Genre: Komedie / Horror
Met onder meer: Paul McGann, James Corden en MyAnna Buring
Gesproken taal: Engels en Duits
Releasedatum: 30 juli 2009
Plot Lesbian Vampire Killers
"After Twilight, The Real Party Starts."
Jimmy Maclaren is een loser van de bovenste plank. Zijn vriendin dumpt hem om de haverklap, om vervolgens weer bij hem terug te komen. Met Fletch, een vriend van Jimmy, gaat het al niet veel beter. Als clown heeft hij een kindje geslagen en is daarom ontslagen. Terwijl de twee zich bezatten in een bar, krijgt Jimmy opeens het idee om een wandeltocht te maken om er even tussenuit te knijpen. Door een onfortuinlijke speling van het lot belanden de twee in een dorp, waar het van meet af aan al niet pluis blijkt te zijn. De naïeve en door vrouwenschoon gedreven Fletch kan zich er maar amper druk om maken. Wanneer de twee ‘s nachts bij een groep buitenlandse studentes belanden in een bouwvallig huisje in de bossen, gaat het mis. Het dorp blijkt vervloekt en niet lang nadat ze dat hebben ontdekt, worden ze belaagd door vampiers. Lesbische vampiers.
Meneer Bungel
Hier nog even een leuke still en alternatieve poster: LVK-poster + still
robkuh1984
Haha, wa een verhaal, hoop dat de nadruk echt op humor ligt ipv horror, anders wordt het denk ik een hele slechte B film
Max en Joep
oelalala, met zo'n titel kan het alleen maar een topper worden!!
deze ga ik in de gaten houden, jammie!!
Naomi Watts
Toch een leuk projectje. Beetje de milde zoethouder voordat Amateur Pornstar Killer 3D komt.
Vascago
Volgens mij is deze film nog nergens te krijgen en/of te downloaden, dus die stem lijkt me fake. Gast heeft ws alleen de trailer gezien.
Naomi Watts
Erg moeilijk en ook zijn stem stats heeft hij niet mee maar schijnt in de states al in omloop te zijn.
bossebol
Heb deze in Schotland (Edinburgh) gezien waar die al draait. Dit is in ieder geval een film om snel te vergeten ondanks een paar grappige stukjes en gore horror.
Hoe je hier 5 sterren voor kan geven (vorige stemmer) is onbegrijpelijk
Macmanus
De verassing film van AFFF. Begon erg leuk, kwam naar het einde toe een beetje de sleet in. Maar vermakelijk genoeg om lichtjes aan te raden aan de horror fan en een solide 3 sterren, het eerste uur verdient wel 3.5.
dutchtuga
Wat een sof om dit als verrassingsfilm te hebben op het AFFF. Ik zat te hopen op Drag me to Hell of Giallo, krijgen we één of ander slappe Britse horror-komedie. Het kijkt allemaal wel lekker weg in het begin, maar na een tijd gaat de verplichte humor wel op je zenuwen werken. Vooral die Fletch werd na verloop van tijd behoorlijk irritant met zijn one-liners. Ook de horror viel tegen, waardoor dit niet eens in de schaduw mag staan van een film als Braindead of zelfs Shaun of the Dead. Rest wat leuke momenten en een hoop vrouwelijk schoon.
the new guy
Niet heel slecht, maar te weinig slechte grappen om weer goed te zijn.
Safri
Heb me wel vermaakt met deze melige horror en de droge dialogen.
etmoi
In de sneak gezien en bij het zien van de filmtitel dacht ik OMG!
Maar hij was wel grappig als je van die humor houdt.
akira
Zelfs als je je verstand op 0 zet blijft dit een suffe film.
Had paar aardige momenten, maar over het geheel genomen is het een matige film....
starwars321
wat een belachelijke titel aan de title te zien weet je meteen al dat het een slechte film word
Zandadder
Ten eerste.
nairobi
3,5 voor de titel. vond de rest niet zo to f
De titel is zeker leuk,, maar om daar nou punten voor te geven lijkt me niet helmaal de bedoeling van deze site..
We geven punten voor de film inhoudelijk!
#7926
Wat ontzettend jammer dat die film niet goed blijkt te zijn, op basis van de titel zou je toch wel hopen dat hij echt geniaal is.
barcam
Leuk filmpje, goede acteurs en special effects.
Zeer grappig en goed scenario en zeer mooie vampieren
Vind B-sfeertje prima.
Flitsend cameragebruik was ook super en origineel waren teksten op beeld en zo.
Veel beter dan dat ik verwacht had.
Aanrader.
mandy7
slecht geacteerd, niet grappige 'grappen', dramatisch camera werk.
was zelfs niet goed genoeg om als b-film bestempeld te worden.
dit was aan hele slechte poging to cult.
Makers hadden misschien iets meer naar Planet Terror moeten kijken, als soort van snel-cursus horror-cult.
ga ook geen punten geven voor trailer of titel.
das gewoon bs namelijk.
1.5 is de max. meer kan ik er niet van maken