Genre: Komedie / Horror
Met onder meer: Paul McGann, James Corden en MyAnna Buring
Gesproken taal: Engels en Duits
Releasedatum: 30 juli 2009
Plot Lesbian Vampire Killers
"After Twilight, The Real Party Starts."
Jimmy Maclaren is een loser van de bovenste plank. Zijn vriendin dumpt hem om de haverklap, om vervolgens weer bij hem terug te komen. Met Fletch, een vriend van Jimmy, gaat het al niet veel beter. Als clown heeft hij een kindje geslagen en is daarom ontslagen. Terwijl de twee zich bezatten in een bar, krijgt Jimmy opeens het idee om een wandeltocht te maken om er even tussenuit te knijpen. Door een onfortuinlijke speling van het lot belanden de twee in een dorp, waar het van meet af aan al niet pluis blijkt te zijn. De naïeve en door vrouwenschoon gedreven Fletch kan zich er maar amper druk om maken. Wanneer de twee ‘s nachts bij een groep buitenlandse studentes belanden in een bouwvallig huisje in de bossen, gaat het mis. Het dorp blijkt vervloekt en niet lang nadat ze dat hebben ontdekt, worden ze belaagd door vampiers. Lesbische vampiers.
Respekked
Zeer amusant begin, behoorlijk grappig en visueel ook leuk. Prima rol van die dikke als grapjas. Maar eigenlijk al vrij snel verzandt dit in een niet-horror film met vampiers waar je met moeite iets lesbisch in kan ontdekken en belegen humor. Nog een paar keer moeten lachen om bijvoorbeeld de reactie op het zwaard en de dood van de dochter en de follow-up daarvan maar over het algemeen toch wel iets meer van deze aansprekende titel verwacht.
IcU
Qua cinematografie en kleurbewerking kun je dit best een toppertje noemen hoor. De humor is leuk, het verhaal wat minder. De film bevat goede muziek. Het 'over de top' is een leuke toevoeging maar voelt niet origineel. Het doet vaak denken aan Evil Dead. Maar, het is een prettig filmpje die van alles in zich heeft om als leuk te worden ervaren. Niets mis mee.
Martijnnn
Alleen vanwege de telkens terug komende 'tieten kijk' grap verdient deze film al een hoge waardering. Geniaal!
Maar toch zoals Reinbo al zei, een film met deze titel verdient beter.
mcdaktari
goede film afentoe ook wel lekker alleen vet droog op het uit dat ze allemaal van de vloek af zijn
ik geef het een 4
er staat toch echt een 5 ipv een 4
FaithDead
het camerawerk is uitstekend en ook mooi uitgewerkt, maar verder vind ik dit best wel een saai filmpje.
Vooral als er weer zo,n vampire chick word afgemaakt.
Inplaats van bloed spuit er dan sperma in het rond.
tenminste zo leek het wel
Neppe Lesbienne dan he, hahaha.
Dit zit tussen Shaun of the dead en Dead Snow (beiden weliswaar met zombies). Alleen blijft het daar tussen zweven. Qua opzet is het wel goed en de humor werkt wel af en toe. Maar verder zie je los door de film en is de film maar een lucht omhulsel. De makers hadden nog veel verder moeten gaan. Nog sarcastischer en nog droger van humor. Nu zit de film op het randje van een puberale 'oh-ik-heb-een-tet-gezien'-film. Leuk voor een keertje maar toch een gemiste kans.
DonLeone
geniale film. laat je niet misleiden door de zwakkere humor in het begin. het geheel is echt een superleuke film.
Pantoffel
met momenten grappig
meer ook niet
vond de rol van de dikke wel leuk
op imdb hebben ze de lesbian in de titel laten vallen
Izella
Boring... Had nog veel meer over de top gemoeten imo. Het begin zag er best interessant uit, mooie vrouwen korte rokjes, alleen voor mijn gevoel bleef het een beetje op het beginpunt hangen. Had ook iets hoger pornogehalte mogen hebben
Queen-Bee
Ik had iets heel groezeligs verwacht, maar het bleek ook grijnzenswaardig te zijn! Leuk
otherfool
Nah, inspiratie was goeddeels op bij het bedenken van de titel. Veel typische typetjes en redelijk brave grapjes die je van mijlenver aan voelt komen (zoals de korte stilte laten vallen voor komisch effect). Toch wel teleurstellend eigenlijk. Het einde belooft min of meer een opvolger, maar laat maar zitten eigenlijk.
