• 9.373.175 stemmen

Geregisseerd door: Marcus Raboy

Met onder meer: Ice Cube, Mike Epps en John Witherspoon

Gesproken taal: Frans, Engels, Spaans en Portugees

Plot Friday after Next

"The party's back in the 'hood!"

Craig en Day-Day wonen inmiddels in een verwaarloosd appartement. Nadat hun kerstcadeaus en huurgeld gestolen zijn bij iemand die zich voor deed als de Kerstman, moeten ze aan de slag als beveiligingsbeambten in het plaatselijke winkelcentrum, om zo aan geld te komen.

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Beter als Next Friday maar nog steeds nergens in de buurt van de originele Friday, je blijft Chris Tucker missen.

avatar van Ja Rule

Ja Rule

is ie al te koop in de winkels>??

avatar van rik

rik

Topfilm als je van droge getto films houd. Vette karakters en leuke uitspraken

avatar van Justice4All

Justice4All

In iedergeval beter dan deel 2

avatar van Gabriel

Gabriel

helemaal niet grappig

MarkFish

Ik vin hem echt niet beter dan deel twee. Deze is verreweg de minste van de drie. Veel minder goeie grappen. Die day-day is echt niet cool, laat staan grappig. 2 sterren

avatar van Kip

Kip

idd day- day was totaal niet grappig ik mis chris tucker een 1,5

avatar van Shaolin

Shaolin

mang als je deze niet goed vind dan spoor je echt niet!!!!!!!!!!!!

deze is onmin lache!!!!

avatar van Diesel

Diesel

Vond hem tegenvallen.

Ik geeft toe dat er een paar goede grappen in de film zitten,

zoals die scène aan het begin waar Day-Day in een diepe slaap verkeerd en in zijn slaap steeds het volgende herhaalt: ''please Santa, all I want is two fat bitches and a bag of weed''

Hilarisch.

Maar voor de rest is de film teveel van hetzelfde, de soundtrack is dit keer veel minder en ook de nieuwe personages zijn lang niet zo leuk als in de eerste Friday. De ex-convict Damon vond ik zelfs irritant.

Tja, hopelijk wordt de volgende Friday leuker. I keep my fingers crossed.

Kip schreef:

idd day- day was totaal niet grappig ik mis chris tucker een 1,5

Zeker weten man. Chris Tucker het grappigste personage van de Friday-films.

avatar van Vinco

Vinco

Dit film is echt zo lachu heerlijk zo film!

Heb echt flink in een deuk gelegen wat een film !!

MarkFish

Toch is deze ook wel weer lachen. Die Moly is wel weer een leuk personage en de humor blijft gewoon aanstekelijk.

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

Friday after next *** 1/2

Black comedy vol pimp-typetjes en uitspraken. Humor werkt ondanks z'n flauwheid aanstekelijk. Cube en Epps zijn erg goed in hun rol.

Goede komedie.

avatar van TheOne

TheOne

De vorige 2 delen waren erg leuk. Deze deel liet mij niet echt lachen en het verhaal was ook niet leuk.

avatar van crown_secure

crown_secure

Leuk om te zien, maar daar blijft het bij.
2 Leuke stukjes, waar ik een beetje bij kon lachen:

Stukje wanneer ice cube & day-day aan het rennen zijn voor de gangsters in het winkel centrum, en tegelijker tijd viel die kerstman weer uit iemands raam.

En toen Damon die kleine pooier een hand gaf op het feest van Craig en day-day, dat was echt droog. Ook een paar andere stukjes die wel leuk waren zoals met die tang, en in het begin met die slapende kerst wensen enz.

Verder niet veel bijzoders. een 3 op z'n plaats.

avatar van SmuttWars

SmuttWars

Day-Day is gewoon irritant in deze film! de slechtste van alle 3 fridays!

avatar van eerdekes

eerdekes

Ronduit zwak zwart schaap wat betreft de komedie.

Een grijns krijgt de film een drietal keer ofzo, maar voor de rest te maar dan ook te overdreven cliché.

Ach ja, ik geef ze toch n tweetal sterren.

avatar van hitmannetjuh

hitmannetjuh

Friday en Next Friday zijn zeer vermakelijke films maar deze slaagt er toch niet in om het niveau van de 1e 2 delen te evenaren, daarvoor zijn de grappen niet origineel genoeg voor.

avatar van DeCol

DeCol

hitmannetjuh schreef:

Je haalt de woorden uit mn mond!

avatar van Bullit

Bullit

Ik heb het een half uur vol gehouden en heb hem toen afgezet. Wat leuk moet lijken, dat is het niet. Jammer van mijn tijd. Ik geef 1,5 ster voor het geen dat hij ondertiteld is.

avatar van SmuttWars

SmuttWars

Ik heb de film ooit een keer voor een prikkie gekocht, maar na twee keer kijken weet ik toch echt zeker dat deze film, die voor komedie moet uitgaan, een ondermaats drama is geworden.

