• 9.376.374 stemmen

Met onder meer: Damon Wayans Jr. en Essence Atkins

Releasedatum: 24 september 2009

• NLZIET Bekijk via NLZIET

Plot Dance Flick

Megan (Shoshanna Bush) probeert haar droom om professioneel danseres te worden waar te maken op de befaamde dansschool Juilliard in New York. Terwijl ze auditie doet, komt haar moeder om bij een ongeluk. Megan verhuist naar een andere stad om haar vader bij te staan. Daar gaat ze een rol vervullen bij de musical club van de plaatselijke hoge school. Met de nieuwe vrienden die Megan daar ontmoet, probeert ze alsnog haar droom waar te maken door een grote nationale danswedstrijd te winnen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van bulder

bulder

bah

avatar van Aylatje

Aylatje

er zaten wel een paar leuke grappen bij!! maar voor de rest mwaah!!

avatar van ken1976

ken1976

Als liefhebber van dit genre(denk aan scary movie, epic movie, etc), geeft ik deze film toch 3 sterren! Ik heb alle dansfilms in deze film gezien dus ik herkende het allemaal....

De Wayans blijven lachen!!

3 sterren!!!

avatar van skipy05

skipy05

Ik had totaal iets anders verwacht van film. Normaal vind ik dit soort movie (scary movie, epic movie, etc) wel goed. Deze viel toch heel erg tegen.

avatar van Quazie

Quazie

Waar-de-loos! Wat een butfilm, niet te filmen. En nog uitgekeken ook, ongelofelijk!

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Zal zeker niet erg goed zijn, maar kijk dit soort parodiën nog steeds erg graag hoe slecht ze ook kunnen zijn.

Snel eens opzoeken.

avatar van lordhumangus

lordhumangus

Beat box schaamlippen, baby met revolver, pis & en poep grappen, hoofd in de arsch steken. Nee, voor dit ben ik te intelligent om in te zien dat het 3 keer niks is.

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Ik had ook gereld tijdens een voorstelling van deze film. Wie betaalt er nou in godsnaam 9 euro voor shit als dit. Logisch wat er gisteren in Pathé de Munt is gebeurd...

avatar van Mavoe

Mavoe

Ooooh, niet weer zo'n dansfilm...

avatar van dragonmaster

dragonmaster

waarom kan je geen 0 sterren geven ????? dit is echt schaamteloos slecht. de scary movie films zijn goed te pruimen, maar wat er de laatste tijd uitkomt in dit genre is echt slecht. enige leuke grap die hier in voor komt is de gescheiden de man die langskomt voor zijn kind : I'm here to pick up my kid. ok, dan is daar dat halve punt voor.

avatar van Jules15

Jules15

Af en toe grappige film, die toch te vaak de fout in gaat met geen grappige maar wel zo bedoelde grappen.

Toch af en toe moeten lachen maar net geen voldoende 2.5 sterren

avatar van MoviefreakRob

MoviefreakRob

Nou nou, hij stond in de floppy... nu niet meer!

avatar van vinnie2000

vinnie2000

vond deze film beetje tegenvallen helaas. normaal gesproken vind ik dit soort films wel tof (step up bijvoorbeeld), maar dit viel toch tegen

avatar van GroovyDrummer

GroovyDrummer

Wat een waardeloze flauwe film ! Niet eens grappig !

Alhoewel ik een ontzettende liefhebber van de Wayans brothers ben, kan ik toch niet verder komen dan een 2 voor deze film.

