• 9.376.802 stemmen

Alternatieve titel: The Heist

Geregisseerd door: Peter Hewitt

Met onder meer: Morgan Freeman, Christopher Walken en William H. Macy

Plot The Maiden Heist

"They're not bad guys, just bad thieves."

Drie museumbewaarders smeden een plan om hun favoriete kunstwerken, die worden overgeplaatst naar een museum in Denemarken, te stelen. De drie mannen zijn na de vele dienstjaren zo gehecht geraakt aan de kunstwerken dat ze niet meer zonder kunnen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van @quikfit

@quikfit

Hou wel van dit soort humor en complotten,leuke film.

avatar van MovieHolic

MovieHolic

Leuke film erg vermakelijk. Leuk plot.
Alleen is die vrouw van Roger wel akelig tenenkrommend xD

avatar van Killerkip

Killerkip

Ondanks de grote namen in deze film vond ik er weinig aan

Ik zal wel een ander soort humor hebben, geen moment iets van een lachspier vertrokken

avatar van avanti

avanti

Leuke film.

avatar van Toontje35

Toontje35

Zat te weinig in om echt leuk te worden. Ontzettend dun verhaaltje

avatar van Zmrzlina

Zmrzlina

Trage voorspelbare film. Zonde van de goede acteurs.

avatar van Saaimen

Saaimen

Zmrzlina schreef:

Trage voorspelbare film. Zonde van de goede acteurs.

Echt totaal mee eens, veeeels te traag deze film, en dat terwijl er zoveel goede acteurs in zitten, ik vond het ook een slap einde !!

avatar van Dirtdiver

Dirtdiver

Grappige humor, maar een net iets te simpel verhaal.

avatar van sHone

sHone

leuke humor. zou iets sneller mogen en iets beter uitgediept, maar vermakelijk om naar te kijken. het einde was naar mijn inziens echt heel mooi.

avatar van Movielicious

Movielicious

Hier kan ik heel kort over zijn: wat een verschrikkelijk saaie, humorloze en trage film is dit. Ik heb Morgan Freeman hoog in het vaandel staan maar zowel hij als de andere acteurs kunnen niets positiefs toevoegen aan het flinterdunne verhaal. 1,5*

avatar van ralfsjam

ralfsjam

toch jammer dat hij onder de 3 *** zakt.

avatar van Dziban

Dziban

aardig verhaal, soms humoristisch. Niet meer en niet minder. Gezien de cast had ik er meer van verwacht.

avatar van edmo

edmo

Niet bijzonder, maar toch leuk een keer gezien te hebben.

avatar van Atheistus

Atheistus

Vermakelijke film. Op sommige momenten een beetje flauw, maar dat hoort ook bij het genre. Al met al een aanrader.

avatar van LeeGer

LeeGer

Kom helaas niet verder dan twee sterren. Qua humor kwam ik nergens verder dan een keer een glimlach. Dat is voor een komedie, zeker met sterren van dit formaat, veel te weinig. Met drie topacteurs had hier veel meer in gezeten.

avatar van Plerk

Plerk

Had toch best hoge verwachtingen van deze film, hoofdzakelijk vanwege Morgan Freeman en Christopher Walken. Ik had gehoopt dat het een beetje in de trant van The Score zou zijn maar na de eerste vijf minuten was al duidelijk dat dit niet het geval was. Ik denk dat deze film het best te typeren is als een suffe ouwe lullen film.

avatar van tal1b

tal1b

erg flauw, eind alleen al..

avatar van Fryce

Fryce

Saai en oudbollig........ niet veel aan ......

avatar van Poppe

Poppe

Erg oubollig aanvoelende film, met een tegenvallende Freeman..

De film is een aaneenschakeling van flauwe humor, met pijn en moeite uitgekeken..

avatar van lordhumangus

lordhumangus

Een klein bescheiden film met grote acteurs. Heb me prima vermaakt.

avatar van Salquenen

Salquenen

Geniale Christopher Walken !!!!

avatar van Dragon_Rose

Dragon_Rose

Leuke vermaaklijke film,veel gelachen

avatar van ikkie01

ikkie01

vermakelijk is het wel. de film heeft zijn momenten echter te weinig. Macy is leuk.

avatar van Insignificance

Insignificance

Oh, dear.. Flauwe seniorenlol met het niveau van Roger-grapjes. Gezapig gebracht door grote namen. Macy straalt nog wel wat plezier uit met zijn enorme snor, maar zijn oorlogservaring is een platgereden pad. Met een zeurende vrouw en wat dagdromerij van Walken in het begin is dat het wel. Het slot laat tenen krommen. Voer voor de eurobak, maar ik zou 'm daar maar laten liggen..

avatar van gauke

gauke

Een kleine, wat vriendelijke, lichtvoetige, gemakkelijke, practische, charmante, relaxte, rustige film met een dun script (niet bijzonder) en een zwak draaiboek. Zo nu en dan zijn er grappige momenten die hoogstens een glimlach op je lippen toveren. De regisseur had een topbezetting ter beschikking, die de film dan ook moeten dragen (zonder hen had deze productie geen enkele aandacht gekregen en je vergeet 'm dan ook weer snel).

avatar van Pazmaster

Pazmaster

Niet bijzonder maar best een leuke film. Een simpel maar leuk verhaal dat niet echt hilarisch is, maar er zitten wel wat komische momenten in waarbij ik heb moeten glimlachen. Er wordt ook leuk gespeeld door de acteurs maar dat zijn dan ook niet de minste. Leuk voor tussendoor. 3 dikke sterren

avatar van filmkul

filmkul

Luchtige film. De film kabbelt rustig voort en verveelt niet. De humor is vrij mat. Af en toe een glimlach. Verder is het een weinig verrassend plot. Eigenlijk heel voorspelbaar, zelf de zg twist op het einde. De acteurs doen hun werk.

Zeer makkelijk gemaakte routine film die verder niks toevoegt 2.5

avatar van scorsese

Redelijke film waarin drie bewakers in een museum ieder geobsedeerd is door een verschillend museumstuk. Een luchtige heist-film, waarin uiteraard niet alles loopt zoals het gepland staat. Weinig origineel en de grappen zijn wel wat belegen. Desalniettemin redelijk vermakelijk en vanwege de cast nog een kleine 3.0 sterren.

avatar van Decec

Decec

Een leuke misdaad/komediefilm...

Grappig/leuk verhaal...

Inbraak goed bedacht...

Redelijk acteerwerk...

Wel leuk bekende acteurs Christopher Walken, Morgan Freeman en

William H. Macy...

Mooi HD kwaliteit breedbeeld...

Perfect achtergrond geluid/muziek

(Dolby Digital)...

avatar van Toontje G

Toontje G

Heerlijke film, prachtige rollen, vooral die van Macy, wat een droogkloot, heerlijk gewoon. De scene op het bankje en op het dak. Ik heb genoten.