• 9.377.805 stemmen

Geregisseerd door: Gary Winick

Met onder meer: Anne Hathaway, Kate Hudson en Candice Bergen

Releasedatum: 26 maart 2009

Plot Bride Wars

"May the best bride win."

Bride Wars gaat over twee hartsvriendinnen (Hudson en Hathaway) die elkaars rivalen worden als ze dezelfde datum blijken te hebben gekozen om te trouwen. Ze strijden om de locatie, de voorzieningen en de gasten.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

stinissen schreef:

Hmm, ik vind Hathaway juist erg mooi. Zij heeft ''iets'' wat vele andere vrouwen niet hebben. Ze is niet de standaard Hollywood schoonheid, maar heeft iets wat er voor zorgt dat ze er bij mij toch op een positieve manier uitspringt. Toch?

avatar van stinissen

Ieder zijn smaak toch

Ik hou meer van volle vrouwelijke rondingen

Kate Hudson vind ik ook niks hoor dat is een jongen met een pruik op , cup maat 0

avatar van ken1976

ken1976

Dit is een vrouwenfilm, meer heb ik er niet over te zeggen!

3 sterren omdat een genot is om Anne Hathaway en Kate Hudson samen te zien akteren!!!

avatar van hjhoekie

hjhoekie

Heb de film gezien,en viel erg tegen.

Kate Hudson degradeert zichzelf door hier in mee te spelen.

Jammer, een leuke en goede actrice.

Anne Hathaway steekt met haar magere figuur erg af ten opzichte van Hudson.

Dit is een typisch amerikaanse tiener ,zo niet kinderfilm.Dromerige en door een roze bril kijkende vrouwtjes krijgen er vast kippenvel van.

Die vinden het misschien een leuke film.

Daarom toch nog een 1.5

avatar van soom

soom

stinissen schreef:

Anne en Kate zijn toch niet echt lelijk, of wel? En bovendien kunnen ze in dit soort filmpjes echt geen kwaad doen, en daar kijk je toch ook films voor, neem ik aan.

avatar van Elineloves

Elineloves

Ik vind hem een van de betere komedies van de laatste tijd. Hudson is sowieso een actrice die ik graag zie, Hathaway daarintegen weer iets minder.

Ik ben, vind ik zelf, geen ''dromerig en door een roze bril kijkend'' vrouwtje, absoluut niet.. en de humor spat er niet vanaf, maar hij kijkt wel lekker weg. Je kunt goed zien hoe sluw en gemeen vrouwen kunnen zijn om hun doel te bereiken, dat zorgt wel voor grappige momenten. Verder niet echt een hoogstaand filmpje, maar in tegenstelling tot andere komedies die ik de laatste tijd heb gezien springt deze er voor mij wel uit.

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Geweldige komedie, een van de betere die ik gezien heb! Het is gewoon een heerlijk filmpje, over de droom bruiloft die ieder meisje al van jongst af aan heeft. Ik kan hier dan ook wel bij wegdromen en ik denk dat ik het daarom ook leuk vond om te kijken. En ik kan niet ontkennen dat ik Kate Hudson een leuke en vooral ook mooie actrice vind, dus dat kon voor mij al niet meer fout gaan, Anne Hathaway vind ik dan vaak wel iets minder, maar in Bride Wars vond ik haar leuk! De chemie tussen de dames spat van het scherm en je ziet echt twee beste vriendinnen! De humor was dan wel minder, en het weinige dat erin zat vond ik niet echt om te lachen, maar toch heb ik wel genoten van deze film. Gooi er dan ook nog een heerlijk zoet einde in, en ik ben snel om.

avatar van Alinam202

Alinam202

Wat een waardeloze zinloze film, de film begon aardig maar het werd allemaal te cliché, een film die ik gezien heb en vlug vergeet.

avatar van kanjertje

kanjertje

Hele leuke komedie en knettergekke wegkijkfilm.

Niet nadenken, gewoon kijken lachen en genieten

avatar van ulysses

ulysses

stinissen schreef:

Film heeft geen chemie en is veel meer flauw dan leuk of aardig en Anne Hathaway is nog lelijker dan ik al dacht ,verbaast me dat ze uberhaupt een man heeft.....

