Genre: Drama / Thriller
Met onder meer: Sam Riley, Jason Statham en Mickey Rourke
Releasedatum: 16 juni 2011
Plot 13
"Spin. Aim. Survive."
De film volgt Vince (Sam Riley), een jonge klusjesman die door een vreemde speling van het lot instructies in handen krijgt die voor iemand anders bedoeld zijn. Vince besluit ze zelf op te volgen, onwetend dat hij gevolgd wordt door de messcherpe rechercheur Larry Mullane (David Zayas). Aan het eind van de aanwijzingen bereikt hij een afgelegen huis waar voor veel geld illegale weddenschappen worden afgesloten. Op mensenlevens. Vince heeft de identiteit van de onbekende man aangenomen en blijkt deelnemer te zijn...
Vince
Ronald Lynn
Henry
William
Meneer Bungel
Ok, een remake, weer eentje(
), maar is die foto niet van Aronofsky's 'The wrestler'?
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11915 berichten
Niet dat ik het origineel nou zo boeiend vond...maar het is werkelijk om te bescheuren dat Hollywood nu echt geen inspiratie meer heeft!
Leland Palmer
is die foto niet van Aronofsky's 'The wrestler'?
B_B
- 1969 berichten
Ben benieuwd wat voor typetje Statham gaat spelen, of hij weer een "Ritchie rolletje" gaat doen of toch weer totaal wat anders.
lykathea
De cast wordt wel steeds interessanter, en alhoewel een remake door dezelfde regisseur vaak niet zo goed uitpakt, wil ik deze best een kans geven.
jordybeukeboom
Pfff, wat een flauwe, voorspelbare cast... Volkomen onnodige remake. Waarom denkt VS het altijd beter te kunnen? Dat de regisseur voor het geld de remake maakt kan ik dan nog wel begrijpen. Misschien maakt ie er nog wat van
Brakeburner
Ze gaan de zwart-wit filter toch blijven gebruiken? Dat gaf het origineel een heel bevreemdende en mysterieuze sfeer!
aerts007
Een uitleg die langs geen kanten klopt,de regisseur mag voor het geld een remake maken,en dan maar hopen dat hij er iets van maakt! Wat hebben de V.S daar met te maken? Moet eerst The White House zijn goedkeuring geven? Wat een gezeik! Gewoon niet kijken naar deze remake dan, dat is immers toch niet verplicht!
Tonypulp
Het is niet dat ze denken het beter te kunnen, het gaat gewoon om de centen.
De regisseur kan hiermee een 'doorbraak' bewerkstelligen wat hij met het origineel niet heeft kunnen doen, die word volgens mij niet door de massa opgepakt.
Ninto
Wat is het probleem met remakes? Mensen krijgen de kans de film alsnog te zien of een verbeterde versie te bekijken. De mensen die daar geen behoefte aan hebben gaan een andere film kijken. Wat een gezeik om niks... ongelooflijk.
Prudh
Ten eerste bestaat de kans om de film te kijken er al... het origineel.... en ten tweede is een remake doorgaans geen verbeterde versie. Maw: waarom iets opnieuw maken als het al goed is? Dat is gewoon gemakkelijk geld verdienen en tegen die luiheid en geldgraaierij wordt geageerd. Logisch.
jacobine_rodijk
Waar blijft de trailer?
Die blijft uit, net als de film zelf die verschoven is naar 30 sept.
Revolt
Typisch dat er op IMDb wel wordt gestemd op de film.. hebben die allemaal een werkprint bekeken ofzo?
boomkat
Remake van de regisseur himself met een bizarre cast. De combinatie van Statham, 50 en Riley alleen al
Respekked
Hoezo is dit nou weer een voorspelbare cast?
93.9
Gewoon eenn zeer kwalijke zaak dat het anno 2010 nogsteeds voorkomt dat er van Europese kaskrakers remakes voor Amerika gemaakt moeten worden.
Vaak zijn ze zelden beter.
Hebben die Amerikanen nu nog niet door dat hun cinema al 20 jaar morsdood is??
domkey
Gewoon links laten liggen, die Amerikaanse troep.

En rechts de Europese kaskrakers bekijken.
Rizz
Nee, dit ga je echt niet menen... 50 cent!?
Ik hoop maar dat ie deze film niet naar beneden hiphopt.
Klinkt erg leuk maar die 50 cent is klaar met zijn hip hop, omdat hij alweer in een film.
Kricky
aaarggg nee he! stoppen ze die 50 Cent weer in een film.??. Moeten ze niet doen. Die kerel kan niet acteren. Hij moet eerst maar eens leren duidelijk te praten.
Die kerel kan niet acteren. Hij moet eerst maar eens leren duidelijk te praten.
Wat doet hij dan rappen terwijl hij praat.
Kricky
het is meer geneuzel wat er uit zijn mond komt wat niet te verstaan is.

Prime Video-hitserie 'The Night Manager' krijgt een derde seizoen

The Bank Job