Genre: Misdaad / Komedie
Gesproken taal: Engels en Russisch
Releasedatum: 16 november 2000
Bekijk via Viaplay
Plot Snatch
"Stealin' stones and breakin' bones."
Turkish en zijn partner-in-crime Tommy raken door de beruchte crimineel Brick Top betrokken bij de wereld van de illegale bokswedstrijden. Er valt grof geld te verdienen. Wanneer de door hen ingezette bokser direct in de eerste ronde knock-out geslagen wordt door de onverstaanbare Ierse zigeuner One Punch Mickey, breekt de hel los. Ondertussen wisselt ergens anders in Londen een 86-karaats diamant op onrechtmatige wijze van 'eigenaar'. De daders zijn drie overgewaardeerde gangsters en een dolgedraaide hond. De twee verhalen lijken niets met elkaar te maken te hebben, maar niets is minder waar. Londen raakt in de ban van piepend speelgoed, caravans, met lood volgepompte lichamen en een diamant als stralend middelpunt...
- Trailer (YouTube)
Vincent
Sol
Boris "The Blade" Yurinov
Dutchmeister
Wat een film. Ik heb een dikke ander half uur op de bank zitten genieten!!!! Meesterlijke conversaties, mooie humor en alles gewoon uitstekend geacteerd. Kan niet anders zeggen. Deze film gaat hoppa naar mn nummer 2 in mijn top 10.
Dikke 5*
Timotei
gewoon een van de beste films ooit
Precies neef zo is het maar net
maerk
Geniale comedy van Ritchie die erg veel lijkt op zijn andere topper Lock, Stock and Two Smoking Barrels.
Deze film is puur genieten. De humor is echt geweldig. De cast is uitmuntend en Ritchie's regie is heel bijzonder en echt geweldig. Ook is Snatch een paradijs van leuke accenten.
Geweldig
!!
GinolaEHV
Die gast die Turkish speelt (ik denk Jason Statham) heeft een ontzettend mooie stem. Net zoals Sean Connery.
N811
Precies neef zo is het maar net
.Ik bijna op de 800
Edwin Pindahaai
Geweldige dialogen. Heerlijk ook het accent van de zigeuners. Af en toe is de humor misschien wat flauw, maar ik kan dat zeer waarderen.
Max en Joep
oh, wat blijft deze toch briljant he.....
vooruit, ik maak er 5 sterren van
Leland Palmer
vond het totaal niet om te lachen eerlijk gezegd...
Maar jij hebt dan ook een heel vreemd gevoel voor humor...
dijkieR
op 1 na, wat een geweldige reacties van mensen die m na gister pas hebben gezien.
dit bewijst maar weer wat een geweldige film dit is !!!
guylopez93
Erg goeie en grappige film waarin Brad Pitt heel overtuigend speelde met z'n voice. Verder was er een top cast in de film waar ik graag naar kijk (Jason Statham, Vinnie Jones, Benicio Del Toro). Guy Ritchie bleef wel op hetzelfde pad want hij lijkt erg op Lock Stock and the two smoking Barrels die ook grappig en goed was. Hopen dat hij dit niveau vol houdt
Uncle_Junior
Geniaal! Wat een wereldfilm! Ik heb me werkelijk op momenten doodgelachen! Brad Pitt met z'n accent. Jason Statham met z'n "Zie Zjermans!" Die hond, de drie domme negers! Ik ga deze heel snel weer kijken! 4 sterren!
wibro
Dit soort humor ligt me absoluut niet. In de verste verte niet te vergelijken met Tarentino. Ik had de film al na een uur af willen zetten, zo genoeg kreeg ik op een gegeven moment van al die macho's met hun verschrikkelijke accenten. De film toch afgekeken, hetzij met veel moeite, want ik wilde toch mijn stem uitbrengen.
Neen, voor mij mogen ze deze film aan de varkens voeren. Dat deden ze met de lijken in de film namelijk ook.
JVD
2,0* voor Brad Pitt
Dat het zeer goede, maar zwaar deprimerend werkje "Requim of a dream" bij u favoriet is werkt op mijn lachspieren......uitstekende film, maar totaal geen fim die ik een 2e keer zal kijken....errug depri werd ik van die film....en de meeste mensen denk ik...
