• 9.375.183 stemmen

Genre: Drama / Mystery

Geregisseerd door: Andrew Jarecki

Met onder meer: Ryan Gosling, Kirsten Dunst en Frank Langella

Plot All Good Things

"The perfect love story. Until it became the perfect crime."

Jaren 80, New York. Een rijke jongen, telg van een magnaat in onroerend goed, wordt verliefd op een meisje aan de verkeerde kant van de stad. Ze krijgen een affaire, maar vervolgens verdwijnt het meisje. Een detective doet onderzoek naar de zaak, die heel goed de ondergang kan betekenen voor het imperium in onroerend goed.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

David Marks

Jim McCarthy

Lauren Fleck

avatar van missl

missl

Ik vind Gosling echt fantastisch maar dit verhaal klinkt erg saai en voorspelbaar.

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

missl schreef:

Inderdaad, vooral erg voorspelbaar maar zelfs die films kunnen nog goed scoren. En Dunst speelt nooit zo slecht eigenlijk dus we wachten het maar af.

avatar van Elineloves

Elineloves

Interessant! Hoewel het verhaal voor mij over komt als 13 in een dozijn, ben ik wel erg benieuwd naar de interactie tussen Gosling en Dunst. Sowieso ben ik fan van Gosling, hoop dat hij me in deze film niet teleur zal stellen, ondanks het magere plotje.

avatar van Meneer Bungel

Meneer Bungel

Het verhaal is ook nog eens gebaseerd op een waargebeurde zaak, zoals Jarecki dat ook al deed met zijn debuut 'Capturing the Friedmans', hoewel dat natuurlijk een documentaire was. Ben ook benieuwd, eveneens naar Dunst vs. Gosling!

avatar van K*D

K*D

Ik kan me geen klik voorstellen tussen Dunst en Ryan Gosling....

avatar van DonViseroo

DonViseroo

Aangezien ik van beide acteurs wel een fan ben. Kijk ik wel uit naar deze film, het verhaal komt inderdaad over als 13 in een dozijn, maar vindt persoonlijk wel dat Gosling altijd iets extra kan geven aan een film.

avatar van rep_robert

"leave a message"

Prachtige film. Een van de betere thrillers van 2010. Van begin tot einde boeiend. Hoe het begon als een luchtig filmpje, eindigde het in een koude thriller. Mooi om de veranderingen door de loop der jaren te zien. Naar mijn idee is Kirsten Dunst nooit eerder zo mooi in beeld gebracht, en was dit Ryan Gosling's beste rol tot nu toe. (en Dunst ook denk ik)

Niets op aan te merken! Prachtig einde...

En geef ik deze film een 4.5

rep_robert schreef:

Heb overigens wat gehoord over de boobies van Dunst in deze film

Ja ze had er links 1 en rechts 1. ongeveel op spierbal hoogte als ze haar armen omlaag had. Ja ik stond er ook van te kijken... Stom dat ik daar geen aandacht aan gaf in mijn stukje.

Vergat even dat dat voor sommige kijkers erg belangrijk is. Dus zet hem op en spoel snel door naar ongeveer een uur schat ik!

Wel op pauze drukken als je ze ziet, want het is maar even!

Tegenvallend. Dat personage van Gosling is zo wispelturig en onnavolgbaar dat het me eigenlijk geen klap kon schelen wat hij allemaal ging uitvreten.

Veel vervelende karakters in de film waar je absoluut niet mee kan relateren.

Sfeertje is aardig, met name lelijke seventies kleuren en Donald Fagen/ Steely Dan jazzrock songs . . Grappig.

Maar echt een film die ik morgen al vergeten ben, had op iets meer gehoopt met Gosling in de hoofdrol.

RickZ

MysterieDrama over yup en zijn vermiste vriendin, eerste helft vrij rustig, tweede helft wordt meer een thrillerdrama en de mist wordt langzaam opgehelderd.

rep_robert schreef:

Heb overigens wat gehoord over de boobies van Dunst in deze film

Ja, geweldig toch, fantastisch waren ze, daar kan geen pornofilm tegenop

ralfsjam

100 minuten Film, en we hebben het weer voornamelijk over 5 seconde blote borst....

sneu! Misschien kan ik jullie "Room in Rome" / "Habitación en Roma " 2010 aanraden! kunnen jullie 100 minuten los gaan met een doos tissues.

avatar van vranque

vranque

Ik durf RONDBORSTIG toe te geven dat dit best aardig was al maak ik mij niet zo druk over de personages maar meer om de voortreffelijke sfeer. Haha

avatar van Debo

Debo

Ik vond de film tegenvallen. Wel wordt er goed geacteerd maar de film is op geen enkele manier meeslepend. Een verhaal over een kerel die niet spoort en die niet eindigt in een climax. Misschien niet helemaal mijn genre maar toch..

ralfsjam schreef:

Yep, jij doet daar ook aan mee met je commentaar terug (en ik nu ook).

