• 9.373.383 stemmen

Genre: Misdaad / Thriller

Geregisseerd door: Nimród Antal

Met onder meer: Columbus Short, Matt Dillon en Laurence Fishburne

Plot Armored

"To protect and serve yourself."

Ty Hacket (Columbus Short) heeft net zijn ouders verloren, woont samen met zijn broertje en kan eigenlijk niet rondkomen. Ty is net aan de slag bij een waardetransportbedrijf en is goed bevriend met Mike Cochrone (Matt Dillon). Wanneer Mike samen met nog een aantal collega's hun slag willen slaan door een eigen gepantserde transportwagen te overvallen moeten ze Ty wel overtuigen om ook mee te doen om hun plan te laten slagen. Ty moet er eerst niks van weten, maar zijn situatie laat hem geen keus. Hij heeft geen geld en de 42 miljoen die ze van plan zijn te stelen zullen voor een betere toekomst zorgen. Hij is overtuigd en doet mee, ware het niet dat hun hele ''waterdichte'' plan gigantisch misloopt...

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van brucecampbell

brucecampbell

Met Jean Reno! Hier kijk ik wel naar uit!

avatar van kArIzMa_Movie

kArIzMa_Movie

Ik ook. Wordt waarschijnlijk één van de klappers van 2009.

avatar van 606

Goede acteurs en interessant verhaal.

Ben benieuwd.

avatar van Nyazzin

Nyazzin

Eerste trailer is vrijgegeven

Ziet er goed uit

Apple - Movie Trailers - Armored

avatar van aerts007

aerts007

Trailer is oke,nu maar wachten.

avatar van DownBusiness

DownBusiness

Lijkt me niks speciaals, maar gewoon een leuke film met goede acteurs.

avatar van Iron Maiden

Iron Maiden

kArIzMa_Movie schreef:

Ik ook. Wordt waarschijnlijk één van de klappers van 2009.

Haha, niet zoveel gewend? ;a

avatar van AmazingShikoku

AmazingShikoku

Lijkt me een leuk plot met een sterke cast. Film van het jaar 2009 zal ie niet worden, maar wordt vast wel een leuke film

avatar van JDSsmetje

JDSsmetje

AmazingShikoku schreef:

De realisedata is geplant in November hoor, dus een 2009 film zal hij wel worden.

Ik verwacht hiervan een Moviemeter gemiddelde van omtrent 3,30.

De schatting van mijn score : 2,5 of 3.

Nee, volgens mij wordt dit geen topper, maar ook niet slecht.

avatar van AmazingShikoku

AmazingShikoku

Er is een groot verschil tussen de 'film van het jaar 2009' en een 'film die uitkomt in het jaar 2009' natuurlijk ^_^

En een 2,5 is anders wel een onvoldoende hoor

avatar van Actionfreak

Actionfreak

Ziet er goed uit deze wil ik zien.

avatar van kakstoel

kakstoel

ik heb hem net gezien en ik vond het een goede acktie film

avatar van louisvf

louisvf

Niks vernieuwend, simplistisch actiefilmpje, kijkt lekker weg maar inhoud moet je niet verwachten

avatar van Swastika

Swastika

Een actie/drama die snel op gang komt waardoor het lekker wegkijkt.Het had wat mij betreft wat langer mogen duren.Al met al een score van 3.5*** is in mijn ogen de juiste waardering.

avatar van LucretiaBorg

LucretiaBorg

Voor een film met dit kaliber acteurs, zou je toch meer verwachten, maar als je dan naar de maker en de schrijver kijkt, die zijn weer totaal onbekend, alhoewel Nimród Antal, een Hongaarse regisseur, als ik me goed herinner, niet nieuw is, want heb toen zijn film Kontrol deels gezien, die wel heel aardig was en in Amerika heeft hij op Vacancy na, alleen deze nog maar gemaakt, dus je verwacht dan toch wel wat bijzonders en dat is het gewoonweg niet.

Simpele actiefilm, terwijl het plot heel wat ingewikkelder klinkt op de cover, wat dus het tegenvallende is, je verwacht toch een wat ingewikkelder verhaal en wat meer spanning en ook al is het geen slechte actiefilm, het is niets nieuws, maar als dat genoeg is voor je, dan is dit altijd nog beter dan de zoveelste Seagal-achtige movie of iets dergelijks. Met je verstand op nul, een lekker biertje of zo erbij en hij is echt wel te doen, maar een wereldfilm is het zeker niet.....