Het verhaal is op het niveau van een slechte tekenfilm serie voor kleine kinderen en de vooral dan nodige grappen zijn ver te zoeken...

Deel één is gewoon leuk, deel twee was wel leuk...

Ik hoop dat dit het definitieve einde van de Friday serie was! Friday after friday after next zal echt een waste of time zijn!

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

Het begin is erg flauw en ietwat langdradig, maar damn.. wat heb ik genoten van de laatste half uur.

avatar van freekoz

freekoz

Ik vond deze de leukste van de triology!

3.5

avatar van Najade

Najade

Ik heb weer in een deuk gelegen! Ze zijn alle 3 in mijn dvd collectie, ik kan het blijven kijken.

Sneaky undercover gay, pimp wanna be, fake ass kerstman, te grappig!

avatar van day-vid

day-vid

moviefreak#1 schreef:

missen?

die neef van craig is veel grappiger als actuer

chris tucker is meer zijn stem maar hij doet overdreven

ik ging stuk bij dat stukje van die omas op de stoep

zegt hij; yya'll using the lord to sell pussy on this corner hehehheeh

even flexx als friday

avatar van rep_robert

Tsja, dit blijft gewoon wel redelijk leuk vermaak, die Friday films.

Het wordt nergens natuurlijk hoogstaand, maar de situaties zijn vaak wel komisch, de personages zijn ook grappig en er gebeurt ook veel.

Het verhaal is ook nergens origineel, maar dat hoef je niet te verwachten van een film als dit.

Friday after Next is gewoon een leuke afsluiter van de triologie en meer ook niet.

avatar van -[TC]-Alfa

-[TC]-Alfa

Waar ik bij disneyfilms wel moet lachen, kwam hierbij geeneens een glimlach tevoorschijn. Zoals hierboven al gezegd werd:

"Slechte humor, negers en wiet, is altijd wel lachen, maar hier slagen ze er toch niet echt in."

Het is niet eens grappig, was blij dat de film geen anderhalf uur duurde.

Wat het meest grappige is uit de film zijn toch wel de zinnen die ze hebben. Van die gangsta zinnen.

avatar van Hyperbolic

Hyperbolic

Leuk, lang niet zo grappig als Next Friday. Er zitten zeker wel grappige stukjes in, maar het geheel is gewoon grappig vanwege Mike Epps. In Next Friday kon ik ook wel lachen om die Mexicanen en Craig's vader, maar Mike Epps is ver weg de grappigste in beide films..

avatar van Mescaline

Mescaline

Next Friday was nog wel redelijk te doen, maar deze slaat behoorlijk de plank mis, hoezo te weinig inspiratie? deze film speelt het wel heel save!

En ook de rol van Ice Cube vond ik minder in deze film, in de eerste Friday was zijn personage nog goed uitgewerkt in het 2de deel Next Friday was het ook nog wel redelijk te doen maar in dit deel is hij gewoon echt een slappe hap en acteert hij(als je het acteren kan noemen) wel heel erg op de automatische piloot en vooral geld gericht.

Nee, dit deel is toch wel de minste van de 3, ook zijn vader wordt hartstikke irritant zeg!

1,5 sterren voor de paar leuke stukjes..

avatar van Killer-Instinct

Killer-Instinct

Je moet ervan houden,want is het ongelooflijk flauw en vaak simpele grappen maar ik vind het echt fantastisch.

De kerstman-inbreker aan het begin die opmerkt wat een 'ugly ass baby' Day-Day was,of een boterham gaat smeren en opeten en maar klagen over wat een poor ass niggers het zijn waar die inbreekt vind ik al grappig,en zo krijg je een hele film met flauwe grappen,waarbij gekke bekken trekken blijkbaar een vereiste is.

Damon vond ik een hele leuke toevoeging die zichzelf lekker voor lul kan zetten in een rol vol zelfspot,maar wat doet die het leuk met die rare bekken en dan wanneer die die pooier een hand geeft en die pooier zegt,wow this was like the matrix,te grappig haha.

Hele hele flauwe film met allerlei rare maar leuke typetjes.waarbij Ice Cube zelf eigenlijk het minst leuke type is maar wel er gewoon bij hoort als de normale gozer tussen alle freaks.