Het verhaal gaat helemaal nergens over, er zit nauwelijks dans in de film (en toch heet de film DANCE flick?), en er zit veel te weinig humor in. Erg jammer, want ik had hoge verwachtingen van deze film

avatar van maxwevalli

maxwevalli

Wa een K*t film, ben gewoon na een half uur de bios uitgelopen wat een grote brok ellende. Dat zoiets de bios haalt. Ik vond het zonde dat half uur van me leven wat verloren is gegaan aan dit zinloos gedoe.

vinnie2000 schreef:

Volgens mij begrijp jij het niet helemaal.

deTuinman

de wayans hebben een goede reputatie uit het verleden, met name door don't be a menace en als de grondleggers van scary movie hebben ze het deze keer niet slecht gedaan

de humor was weer als vanouds, zelfspot, zelfspot en nog eens zelfspot

ps. absoluut niet te vergelijken met die meuk als, epic movie, disaster movie en dergelijk, want die hebben het concept immers van deze mensen gejat

avatar van Grotehaas

Grotehaas

Eigenlijk is het feit dat ik hier iets neerschrijf al te veel eer voor deze onvoorstelbare bagger.

Jammer dat ik geen 0.1 ster kan geven

Doet me denken aan Save the Last Dance. Ook een meisje waarvan haar moeder dood gaat, meisje naar haar vader, wil niet meer dansen door haar moeders dood. Ontmoet een jongen uit een andere cultuur, hij helpt haar haar droom waar te maken. Ook in New York. Zelfde film of Nagemaakt en de film anders genoemd?

avatar van yeyo

yeyo

Astrid1996 schreef:

Het is een parodie van enkele dansfilms, waaronder Save The Last Dance.

deTuinman

en dat was niet duidelijk? zucht....

avatar van rep_robert

Niet zo dramatisch als aangegeven wordt.
Als ik eerlijk mag zijn zitten er genoeg grappen in van mijn smaak, heb ook een aantal keer hardop moeten lachen.
Al moet ik wel zeggen dat de grappen vooral in de 1e helft vd film kwamen (benzine grap, glijden op het hoofd etc.).

De tweede helft kakte het wat in en was het niveau net even te laag om me aan het lachen te houden.
Daardoor zakt deze wel terug in de middelmaat, maar nog steeds beter dan een heleboel films in de "...movie" reeks.

2*(net geen 2,5)

avatar van miepke

miepke

Om deze met een groep in de bioscoop gaan kijken is best grappig. (al zou ik er geen geld aan uitgeven.)

De grappen zijn zó voor de hand liggend, al heb ik een paar keer wel helemaal dubbel gelegen.

Maar niet meer dan 2.

avatar van F.

F.

niks an.

avatar van t-i-m

t-i-m

ach kom op, val dood zeg.........deze humor snap ik echt niet

avatar van Tag84

Tag84

vreselijk flauw....ik heb hm zelfs halverwege afgezet.

deTuinman

relativeer..... als je dit niet snapt, ben je niet echt bewust van wat er buiten Nederland afspeelt

tuurlijk is de film flauw, dat is de insteek van de film, zelfspot en zwarte humor

jullie zijn vast fan van najib am'kots'hali, dus dan moet dit helemaal wat voor jullie zijn

avatar van t-i-m

t-i-m

deTuinman schreef:

nee hoor ik heb houw ook niet van najib en ik weet best wat er buiten nederland zich afspeelt....ik heb ik heus wel door dat dit zelfspot en blablabala maar het is gewoon niet grappig, ik snap niet dat mensen deze humor grappig vinden, het ligt er te dik boven op. en wat heeft dit ingodes naam temaken met wat er buiten nederland zich afspeelt, dit is gewoon een geld trekker, de zoveelste scary movie ripoff

avatar van Mug

Mug

Sterker nog, zelfspot en zwarte humor is de insteek van deze film? Amper te bekennen, tenzij je zwarte humor bedoelt als 'Afro-American' humor, en dan nog is het een gedurfde uitspraak die ik niet in een achterafwijkje in The Bronx zal exclameren als ik jou was.

Zoveelste spoof a la Scary Movie (die de teloorgang inzette van het genre) en consorten. En opnieuw niet grappig (een handjevol gniffelmomenten uitgezonderd). Fysiek geweld als grappig bestempelen, mijn kont! Een MTV produktie, mijn MTV-generatie draait zich om in haar graf. Toch knap dat de eerste piesgrap al in de allereerste minuut voorbij komt, hadden we dat al vast gehad... Als die Wayan brothers nu daadwerkelijk iets gaan doen met hun talent ipv dollar-eyes...