Genre: Komedie / Fantasy
Geregisseerd door: Adam Shankman
Met onder meer: Adam Sandler, Keri Russell en Guy Pearce
Releasedatum: 25 december 2008
Plot Bedtime Stories
"Whatever they dream up... he has to survive."
Wanneer klusjesman Skeeter (Adam Sandler) een tijdje op de kinderen van zijn zus Wendy moet passen, blijkt hij een getalenteerd verhalenverteller te zijn. Hij vertelt de mooiste en meest fantasierijke verhalen aan zijn kleine neefje en nichtje, allemaal met zichzelf in de hoofdrol. Ook geeft Skeeter ze de gelegenheid om met hem mee te doen: allebei de kinderen mogen elke avond verzinnen hoe de verhalen aflopen. Maar dan gebeurt er iets vreemds. Alle verzinsels die Skeeter’s neefje en nichtje in de verhalen met hem laten gebeuren, komen de dag, nadat ze die uitgesproken hebben, uit. In het begin is dat nog leuk, maar de dingen die de twee kinderen verzinnen worden steeds groter en gevaarlijker, waardoor ome Skeeter al gauw niet meer weet wat hij meemaakt.
Skeeter Bronson
Violet Nottingham
Mickey
t3kn0b0y
Erg vermakelijke film!
Het tempo zit er lekker in en het wordt geen moment saai, acteerwerk is prima en het verhaal is ook leuk bedacht.
Sturminator
Film die heerlijk wegkijkt! meer hoef ik niet te zeggen...
Adam Sandler... synoniem voor leuke humor
SanneW
Echt een Disney film, zoetsappig, happy ending en natuurlijk de film zelf. Ik vond die Cavia nog het leukst!
Leuke film, maar meer vond ik het niet.
Niveath
Wel aardig, maar die cavia was echt onuitstaanbaar. Het begin was nog het leukst, als hij nog echt de norse oom is met een saaie baan.
Erg voorspelbaar, en dan bedoel ik niet het verloop van het verhaal, maar vooral het einde met de kinderen die nog in de school zitten.
film_kaza
Leuke film. Een paar keer gelachen, special effects zagen er goed uit en een leuk verhaal. Maar het kwam eerst nogal... kinderlijk en standaard over allemaal. Dit ging opgeefmoment weg.
ArcovandenBroek
Heerlijke film zoals Disney dat kan.. Heb genoten, en ook van Adam Sandler, hij doet het keer op keer prima.
amanda22
leuke film, echt disney, heb wel wat gelachen (om die cavia is) verse werd het einde wel langdradig wat
de film gauw saai maakt vind ik
jumpstylemovie
trailer ziet er toch wel goed uit.
Mischien ga ik er wel voor naar de bios.
Tiek
Erg leuke film om gezellig samen met the kids the kijken, haha al heb ik hem alleen gekeken. Ik verwachtte er nier veel van maar toch een leuk verhaal en mooie special effects. FEEL GOOD MOVIE
m1701
Erg leuke en grappige film
Van te voren wist ik niet precies waar de film over ging, maar het heeft me zeer verrast.
Ook weer geweldig dat Rob Schneider er weer in meedoet!!! Had ook niet anders verwacht
(Zie ook I Pronounce You Chuck and Larry)
Top film dus
ken1976
Weer eens een leuke film van Adam Sandler!!
Ik heb weer lekker gelachen en het verhaal zat ook nog eens mooi in elkaar!
Sandler akteert weer vanouds met veel droge humor! We mogen de overige castleden, die ook goed waren, natuurlijk ook niet vergeten.
Zelfs Rob Schneider had een mini-rolletje!
Kortom
Een geslaagde komedie ,die voorleesverhaaltjes voor het slapen gaan 3,5 sterren bezorgen !!
wgatowinas
Wat heb ik hier van genoten. Lekker wegkijken en heb
mij geen moment verveeld.
3.5 ster dik verdiend.
Nicolettje17
Was een leuke film. Heb hem van de week in de bioscoop gezien en heb er van genoten. Echt een Adam Sandler rol. Heb er om kunnen lachen. Ik vind het een bios tip.
3,0 ster
dirkkoedijk
Een prima film om met het hele gezin te bekijken.
De kinderen vonden hem prachtig en ik moest er ook wel om lachen.
Daarom van mij een 3,5 en van de kids een 4,5 resulteerd dus in een 4
l.ingomair
zojuist de film bekeken, en schitterend vooral de cavia bugsy uitmuntend die ogen haha
queenie
leuke vermakelijke film. Adam is in het begin een beetje te humoristisch, maar dat wordt minder naarmate de film vordert. De cavia is wel geinig en het verhaal leuk bedacht. 3½*
Anjin
De cavia speelde beter als adam..
Was niet een erg denderende film,leek heel wat ...
Coelers
Toch wel 1 van de leukste films die ik ken. Heb me net erg vermaakt in de bios. Ik denk dat ik m gewoon nog een 2e keer ga kijken.
fohfreak
Heerlijke wegkijk film..
Duidelijk invloeden van zowel Disney als Happy Madison!:D
TOP!
Captain Pervert
Geen slechte film maar ook niets om hem boven het maaiveld uit te tillen.
Een nette 3 sterren.
ChrisV
Voor op Zondagmiddag is deze film best wel te doen maar je kunt hier gewoon niet zoveel van verwachten. Einde is te voorspelbaar maar dat maakt het ook wel weer leuk.
R9
grappig dat Rob Schneider altijd in een (mini)rol te vinden is in adam sandlar zijn films, en andersom is dit bijna ook altijd het geval..
de film zelf is egt top, ik heb hem gezien in de bios, ook met een erg leuk publiek..! je blijft lachen, adam sandler blijft leuke films maken,
en die cavia is gewoon weg lachwekkend..
vwtune
Als fan van Adam (en rob, die twee zitten altijd in 1 film)
moest ik deze natuurlijk gezien hebben....
De cavia vond ik nog wel het leukste.
Dus ik vond het nogal een tegenvallertje.
Antonev
Adam Sandler laat weer eens zien de koning van de komedie te zijn, heerlijke acteur.

Binnenkort in de bioscoop: horrorfilm 'Scream 7' te zien in IMAX

Vanaf vandaag kijk je op Netflix naar de misdaadserie 'Animal Kingdom'