• 9.375.245 stemmen

Met onder meer: Jason Statham, Brad Pitt en Vinnie Jones

Gesproken taal: Engels en Russisch

Releasedatum: 16 november 2000

Plot Snatch

"Stealin' stones and breakin' bones."

Turkish en zijn partner-in-crime Tommy raken door de beruchte crimineel Brick Top betrokken bij de wereld van de illegale bokswedstrijden. Er valt grof geld te verdienen. Wanneer de door hen ingezette bokser direct in de eerste ronde knock-out geslagen wordt door de onverstaanbare Ierse zigeuner One Punch Mickey, breekt de hel los. Ondertussen wisselt ergens anders in Londen een 86-karaats diamant op onrechtmatige wijze van 'eigenaar'. De daders zijn drie overgewaardeerde gangsters en een dolgedraaide hond. De twee verhalen lijken niets met elkaar te maken te hebben, maar niets is minder waar. Londen raakt in de ban van piepend speelgoed, caravans, met lood volgepompte lichamen en een diamant als stralend middelpunt...

Mickey O'Neil

Brick Top Polford

Franky Four Fingers

Bullet Tooth Tony

Boris "The Blade" Yurinov

avatar van serpente89

serpente89

prachtige misdaadkomedie 1 van de beste ooit gemaakt verdiend zeker in plekje in mijn top 10

avatar van Jisraw

Jisraw

Naast de geweldige acteerprestatie van Vinnie Jones en Brad Pitt kan ik niet echt zeggen waarom dit absoluut tot mijn favorieten hoort, de humor is natuurlijk ook top maar ik denk dat het hoofdzakelijk komt omdat het gewoon geen een seconde verveelt.

avatar van FrisoBoei

FrisoBoei

Erg leuk maar toch is Lock stock beter vind ik.

avatar van bascross

bascross

Erg vermakkelijk, maar ik had niet iets van: ''verdomme, wat een film''.

Brad Pitt heeft trouwens een erg leuke rol, die hij ook prachtig speelt.

4 sterren.

avatar van justmitchel

justmitchel

Fantastisch hoe het verhaal de stukjes bijelkaar brengt. Ik heb me wel geirriteerd aan die accenten. Oke het hoort bij de film maar toch.

Maar goed dit juweeltje kun je daar natuurlijk niet op afrekenen.

avatar van desteven007

desteven007

Heb deze film nog niet gezien, maar ik heb een zwarte sporttas, en aan de zijkant staat erop : Snatch (in het wit) zelfde lettertype zoals op de poster.

avatar van Film Pegasus

Hoort tot de top van de komedie. Ik had eerst Lock stock and two smoking barrels gezien en dan pas deze. Enorm leuke soort humor trouwens waar ik me zeker in kan vinden. Vooral het script zit geniaal in elkaar en zorgt voor een combinatie van komedie, actie en een plotlijn waar de puzzels in elkaar vallen.

avatar van The Last

The Last

Mwah, ik vond 't niet echt een puzzel, maar 't is idd erg grappig hoe het allemaal in elkaar valt.

avatar van Quaest

Quaest

Het is gewoon een leuke film. Jason Statham acteert altijd geweldig.

Daarom wou ik die film kijken. Nu wil ik ook Lock stock kijken.

avatar van Radjali

Radjali

1 woord: geweldig. Brad pitt acteert fantastisch en leuk het accentje er ook bij

avatar van Theunissen

De eerste keer dat ik hem zag verbaasde deze film me compleet. Het verhaal was meer dan prima, die dialogen waren schitterend, de humor was geweldig en het einde perfect. De hele cast (met veel bekende vooral Engelse acteurs) paste perfect in deze film. Ik heb vooral genoten van Jason Statham, Brad Pritt en ook Vinnie Jones. Maar ook de andere acteurs waren meer dan voortreffelijk. Gewoon een dijk van een film en persoonlijk vind ik hem iets beter dan Lock stock and two smoking barrels.

avatar van Habiel

Habiel

De engelse stijl film van Guy Ritchie pakt mij wel.

avatar van Kricky

Kricky

men moet meer van dit soort films maken. Naar mijn idee zijn de britten het best in het maken van dit soort films. heb hier erg van genoten. goeie opbouw, leuke grappen en goeie spelers. Ook die korte flashbacks en die snelle stukken die het verhaal verder vertellen vind ik mooi gedaan. Statham en Brad Pitt vond ik het coolst.

heb m laatst op dvd gekocht

Een must have

7,7

avatar van GinolaEHV

GinolaEHV

Heerlijk snelle, moderne misdaadkomedie. Eén van de beste, zo niet de beste, in dit genre.

Mooie dialogen, prima geacteerd, en het verhaal is om te smullen. Vooral hoe alles misgaat: de ongeorganiseerde georganiseerde misdaad.

5*.

avatar van gijs (-.-)

gijs (-.-)

donderdag op televisie

avatar van Quaest

Quaest

Ah cool dan gaik zeker weer te kijken:)

avatar van forumschorem

forumschorem

dit is egt een fokking stoere film!!! brad pit is echt lache als onverstaanbare schooier!!! ook de rest was lache en gelukkig niet zoveel dom gepraat als in pulp fiction, waar ik soms bijna in slaap bij viel!!!!

avatar van turq

turq

Prima film met goeie grappen, en een goed verhaal

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Een brok adrenaline die als een mokerslag doorstoomt naar de finale. Minstens zo goed als voorganger lock, stock.

avatar van ron1969

ron1969

ben sowieso al een groot fan van vinnie jones en jason statham

ik ga donderdag wel kijken

avatar van smeetsm

smeetsm

alleen al voor de taal die Pitt spreekt...........meestrelijk."" Doe oe want adug""...............

avatar van N811

N811

gewoon een van de beste films ooit

avatar van xentos

xentos

tijd geleden dat ik deze heb gezien, vanavond maar weer eens gaan kijken

avatar van ethrellik

ethrellik

N811 schreef:

gewoon een van de beste films ooit

mee eens, een must voor je dvd collectie!

avatar van Arabyus

Arabyus

Zozo een hoge ranking. dan ga k um maar kijken vanaaf.

avatar van dijkieR

dijkieR

ethrellik schreef:

mee eens, een must voor je dvd collectie!

idd,dit is in mijn ogen nu al een klassieker,

nu maar hopen dat dhr. ritchie ons ooit nog een keer entertainment van de bovenste plank voorschotelt.

maar ik be er bang voor.

avatar van JVD

JVD

Gewoon 5 sterren.....de max.....

Elke personage is zo vermakelijk.......met Bricktop toch wel als sublieme badguy.....zo bad dat je hem gewoon aanbid...

één van de beste films ooit ja.....dat kun je wel zeggen......

avatar van superbassie

superbassie

Ah, mijn absolute nr.1 film op TV!

Ook de eerste film die ik 5* geef, hij blijft gewoon gruwelijk!

avatar van Maruk_17

Maruk_17

Wat een geniale film zeg!

avatar van DB10

DB10

Gave film, briljant geacteerd. Vooral door Brad Pitt met zijn accent.