1,5*.
Aapje81
Koddige film maar verre van scherp. De charme zit hem in het enthausiasme van de makers maar helaas levert dit geen culthit op. Wel mooie vrouwen overigens en een schattig einde.
otherfool
Toch niet zo'n parel he.
Je had wel effe kunnen waarschuwen
Franklin1975
De film was vandaag eind van de middag te zien op Film1 Action (Action????) en heb er weer met veel genoegen naar gekeken. Waar veel films na een 2e of 3e keer lang niet meer zo boeien als na een 1e kijkbeurt, was dat bij deze film niet het geval. Of deze film nu goed is of juist slecht laat ik in het midden. Maar ik vind hem nogsteeds heel erg genietbaar, en dat is voor mij ook erg belangrijk. Vandaar een hoge waardering.
Of deze film nu goed is of juist slecht laat ik in het midden.
Slecht
BBC
Mijn god, de special effects waren hilarisch,
het verhaal bagger en de acteerprestaties zo mogelijk NOG erger.
toch nog 1* voor de britse accenten & de rol van die dikke waar ik af en toe nog wel om moest lachen.
deitje
HEERLIJKE film!!! Britse humor, lekkere vampiers! Helemaal mijn ding! Genoten!!
Leviwosc
Heel mooie Britse humor ik heb me goed vermaakt met deze film! De film is slecht maar de humor is magnifiek!
3,5 sterren
John Lee Hooker
Ik kan er met mijn hoofd niet bij dat iemand dit 5 sterren kan geven. Vreselijk irritant dit. Verbranden die troep. Camera, montage en toebehoren waren in orde maar het verhaal en de cast stellen niks voor.
Tonypulp
Lesbische vampieren in een boshut, echt veel beter wordt een verhaal niet. Het blijft horror natuurlijk, wat verwacht je?
gandalf4
Echt 1 van de slechtste films ooit kwa verhaal en acteert prestaties. Maar de Britse humor is echt van een zeer hoge kwaliteit, heb me totaal niet verveeld tijdens de film. Echt super op je vrije dag met een lekker koud biertje en nootje er bij. een dik verdiende 3,5
Rosicky
Ontzettende kolder, maar voor tussendoor is deze best te doen. Aardige humor, waardeloos verhaal.
Raffie_75
Voor een horror was hij veel te slap en humor... ik heb het niet gezien (goed, is mijn mening ik ben niet echt van de Engelse humor).
Butchers
Huh, dat laag gemiddelde? Vond dit echt een grappige horror komedie. Op sommige momenten was hij wel slap, maar heb echt enorm genoten van de film en op veel momenten gelachen.
erik1677
ja had hem ook iets te laag beoordeeld, na herziening toch meer sterren.
Koert
De poster doet een fijne exploitation film vermoeden. Ik had totaal niet door dat Lesbian Vampire Killers weer zo'n typisch Britse humorwerkje zou zijn. Een type film dat mij niet erg ligt. De dikke knaap zorgt af en toe voor leuke situaties, maar komt vaak ook ontzettend flauw uit de hoek. Hoofdpersoon Jimmy is weer het stereotype loser dat vaak in zulke films te vinden is. Lesbische vampiers zijn natuurlijk een fantastisch concept, maar hier wordt er te weinig mee gedaan. Geen goeie gore of actie, vaak zwakke humor en het irritantste meisje blijft het langst leven! Toch is Lesbian Vampire Killers redelijk onderhoudend. Het verhaaltje kabbelt lekker voort en af en toe valt er nog wat te lachen.
david bohm
Hoewel de titel anders doet vermoeden en de topless vampieren uitgezonderd is dit een ronduit kinderachtige film. Vooral de muziek kan zo bij een kinderfilm. Het ziet er allemaal wel aardig uit, oké. Toch heb ik de 88 minuten ervaren als een lange zit.
TimZor
Ben ik het totaal mee eens.

Spaanse Netflix-film '100 Metros' doet het ontzettend goed: 'IJzersterk drama'

Nog niet gezien? 'Escape at Dannemora' kijk je nu gewoon op SkyShowtime