Downloaddiscussie verwijderd.

avatar van Rosicky

Rosicky

Totaal onlogische aktiefilm. Als je jezelf - zoals ik doe - vaak de vraag stelt "wat zou ik nu doen?', dan kom je in welgeteld 0% van de gevallen uit, op hetgeen de personages uit Armored wél doen. Met drie topacteurs zou je toch wel wat meer mogen verwachten. Het bekijken niet waard helaas.

avatar van eddyeddy

eddyeddy

Leuke film die makkelijk wegkijkt, niet teveel kritische vragen stellen. Drankje, Hapje en kijken.

avatar van ferdie

ferdie

had er eigenlijk nog meer van verwacht en het einde was pats boem afgelopen "te simpel"

avatar van lelici

lelici

Geen hoogvlieger, maar ook weer niet slecht te noemen. Als je eraan begint wil je hem ook afkijken, hoewel ik me kan voorstellen dat dit voor sommige mensen teveel gevraagd zal zijn. Simpel verhaal, dat veel beter uitgewerkt had kunnen worden..

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Het is idd niks vernieuwends maar ik vond het toch een aardige film, alleen vind ik dat Jean Reno eeen vrij kleine rol heeft ondanks het bijna constant om dezelfde acteurs gaat. Maar toch best wel een goed amusenments gehalte, ik heb me er goed bij vermaakt.

avatar van Flex-74

Flex-74

Leuke, onderhoudende, spannende film. Simpel verhaal, met hier en daar flinke gaten in het scenario, maar dat nemen we op de koop toe. Wat ik wel vreemd vond, was dat de enige overlevende op het eind als held word gezien en iedereen vergeet dat hij in eerste instantie meedeed aan de roof.

avatar van demcon

demcon

leuke acteurs, spannend enigzins, maar kom wat een slappe verhaal zeg, ik mag dan hier niets verklappen maar zoals FLEX-74 hierboven zegt, de held is ook nog verantwoordelijk voor alles, hij vind het zo erg over het eerste gebeuren, maar alles wat erna komt is niet erg he!!!!!!!neeeeeee, die hadden in vergelijking met de eerste voorval wel kinderen en familie, stom stom stomme verhaal hoor, maar zoals ik eerder zei, wel spannend, en het irritante moet je maar doorheen kijken...........

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Hoezo dat weten ze toch niet wat er precies gebeurd is dus die overlevende kan zeggen wat hij wil en daarbij die agent heeft toch verteld hoe het ong. gegaan is dus wat is er dan zo vreemd aan.

avatar van Rosicky

Rosicky

Dan nog is het zijn schuld dat er 42 miljoen dollar is vernietigd, en sowieso is het natuurlijk een sterk verhaal, met 5 doden beveiligers met een schoon strafblad...

avatar van pve

pve

een redelijke actiefilm maar niet meer dan dat

met acteurs als matt dillon jean reno en laurence fishburn verwacht je een spektakel stuk

dat hebben ze wel geprobeerd maar van verhaal met dialogen en uitleg waarom ze het doen is totaal geen sprake

fishburn en reno rasacteurs die een middagje vrij hadden en ff over de set kwamen hobbelen althans zo leek het

de rollen waren gezien de kwaliteiten van de acteurs zeer onder de maat

dit is niet de schuld van hun maar van het script

de rollen die ze toebedeeld kregen hadden bijna tot geen dialoog of screentime en speelde iedereen niet allen die twee 2de viool van matt dillon

die een redelijke rol neerzette maar ook niet zoals je van hem mag verwachten

heb me wel redelijk vermaakt das ook de rede van een naar mijn inziens hoge beoordeling maar het is toch een film met gemiste kansen gezien de cast waarmee werd gewerkt

avatar van lau12345

lau12345

Redelijke film .

Kom dan ook niet verder dan 3* .

Had er echt meer van verwacht .

avatar van Actionfreak

Actionfreak

Leuke actiefilm met een erg goeie cast.

De actie is goed in verhouding met de rest van de film.

Maar om dit tot een top film te maken had ie toch echt langer moeten zijn en anders moeten aflopen.

avatar van top030

top030

topcast.

Film begint rommelig en laat het verhaal langzaam op gang komen.

personages zijn naar mijn idee te klein uitgewerkt waardoor je net geen band met de personages krijgt.

keek goed weg.