Dance Flick (2009)
Met onder meer: Damon Wayans Jr. en Essence Atkins
Releasedatum: 24 september 2009
Bekijk via NLZIET
Plot Dance Flick
Megan (Shoshanna Bush) probeert haar droom om professioneel danseres te worden waar te maken op de befaamde dansschool Juilliard in New York. Terwijl ze auditie doet, komt haar moeder om bij een ongeluk. Megan verhuist naar een andere stad om haar vader bij te staan. Daar gaat ze een rol vervullen bij de musical club van de plaatselijke hoge school. Met de nieuwe vrienden die Megan daar ontmoet, probeert ze alsnog haar droom waar te maken door een grote nationale danswedstrijd te winnen.
Megan
Keloid
Ms. Cameltoé
Tyler
Qwertary
Haha ik vind deze eigenlijk wel leuker dan die andere slechte films!
De trailer ziet er iig wel erg flauw uit
Maar ik moest er wel erg om lachen!
stan
Dees ziet er wel beter uit als alle andere spoof films van de laatste 2 jaar
Trailer:
Nummer14
Hahaha ik ga al stuk om de trailer, een heerlijke vrijdagavond film met vrienden volgens mij!
Punkette
Ik had net de trailer bekeken. En geweldig! Ik kan niet wachten totdat hij er is =D
karlijn1994
toen ik de omschrijving 'rijk meisje...' las dacht ik dat het zeker weer zo'n step up achtig iets zou zijn, maar na het zien van de trailer lijkt deze me veel grappiger en orgineler
kimberlyVD
Is het toeval of herken ik in de poster al de films 'step up' en 'hairpsray'...? Een soort parodie dus weer...
funland
inderdaad maar hij belooft grappiger te zijn dan alle parodies de afgelopen 2 jaar
( epic movie, meet the spartans, disaster movie )
Katharina
Wow, die trailer ziet er echt vreselijk grappig uit, ik herken zoveel films
ik kan echt niet wachten!!
m1701
De film lijkt me erg leuk en tot nu toe is dat ook het geval.
Ben em op internet aan t kijken
Ik zal laten weten hoe 't was....
m1701
Film is leuk maar niet bijzonder
Save the Last Dance is de rooie draad in de film.
Alleen jammer dat ze de tekst LETTERLIJK uit die film hebben overgenomen zelfs de personage zijn sprekend!
Sommige grappen waren erg leuk, vind het alleen erg vervelend dat ze er zelf geen verhaal van hebben gemaakt, maar volledig die van Save the Last Dance hebben gebruikt.
Om deze reden krijgt de film dan ook maar 2* want de meeste grappen zijn wel heel leuk.
katharina; op internet
en je hoeft em niet eerst te downloaden om em te kijken
lars-pixar
dit is alweer een spoof zoals scary movie
en date movie.
ik dink dat dit de 11 spoof is,laten we
hopen dat deze leuk is.
Angrod_Pallanén
De zoveelste, maar deze keer weer onder leiding van de Wayans. Maar in de buurt van de genialiteit die Scary Movie is, komt de film nooit. Niets anders dan 'Epic Movie' of 'Date Movie'. Sommige persiflages (zoals Twilight en Little Miss Sunshine) waren leuk, maar verder vooral té.
2.0
yeyo
De Wayans broers zijn duidelijk hun touch kwijt. Wat al in de eerste plaats niet zo een geweldige touch was, want hun hoogtepunt was Scary Movie of misschien Don't be a Menace. So go figure.
Hullek
Ik snap dus echt niet dat je hier om kunt lachen. Zijn er nu echt nog mensen die dit soort films in de bioscopen kijken? Ik weet het, smaken verschillen maar je hoeft alleen maar de trailer te kijken en dan weet je de hele film al en de leukste grappen heb je dan al gehad
el padrino
duidelijk 4 sterren.
leukerder dan al die bullshit namaaknepfilmz bij elkaar.
vwtune
Echt waste of my time. Film gaat gewoon echt nergens over, ook niet grappig verder.
tal1b
katharina; op internet
en je hoeft em niet eerst te downloaden om em te kijken
languit op de bank, met minstens dvd5 retail qualiteit, dat is pas kijken
hein74
man man. wat was dit een flauwe film. enkele leuke stukjes en dat was het. meer hoef ik hier niet over te zeggen. Jawel spendeer je geld hier niet aan. ZONDE.
Keane1983
Deze film valt gewoon in het rijtje van scary movie, meet the spantans enzovoort enzovoort.
Er zaten zeker leuke grapjes in, maar na 58 min. zat ik toch al echt op mijn klok te kijken als hij al bijna was afgelopen.
Net zoals al die andere films (scary movie ed.) moet je toch wel een beetje op de hoogte zijn van alle dansfilms (in dit geval).
De muziek is wel erg leuk.
De film is leuk voor thuis op de bank maar ik vindt het sonde van mijn geld om deze in de bioscoop te gaan bekijken.
Katharina
Wat een foute film. De 'grappige' stukjes zijn te goedkoop, als ze iets subtieler zouden zijn geweest, zou het grappiger zijn. Verder is het knap dat ze zoveel films in 1 film hebben weten de stoppen, niet alleen dansfilms, maar zelfs ook serieuzere films.
Elineloves
Ik heb me echt vermaakt met deze film, ik vond het echt te lomp op sommige momenten.
Tsja, kan er niks aan doen, heb een zwak voor dit soort foute [neger]films.
Ant
Ik mag officieel geen punt geven, dus dat doen we niet maar dit was echt een van de 10 slechtste films die ik ooit heb gezien. Na 20 minuten onzin heb ik de stekker eruit getrokken. Dit was nog irritanter dan meet the spartans.
Martijnnn
Ik schaam de dood, ik moest erg lachen 2 momenten in de trailer.
Op zich ook wel een goeie, eindelijk een film die belachelijke dans films parodieert waarin mensen moeten dansen om hun ouders te redden. Maar dan wel op straat, waar daar dansen de echte gangsters. Eigenlijk zijn al die dans films ook wel een beetje parodieën.
egelhunter
Net met een maat van me bekeken. En haha lol we hadden best gelachen wat een flauwe grapjes zaten erin die toch weer best leuk waren. Heb me prima vermaakt met deze nieuwe Wayans film. Leuk om een keer te huren maar meer ook niet. Toch een 3*
Leuk voor zwakbegaafden.
Ik heb er helaas niet om kunnen lachen. En nog wel de hele film uitgekeken. Dat zijn dus 80 minuten van mijn leven die ik voorgoed kwijt ben, jammer. Maar goed, had nog ergens hoop op een paar leuke scenes. Vandaar dat ik door bleef kijken, tegen beter weten in.
Dat de humor van een hoog pis & poep-gehalte zal zijn, weet je van te voren. Maar doe het dan leuk. Maak het grappig, en niet zo ontzettend makkelijk en voorspelbaar. Als ik de clou van 'n grap al ken ga ik er niet nóg een keer om lachen namelijk. Bij deze film zie je bij elke grap de clou van mijlen ver aankomen. Als er al sprake is van een clou. Erger nog, je ziet vrijwel elke grap aankomen.
Het boeit ook niet dat je zoveel mogelijk films spooft, als het nergens geinig wordt. Het gaat zelfs irriteren op die manier.
De Wayans mogen zich schamen. Want een komedie maken waar je amper om kunt grinniken was vast niet het doel.
Slecht.

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Dit is de ultieme kijkvolgorde voor alle Marvel-films tot 2026

Death Sentence