• 9.373.063 stemmen

Met onder meer: Jeff Goldblum, Elizabeth Perkins en Tobey Maguire

Gesproken taal: Engels, Frans, Duits en Italiaans

Releasedatum: 11 oktober 2001

Plot Cats & Dogs

"Things Are Gonna Get Hairy!"

Er is een geheime oorlog gaande waar de mensen niets van af weten: de eeuwige strijd tussen de honden en de katten. De katten zijn van plan een nieuw vaccin te vernietigen. Dit vaccin zal namelijk alle menselijke allergieën voor honden genezen.

Professor Brody

Sophie the Castle Maid

Lou the Beagle (stemrol)

Butch (stemrol)

Mr. Tinkles (stemrol)

Ivy (stemrol)

Peek (stemrol)

dttom

Catz rule!!!!!!!! Maar jammer genoeg gaat het over de honden die dus voornamelijk in beeld zijn en die zijn niet grappig. En het is ook een beetje kinderachtig. Wel engels zien natuurlijk. ( Trailer is aanrader is erg koel en is niet helemaal zoals de film dus als je film niet gaat kijken kijk dan de trailer)

avatar van vlocko

vlocko

jammer dat de katten wat evil waren hoewel zeer goed neergezet!...cat's rule...

Vlocko

uhm 5 sterren?

avatar van vlocko

vlocko

heej erg gaaf gedaan die honden & katten animaties.....en we moesten naar aanleiding van deze film 3d modellen maken van katten dus ik vond hem erg goed

VLocko

ok

avatar van Jordy

Jordy

Het idee is wel leuk, en sommige effects zijn wel mooi, maar ik vond de film niet goed. Het verhaaltje wordt al snel saai, en de humor is vrij kinderachtig. Leuk voor de kids, maar ouderen zullen er niet veel aan vinden denk ik: 2 sterren. Ik ergerde me (als hondenhater) ook een beetje aan dat die stinkbeesten de good-guys waren in de film

avatar van You_bastard

You_bastard

Was wel aardig had hem alleen wat leuker verwacht.

avatar van Tonyvdb

Tonyvdb

Deze was echt ontstellend zwak, de makers deden niet eens een klein beetje hun best de beesten echt te laten lijken.

En grappig waren ze ook al niet.

In België zeggen wij : "ne kakfilm"

' 0,5 op 5 '

avatar van lorelei

lorelei

het was wel een leuke film. Maar ik heb hem alleen maar met de nl'se stemmen gezien. Volgens mij is de originele versie veel leuker. Maar dat is meestal.

avatar van Macmanus

Macmanus

Zo jullie Belgen zijn wel poëtisch

avatar van Tonyvdb

Tonyvdb

komaan, hier was toch echt wel niks aan.

Babe of Minoes is toch een miljoen keer beter !

avatar van Macmanus

Macmanus

Deze niet gezien maar Babe rulezzzzzzzzzzzz.

Helemaal als die Muisjes gaan zingen tussen door.

avatar van BS

BS

ik vond het wel een erg vermakelijke film.

Erg veel humor in de film,geen dijenkletsers,maar gewoon "feel good" humor.

Vooral het overdreven ervan en de kleine opmerkingen vond ik erg leuk.

geef hem 3,5 ster.

avatar van Supergeit

Supergeit

Ik vond vooral die russiche kat wel grappig met dat accent

avatar van jedi29

jedi29

Zoals verwacht begint de film goed maar éénmaal het dierengedrag te fantasierijk word gaat het wat tegensteken. Hij is best te genieten maar es schaterlachen zat er bij mij niet in.

MaTtIeBoY

Vond hem wel vermakelijk.Maar ook niet meer dan dat.

avatar van Kip

Kip

VET VET VET heb m laatst op dvd gekocht musthave voor mij lache en idd CATS RULE

een 4

avatar van morpheus

morpheus

Die kat was toch wel geniaal hoor dat moet ik echt toegeven! Andere stukjes zijn dan weer erg kinderachtig. Overal erg leuke film met best wel een hele aantal mooi special effects en leuke personages. Tevens is deze film in zijn engelse versie perfect gecast (de stemmen natuurlijk)

***

avatar van Marti

Marti

ik vond de kat het leukst met het woordje,,kattenmacht,,

avatar van Marki_san

Marki_san

dit is een plezante film

avatar van My_Movies

My_Movies

Geweldig gevonden film. Erg leuk gemaakt en de honden zijn echt stoer en de katten zijn grappiger dan normaal. De gevechtscènes, als je het zo kan noemen..zijn erg leuk. Maar de mensen irriteren mij mateloos. Ondanks dat

Een 4

avatar van djelle

djelle

BS schreef:

ik vond het wel een erg vermakelijke film. De animaties waren soms wat duidelijk,heel soms,maar over het algemeen erg goed.

Erg veel humor in de film,geen dijenkletsers,maar gewoon "feel good" humor. Vooral het overdreven ervan en de kleine opmerkingen vond ik erg leuk. Als je kids hebt zou ik het zeer aanraden.Voor volwassenen is het waarschijnlijk wat minder,dus zolang je een jonge geest hebt zou ik hem aanraden.

Volledig akkoord, behalve misschien dat ik het waarschijnlijk nog altijd even leuk vind dan een klein kind... De animaties waren gewoon heerlijk. Erg knap gevonden verhaaltje, mooi uitgewerkt en heel origineel allemaal. Geen enkele scene verveelde me, enkele stukjes waren echt hilarisch en soms was ik zelfs enorm onder de indruk van de verrassende creativiteit in het camerawerk (Denk bv maar aan die scene met die sleutel enzo).

Af en toe vond ik het dan weer bijtend jammer dat men toch nog een paar ongelooflijk domme clichéreacties of uitspraken moest insteken. ("Cool!") Hij liet zich soms zo vervallen in de Amerikaanse stijl in het algemeen. Maar gelukkig gebeurde dit allemaal niet te heel veel en maakten de positieve kanten eigenlijk wel veel goed. O ja, het verhaal is, om het zacht te zeggen, nogal ongeloofwaardig. Maar dat is natuurlijk geen punt bij zo'n film. Hele vermakelijke, originele, verzorgde, verrassende en geslaagde familiekomedie! 4*

avatar van Jorick

Jorick

Tijd geleden gezien op Canal+ en vond het opzich een vermakelijk filmpje, niet meer dan dat!

2.5 *

avatar van E V

E V

Leuk zo'n actiefilm over honden en katten, vooral voor kinderen.

avatar van De GeuS

De GeuS

Best nog wel een aardige film, vooral Mr. Tinkles als de Evil Cat die als een soort the Brain uit "Pinky & the Brain" de wereld wil veroveren.

Mr. Tinkles; "I want you to stay here"

Sidekick; "Why?"

Mr. Tinkles; "Because i hate you"

avatar van Kaboutertje

Kaboutertje

Leuke film 5 *

avatar van Prissie

Prissie

Ik had hem in 2002 gezien.En ik vond er geen bal aan.Maar ik vond het dan ook echt afschuwlijk.Walgelijk gewoon.

avatar van BlueSword

BlueSword

leuke film voor kids...moest wel lache bij mr.thinkles.

avatar van film_kaza

film_kaza

Ik heb wel eens slechtere films gezien.

Is te vaak op tv geweest en wil deze film nooit meer zien.

avatar van boeliboel

boeliboel

Niet echt een hele leuk film.Wel leuk voor kleinere kinderen.Zo honden en katten heel de film...Garfield was wel heel amusant