Genre: Familie / Komedie
Met onder meer: Jeff Goldblum, Elizabeth Perkins en Tobey Maguire
Gesproken taal: Engels, Frans, Duits en Italiaans
Releasedatum: 11 oktober 2001
Plot Cats & Dogs
"Things Are Gonna Get Hairy!"
Er is een geheime oorlog gaande waar de mensen niets van af weten: de eeuwige strijd tussen de honden en de katten. De katten zijn van plan een nieuw vaccin te vernietigen. Dit vaccin zal namelijk alle menselijke allergieën voor honden genezen.
Professor Brody
Peek (stemrol)
Sam (stemrol)
lukewarm
Leuke kinderfilm.
ik had een paar grinnikmomenten ( vooral de ninja siamesen) als volwassene.
Ace Hanlon
Hé, de film begon om 20.58, het is nu 21.12, dat betekent dat ik het 14 minuten heb volgehouden er naar te kijken.
Ik vond dat meer dan genoeg!
Wat een onzin.
TimD
Ace Hanlon
Hele leuke geinige film. Ace Hanlon: Zeikerd!
Nou nou, niet persoonlijk worden, als jij die kinderachtige onzin leuk vindt, mag dat van mij.
Waarschijnlijk snap je volwassen films niet zo goed, dat kun jij ook niet helpen.
Kijk ook even naar het commentaar van Boeliboel.
Fangs (crew films)
Redelijk dierenavontuur, maar dan toch vooral voor kinderen. Ik verwachtte er niet al te veel van, maar ik moet zeggen dat bepaalde stukjes me toch reuze zijn meegevallen. Vooral de screentijd van de katten waren leuk (kattenliefhebber hè...
) en voor de (wat) oudere mensen zaten ook een aantal leuke grapjes in. > 3*
Domusmuris
Bij vlagen grappige onderhoudende film, maar als dit nou zo leuk moet zijn voor kinderen waarom dan die invalide beademde man er in, waarmee zo gezeuld wordt? Werd ik een beetje naar van. Niet echt een topper
kArIzMa_TuRk
vond het eigenlijk een best saaie kinderfilm. had misschien wel beter gekund denk ik. een 2* voor de moeite.
TimD
Kijk ook even naar het commentaar van Boeliboel.
Check m'n lijstje met top 10 films voordat je modder gaat gooien.
%%%%%%
Vond ook geen supper film.De kindere zullen deze film wel waarderen.2 sterren ( af en toe wel grappig )
Galantje0012
leuke film, met zeer leuke humor!!! (de nederlandse versie vond ik grappiger dan de originele)
Minority_Check
leuke familie film
leuke grappen tussen en een mooi verhaal
Galantje0012
Hele leuke geinige film. Ace Hanlon: Zeikerd!
haha dat is waar, het is een geinige film!
Wassup !
Cats & Dogs is een leuke animatiefilm. Kijkt lekker weg en is op zich best wel vermakelijk. Ik heb mij met deze film redelijk vermaakt. Zeker leuk voor de kids!
3***!
garlic senior
de gevechten tussen kat en hond zijn leuk gedaan, maar alles daarbuiten is best slecht, ik wil geen mensen zien in deze film, daardoor word het allemaal heel erg flauw.
timburton
Wat een vreselijke Kutfilm.
Die humor staat me echt niet aan! 0.5
jumpstylemovie
volgens mij vond ik hem toen wel leuk.
al best lang niet meer gezien.
3.0***
timburton
Komt ervan als je teveel naar Jumpstyle luisterd.
Flauw grapje.
jumpstylemovie
Komt ervan als je teveel naar Jumpstyle luisterd.
Flauw grapje.
...hu wacht is
LOL
Dianaa`
Leuk kinderfilmpje. Er is niet echt iets bijzonders aan deze film, de strijd tussen de katten en honden is overigens wel redelijk grappig.
Maar voor mij is 1x kijken genoeg.
jimcarrey gek
Een GEWELDIGE film heel goed verhaal zelfs mooi met actie voor kinderen erin (en ik ben een kind (wel vant elf maar ja)) het einde is heel mooi dat katten tegen honden strijden is al algemeen bekend dat is vaak ook in het echt maar nooit zo heftig de honden en katten zijn agenten ik voelde op het einde echt de spanning topfilm jammer dat hij zo'n laag gemiddelde heeft wel raar de regisseur heeft twee films gemaakt de een (vind ik) is een super flop en de ander is super top dus een matige regisseur vind ik maar de film ik kom niet meer uit mijn woorden veel vinden het slecht maar ik vind hem super top kortom: MEGA GOEDE FILM 5*****
tommykonijn
Inderdaad een Vermakelijk Film om te zien.
Goede acteerprestaties waren aanwezig en een super Leuk verhaal voor Kinderen wel erg veel Fantasie maar op de meeste momenten houd ik ook wel van deze Fantasie dus kortom : Ik heb érg genoten
***
putsemuts
Leuke film, leuk verhaal.
En dit natuurlijk ook omdat ik zelf een beagle heb.
Ik vond het een leuke film om naar te kijken...
Genoten
kimberlyVD
valt wel mee... ik heb deze film vooral gezien omdat ik veel van dieren houd dus ik dacht: heel slecht kan hij toch niet zijn... en dat is hij inderdaad ook niet maar hij is toch niet zo goed als ik had verwacht... een 3
martinovitch
Deze film heb ik vroeger zeer vaak gezien en ik vond deze keer op keer leuk.
Betamax
Aardige film.
Af en toe zagen de katten en honden er echt te nep uit.
verhaal is leuk.
Goed voor een regenachtige middag.
Phoebe318
Heb deze film destijds in de bioscoop gezien!
Gisteravond weer eens gekeken in een melige bui.
Opzich wel een leuke film!
* 3.0

The Case for Christ
Drama, 2017

Futurama: The Beast with a Billion Backs
Animatie / Komedie, 2008
spionvechtsportenkatheldstrijdsecret organizationvillaingovernancepuppytalking dogallergy hondcat vs dog talking catpets3d