Misschien is het ook de leeftijd......zo kon ik als mid dertiger "A Clockwork Orange" ook totaal niet waarderen!!!!!
Nergens voor nodig om het zo persoonlijk te maken.
Het kan ook gewoon je soort humor niet zijn. Beetje meer respect graag.
wibro
Ik een pessimist? Valt wel mee
Mijn top 10 al bekeken? Wat staat er op nummer 3? Een komedie!
De 1,0* waarderingen zijn correcties. Wil je een goed beeld hebben van mijn waarderingen, kijk dan naar mijn stemmengrafiek.
Nee hoor, helemaal niet mijn leeftijd. "A clockwork orange" heeft bij mij een waardering van 5,0*. Dus, je zit er weer naast.
Mijn advies; voor je op mijn berichten reageert eerst even goed naar mijn statistieken kijken, dat scheelt je een hoop typewerk
Edwin Pindahaai
Je hebt er wel tijd in gestoken om andermans smaak zwart te maken. Druilewiep.
lucdecoster
2,0* voor Brad Pitt
Idem, de film beviel mij ook niet, geen enkele keer moeten lachen. Oh ja wat is een druilewiep ?. Is dit Hollands ?
wibro
Het is de eerste keer dat ik dit woord tegenkom. Ik denk dat "Pindahaai" hier een druiloor mee bedoelt.
mjk87 (moderator films)
Iets beter dan 'Lock Stock', maar dat zegt nog niet veel. Ritchie gaat op de weg verder van zijn debuut. Te veel personages, geen grappige dialogen, wannabe gangster, 'Fuck' zeggen om het fuck zeggen, et cetera. Dan krijgen we meerdere situaties waarvan je gelijk weet dat alles wel bij elkaar komt op het eind, situaties waarin vanalles verkeerd loopt (al is het in deze film al minder) en veel gezeik onderling. Het lijken een stel kibbelende theetantes. Op Pitt na komt werkelijk niemand geloofwaardig over. Jammer dat Pitt zich leende hiervoor, hij is goed, maar kan de film bij lange na niet redden. Dan hoor ik mensen over Ritchie's Briste humor. Niet gezien. Fawlty Towers is humor, dit niet.
Typisch was de intro van de film. Niet onaardig, wat semi-intellectueel gelul over God en de Katholieken en dan gelijk die drukte. Even laten zien wat meneer heeft geleerd straalt er gewoon vanaf. En zo gaat het de hele film door. Daarnaast hield de film, op het einde na, ook de aandacht er niet bij.
1.0*, meer kan ik er niet voor geven.
Max en Joep
Nee nee, ik bedoel een druilewiep. Zeker geen druiloor.
ik vind hem in ieder geval mooi, ik hou 'em erin!
Druilewiep
oruiz
Ik vond Brad Pitt zeker geen druilewiep in deze film, wat zet hij hier een mooi staaltje acteerwerk neer! Vaak was ik niet zo onder de indruk van meneeer Pit, maaar nu doet ie het toch alleraardigst in deze zeer leuke en af en toe best grappige film
hellblazer93
Inderdaad een goede film. Hij is niet fantastisch, maar zeker goed. Het acteerwerk van Brad Pitt was weer goed en hij vertolkt de rol van Mickey erg goed.
4 sterren van mij.
Leland Palmer
Turkish: Fuck me, hold tight. What's that?
Tommy: It's me belt, Turkish.
Turkish: No, Tommy. There's a gun in your trousers. What's a gun doing in your trousers?
Tommy: It's for protection.
Turkish: Protection from what? "Zee Germans"?
Echt geweldig! Vooral hoe Turkish het ''Germans'' gedeelte uitspreekt
orbit
- 12092 berichten
Vind het nogal flauw eerlijk gezegd, zeker omdat het nog 5x langskomt ofzo..

De geprezen misdaadfilm 'Snatch' met Brad Pitt is 9 juni te zien op televisie

Prime Video schopt er weer een heleboel titels uit: Staan deze hoogvliegers op jouw lijstje?

Netflix voegt binnenkort een waslijst aan films toe, dit zijn de vijf best beoordeelde

Deze topfilms vieren in 2020 hun twintigste verjaardag

The Shawshank Redemption