Lol, ze heeft inderdaad niet zo'n geile hollywood uitstraling. Maar ze heeft veel meer, ze heeft klassieke schoonheid, het zou me weinig verbazen als ze geen man zou hebben omdat er weinig zijn die haar waard zijn, qua uitstraling

avatar van bioscoopstoelen

bioscoopstoelen

stinissen schreef:

Kom op zeg, doe ff normaal. Ik durf te wedden dat jij er ook niet echt als een adonis uitziet. En Anne Hathaway én Kate Hudsen zouden je zo voorbijlopen in de kroeg hoor.

Reageer gewoon op de film ipv dom uiterlijkheden lopen af te kraken.

avatar van Veruca

Veruca

Ik heb deze met een hele grote groep vriendinnen gekeken, leuk voor gezellig met de meiden. Maar niet dat ik hem nog een keer ga kijken.

Maar best aardig, houd wel van dat soort films,

maar ik kon echt niet al die mannen/broers/verloofdes/vriendjes uit elkaar houden

avatar van SanneW

SanneW

Ik vond hem niet veel aan, totaal geen lach moment gehad. Ondanks het een meidenfilm is, kan ik echt zeggen, nee hier geniet ik niet van.

avatar van MissyNador

MissyNador

Heeeeeeeeeeeerlijke meidenfilm! Heb genoten echt gelachen. Alleen jammer dat het einde zo snel ging! Verder prima film

avatar van soom

soom

Your wedding can suck it.

Dat was de quote die ik het meest hoorde, toen ik de trailer te zien kreeg. (hoe vaak weet ik echt niet, zit blijkbaar te vaak in het donker ) Afgelopen dinsdag kreeg ik de trailer te zien op tv, en toen kon ik de aangehaalde quote echt zeggen, tegelijkertijd met leuke en aanstekelijk spelende Kate (altijd wel, ja).

Ook Anne Hathaway is uiteraard een leuke actrice, en ik was zeer benieuwd naar deze ultieme meidenfilm. Hij is gewoon heerlijk, past precies in het rijtje van al die heerlijke meidenfilms thuis, en ik kon me best vermaken hiermee.

Heerlijk sentimenteel mocht ook Candice Bergen de film afsluiten. Voor mij was de film toen al afgelopen, ik wilde al opstaan, maar die ene scene aan het einde kwam er nog even aan, en dat had dan weer voor mij niet gehoeven, het was toch eigenlijk leuker geweest als het was geëindigd met Candice.

'Sometimes in life there really are bonds formed that can never be broken. Sometimes you really can find that one person who will stand by you no matter what. Maybe you will find it in a spouse and celebrate it with your dream wedding. But there's also the chance that the one person you can count on for a lifetime, the one person who knows you sometimes better than you know yourself is the same person who's been standing beside you all along.'

Ik vind de tekst zo mooi die ze uitspreekt, plant het gewoon hier neer !

Mijn mede bioscoopgangster vond de film ook leuk, ze had het wel even nodig ivm wat privé problemen, waar ze me later uitgebreid van vertelde. Ik was dus blij dat zij ook een leuke avond had, net als ik (of toch mij?).

Anyway, Bride Wars is natuurlijk geen al te hoogdravende film. Maar dit soort filmpjes kijk ik hoe dan ook echt het liefste, je kunt me met dit soort films echt wel blij maken. En, al hebben Kate en Anne in het echt waarschijnlijk niet zoveel met elkaar op, voor de film werkt dit echt wonderwel .

avatar van O' Reily

O' Reily

veel te gemaakte tiener/vrouwen film

avatar van Melvin Udall

Melvin Udall

Behoorlijke flauwe film met dit keer ipv Matthew McConaughey, Anne Hathaway als slachtoffer van Hudson. Het script is uiterst voorspelbaar en de chemie tussen de 2 hoofdpersonages verloopt ook niet altijd even fijn. Muv de dance off viel er weinig te lachen wat toch opvallend is voor een komedie. Hudson, die ooit schitterde in Almost Famous lijkt zich te schikken in dit soort rollen. Hopelijk heeft ze Hathaway niet aangestoken....

avatar van DirkRaveR

DirkRaveR

Ik ben het eens met de reacties hier, een typische vrouwenfilm. Gewoon leuk voor een keer, niet meer en niet minder.

avatar van The Oceanic Six

Pfffffffffffffffffffffffffffffff....wat een lange, saaie zit was dit.
Het is dat ik iemand blij kon maken met deze film zodat ik hem zelf ook maar eventjes keek... (serieus! )

Met een titel als Bride Wars en een genre als komedie verwachtte ik toch wel iets meer humor. Veel te brave, flauwe grapjes in een verder ook geen goede romantische film. De film biedt van beide niks.

