met een groep vrienden bent. Dat was in mijn geval dus, daarom nog 2,5 *
tal1b
begin was aardig, daarna zwakte de film erg af. grappig gedaan, net geen voldoende
vcrrr
Geinig maar absoluut niet geweldig. Een filmpje voor één keer en niet weer. De special effects zijn overigens belabberd. ..
johnhendrikos
zie mijn voorganger. leuke film niet bijzonder, maar pretendeert dat ook niet te zijn. dat die chicks lesbisch moesten zijn. tja. misschien omdat de doelgroep toch pubers zijn. en wat is er nu leuker voor een geile puber dan een vrouw. Juist twee vrouwen. en dat is nu precies wat lesbie ishe. 2 vrouwen. jammer voor de puber dat het zonder de puber is. alhoewel, na het zien van deze film is de puber daar misschien ook wel weer blij mee . vampier......
maar goed. meer naakt in de film had geholpen om nog meer van de doelgroep te trekken zeg maar p: snap je.
Tonypulp
Geweldige horror/komedie
Zoiezo twee genres die heel goed samen gaan, LVK neemt allerlei ideeën van andere horrorfilms, gooit ze op een hoop, wat leuke one-liners erbij...en het werkt.
Genoeg kunnen lachen, de effecten zijn tof, de gore is leuk, het verhaal lekker fout, de bekende typetjes, alles wat zulke films zo leuk maakt.
De titel zegt eigenlijk gewoon alles over de film, het is flauw en smerig en dat is goed.
De clue aan het einde is trouwens ook geniaal, wie weet komt er echt een tweede deel
RickZ
Komische variant op vampierenfilms met wat humor maar simpel spel. Onvoldoende!
timburton
Verschrikkelijk foute horror film die nergens eng wordt, en nergens grappig. Ja, alleen het einde was komisch. Mensen die de film hebben gezien begrijpen wel wat.
Mislukte horror/ komedie, goedkoop gemaakt en dat zie je er aan af. Slechts sporadisch een beetje grappig; hoofdzakelijk is de film platvloers en ongeïnspireerd. Camerawerk en special effects zijn ook beneden de maat. Snel Shaun Of The Dead nog maar eens kijken om te zien hoe het wel moet...
gorelover
wacht wel tot ie op huurdvd verschijnt.
ondanks dat ik er niets van verwacht wil ik hem wel zien,
kijk de meeste vampierfilms.
Bram87
Vond het opzich wel een leuk filmpje voor tussendoor. Ik zal hem absoluut geen 2e keer kijken, maar voor 1 keer was hij wel te pruimen. Heb op sommige momenten toch best wel kunnen lachen!
En ja, de special effect maken in zo'n film toch eigenlijk helemaal niet uit? Het gaat zich gewoon om de droge humor...en die was opzich wel aanwezig vond ik.
Ik wil hem wel 3 sterren geven.
Mug
De trailer zei eigenlijk al genoeg. Alles wordt uit de kast getrokken om een zogenaamde cult-feeling te creeren. Het lukt de makers te weinig om dit daadwerkelijk te creeren door een te moderne (en cartooneske) touch te hanteren wat zich voornamelijk uit in de grappen, die her en der toch wel erg grappig zijn.
Het blijft blijkbaar moeilijk om de "goede", oude cultklassiekertjes te eren. Franco (o.a.) en zijn lesbische vampieren oeuvre. Desalniettemin is de film fout genoeg om de mondhoeken veelvuldig naar het noorden te laten wijzen. En dat was toch wel de grootste positieve verrassing.
(het vrouwelijk schoon mocht er ook wezen, daar draait het zo'n 85% om)
Nivo
hahaha, moest toch zeker wel lachen om deze film, wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten omdat ik normaal geen fan ben van de horror/komedie films! maar deze vond ik toch zeker wel leuk!
heb af en toe in een deuk gelegen van het lachen zeker de puskoppen die uit elkaar spatten! geweldig!
Keane1983
Tja, als je naar een film gaat kijken waarbij de naam Lesbian Vampire Killers heet...kun je er vanuit gaan dat het geen top-productie is.
Het is een amusante film met (vind ik) volop humor. Niet meer of minder dan dat.
In de film zit voldoende vaart, hoewel ik tegen het einde iets had van..."volgens mij moet het af zijn"....het werd toen wel wat afgeraffeld en ging alles wel heel erg snel.
Verder heb ik genoeg gelachen..je moet denk ik wel een beetje in de mood zijn om zo een film te kijken.
Van mij een 3.0*
dragonmaster
heerlijke nonse film over mooie vrouwen die vampiers worden : zeker geen horror maar humor die je moet liggen. acteren is niet top, maar hoort ook niet bij deze film.
mrwhite
tja een film met zo'n titel zegt eigelijk genoeg.maar het verhaal als die er eigelijk al was is nog goed gevonden ,en de film heeft ook wel nog een paar leuke grappen,maar deze film moest het idd hebben van de schaars geklede mooie vrouwen
Minority_Check
ik vond de film wel echt grappig de lulzwaard, de gay weerwolf enz.
de verhaal kon beter, de vampire queen kon eerder tot leven komen, of langer in leven blijven
het was zoiezo veel te kort
Nancy1980
Echt een hilarische film,
goede humor, leuk sfeertje, ok het verhaal en het acteren is niet top.
Maar het is dan ook bedoeld als lachfilm, en ik heb me zeer vermaakt.
De maker van deze film heeft een grote fantasie.
Hoe verzin je het.
pardalis
Een lachfilmpje ! Goede omschrijving Komedie/horror !
Een filmpje die sneller gedaan is dan je denkt.
Af en toe zo'n filmpje is zeker nooit slecht ! Inderdaad niet om nog een tweede keer te bekijken.
Met zo'n einde hoop ik niet dat er een sequel komt, want denk dat ik dan wel ga passen voor deze !

Spaanse Netflix-film '100 Metros' doet het ontzettend goed: 'IJzersterk drama'

Nog niet gezien? 'Escape at Dannemora' kijk je nu gewoon op SkyShowtime