Dank voor de tip, nu nog wat tissues kopen

RickZ schreef:

Yep, jij doet daar ook aan mee met je commentaar terug (en ik nu ook).

Dank voor de tip, nu nog wat tissues kopen

Tuurlijk doe ik mee! Alleen het verschil is dat jullie serieus over de hoeveelheid blote borst ouwehoeren onderling, en ik commentaar lever op deze, in mijn ogen, zinloze conversatie's.

Leuk toch?

kwam je bij "stone" ook al tegen met dit onderwerp.

avatar van jeeke21

jeeke21

Ondanks alle negatieve commentaren vond ik dit een prachtige film !

avatar van james_cameron

Interessante maar nogal onevenwichtige film, die begint als drama en nogal laat verandert in een thriller. Er wordt prima gespeeld door de hele cast, maar het personage van Gosling is onduidelijk uitgewerkt. Wat betreft zijn motieven blijft de kijker in het duister tasten. De documentaire achtergrond van regisseur Jarecki blijkt voornamelijk uit het gebruik van home video-fragmenten binnen de montage. Niet erg functioneel overigens, maar wel leuk gedaan. Als geheel wat onbevredigend, en vooral in het laatste half uur meer vreemd dan spannend.

Leuk toch?

kwam je bij "stone" ook al tegen met dit onderwerp.

Lees maar eens goed, je hapt behoorlijk (net als bij andere films, zoals Stone idd). Niks serieus dus, en idd uiterst zinloos !

avatar van jadolino

jadolino

Blijf toch met vragen zitten.

Heeft hij nou zijn ex vermoord? Ik heb het vermoeden van wel, maar word niet echt in beeld gebracht.

Op het laatst van de film word hij veroordeeld voor het dumpen van een lijk.
In de film zie je duidelijk dat hij moord op het geweten heeft ipv zelfverdediging.

avatar van MissyNador

MissyNador

jadolino schreef:
Blijf toch met vragen zitten.

Op het laatst van de film word hij veroordeeld voor het dumpen van een lijk.

Ja blijf precies met hetzelfde zitten.

avatar van Mondragon

Mondragon

Vond het een prima film om te kijken....geen moment bij verveeld.

avatar van tal1b

tal1b

hele goeie drama mysterie, sterk gespeelde hoofdrollen ook. iets aan de lange kant, maar het einde vd film maakt het weer goed.
geeft wel stof tot nadenken, vooral dat deze film gebaseerd is op een waar verhaal.
als broer had ik het nooit zover laten komen overigens... "aan het haar naar buiten sleuren tijdens familie feestje"....

avatar van gauke

gauke

Het lijkt me moeilijk om een "real life story" te maken over een verdwijning/moord die nooit is opgelost; als kijker blijf je toch met een onbevredigend gevoel achter. Ondanks alle familiegeheimen die blootgelegd worden, het goede acteerwerk en de mooie beelden.

avatar van Bruens

Bruens

thanks gauke deze hoef ik dus niet meer te kijken

avatar van rep_robert

ralfsjam schreef:

Wel op pauze drukken als je ze ziet, want het is maar even!

Ongesteld?

avatar van stinissen

Super cast kon mijn verwachtingen niet waar maken personage van Gosling was niet echt iemand waar je warm voor loopt, wel weer een uitstekende rol van Kirsten Dunst als Katie Marks .

avatar van wenna89

wenna89

Hele uitstekende film. De regisseur wist de film heel spannend te maken zonder teveel gruwel beelden te laten zien. Gosling en Dunst spelen echt fantastisch. Zeker wel een 4 waard

avatar van SaNDuTjE

SaNDuTjE

Doorsnee en voorspelbaar thriller/drama die mijn verwachtingen niet waard kon maken.

Gosseling behoort inmiddels tot mijn favoriete acteurs en ook Dunst ken zo haar rollen, toch deed de combinatie mij niet genoeg om te overtuigen. Het blijft allemaal wat oppervlakkig met hier en daar wat uithalen. Van onderhuidse en oplopende spanning is helaas weinig spraken en zijn de thriller aspecten nogal cliché als bijvoorbeeld het vermoorden van de hond.

Vanaf het moment dat David onderduikt en zich als vrouw voordoet krijgt het verhaal nog een redelijk interessante wending en is het einde wel bevredigend, maar weet het de film niet van een onvoldoende te redden.

Hier had zeker meer ingezeten.