Een nogal stupide verhaal trouwens aangezien ik 2 beste vriendinnen voor het leven nooit in een paar dagen zo zou zien veranderen...
De uitwerking is veel te braaf en het verhaal krabbelt voort...tot het einde waar ik exact 1x een geslaagd moment zag met de verwisselde video....

Nee, zeker geen aanrader dit. Dit mogen dan wel vrouwenfilms zijn maar ik heb er als man toch wel meerdere van gezien die mij wel bevielen.

PS: Die Kate Hudson is echt een manwijf zeg. Geen greintje aantrekkelijkheid bezit ze. Tegenspeelster Anna Hathaway beviel beter. Acteerwonders zijn het ook niet, maar wat wil je met zon voorspelbaar, suf script...

avatar van Naduah

Naduah

Aardige film, maar ik hou nooit zo van dat drukke gedoe. Inderdaad leuk voor een keer, maar dan houdt het weer op.

avatar van peruaansefilm

peruaansefilm

Wat is er in godsnaam gebeurd met Kate hudson ? Zo mooie vrouw was en acteerde ze goed! SOrry ze is nu zo lelijk geworden en ouder maar ze ziet er niet uit in deze film sorry.. heb je haar gezicht al gezien daarom vond ik deze film op een paar na geen reet aan! Gelijk doorspoelen zeg, pfffffffffffffffff

avatar van horsefilmfan

horsefilmfan

peruaansefilm schreef:

Ben benieuwd hoe jij er uit ziet op je dertigste.Als jij dan een lelijk dik wijf bent of een goor doorlopende-wenkbrauw ventje,DAN zal ik lachen.Wat een asociale zak ben jij!

Leuke film,het eind was ook grappig,dat ze allebei op 3 maart uitgerekend waren.Had wel iets meer verwacht van het hele gedoe met,'ik mest jou vet' ik 'verf jouw haar stiekem blauw,' je weet wel,het Home Alone genre.Toch leuk,3,5 ster.

avatar van x-Manon

x-Manon

Ik vond het een leuke en grappige film xD

ik vond het wel leuk geacteerd.

avatar van CrazyMovie

CrazyMovie

Ik vond het echt een perfecte film, grappig, meelevend etc. Vooral het eind, echt toeval

avatar van CrazyMovie

CrazyMovie

ik dacht op de bovenstaande foto dat kate hudson hillary duff was. Hier ziet ze er echt anders uit dan op de film.

avatar van SpooXxX

SpooXxX

Wat had ik genoten van Kate Hudson in Skeleton Key. Wat heb ik gelachen om Anne Hataway in Get Smart. Stop deze 2 in een leuke film en dat moet wel werken. Dacht ik.....

De film vond ik niet echt bijzonder. De geintjes die ze elkaar flikken zijn mij geen glimlach waard. Zoals eerder op deze site beschreven werd, vind ik ook dat de geintjes het Home Alone gehalte aan humor en uitwerking missen. Iets dat naar mijn mening, wanneer geheel aangepast in deze context, vele malen beter zou uitpakken.

De scenes die voor wat emotionele roering moesten zorgen, kwamen bij niet aan. Het enige mooie aan de film vond ik de dia collages die als soort van intermezzo werden gebruikt.

avatar van l-d

l-d

In eerste instantie had ik deze film 2,5* gegeven...Maar verlaagt naar 2*...Film was erg voorspelbaar, cliché, niet grappig en 13 in een dozijn...Ik vond er geen bal aan...Nou liggen dit soort film mij zoiezo al niet en kan er best in komen dat (veelal meisjes) die van dit soort films houden het allemaal erg vermakelijk vinden..

avatar van Allis

Allis

Er leuke vrouwenfilm! Lekker met vriendinnen naar de bios of straks naar de videotheek en je hebt een erg leuke avond. Kijkt lekker weg want er gebeurt constant wel iets.

avatar van Larsbrouwers

Larsbrouwers

Niet al te sterk verhaal, niet super geacteerd. Wel een onderhoudende film voor zo maar een avondje. Zelfs mijn vrouw vond hem niet super en dat zegt veel, geloof me!!

avatar van Astriid*

Astriid*

x-Manon schreef:

Ik vond het een leuke en grappige film xD

ik vond het wel leuk geacteerd.

ik ook