• 9.377.938 stemmen

Geregisseerd door: Adam Shankman

Met onder meer: Adam Sandler, Keri Russell en Guy Pearce

Releasedatum: 25 december 2008

Plot Bedtime Stories

"Whatever they dream up... he has to survive."

Wanneer klusjesman Skeeter (Adam Sandler) een tijdje op de kinderen van zijn zus Wendy moet passen, blijkt hij een getalenteerd verhalenverteller te zijn. Hij vertelt de mooiste en meest fantasierijke verhalen aan zijn kleine neefje en nichtje, allemaal met zichzelf in de hoofdrol. Ook geeft Skeeter ze de gelegenheid om met hem mee te doen: allebei de kinderen mogen elke avond verzinnen hoe de verhalen aflopen. Maar dan gebeurt er iets vreemds. Alle verzinsels die Skeeter’s neefje en nichtje in de verhalen met hem laten gebeuren, komen de dag, nadat ze die uitgesproken hebben, uit. In het begin is dat nog leuk, maar de dingen die de twee kinderen verzinnen worden steeds groter en gevaarlijker, waardoor ome Skeeter al gauw niet meer weet wat hij meemaakt.

avatar van missl

missl

een verhaal die we al kennen en een sandler die wederom hetzelfde doet als altijd. dat is jammer aan deze film, want alle rollen naast hem zijn prima en het wordt redelijk sprookjesachtig vertelt, werkt in het voordeel.

avatar van _Casper_

_Casper_

ik vond dit een hele leuke film waar ik met veel plezier naar gekeken heb, en het is zeker niet te kinderachtig. Ik heb me geen seconde met de film verveeld. de film kijkt erg lekker weg en duurt precies lang genoeg. Tis zeker een aanrader om te zien een keertje, voor jong en oud (ben zelf 22)

mooie 3.5*

avatar van supadragon8

supadragon8

voor kinderen is dit een leuke film, ik vond het ook wel een keer leuk om te zien. veel fantasie en heel leuk bedacht

avatar van Cleanshot

Cleanshot

Feel good movie.

Nix mis mee.

avatar van hgz

hgz

tog maar eens gekeken, een hele leuke film kijkt lekker weg. vond het verhaal ook wel okee!

3.5

avatar van Starmaster501

Starmaster501

Had er niet veel van verwacht. Gewoon een kinderfilm. Heb me toch aardig vermaakt. Hij was boeiend en hier en daar grappig. Leuk voor een keer op tv maar bij 1 keer blijft hij nog leuk.

avatar van TimZor

TimZor

notorious_kim schreef:

Toffe film, leuke grappen, zeer ontspannend.

Een echte familiefilm. Het verhaal is wat cliché, maar dat verveelde me op geen enkel ogenblik.

Adam Sandler is toch wel ideaal voor films zoals deze!

Hier sluit ik me volledig bij aan !

avatar van Richard_Voorhees

Richard_Voorhees

Zojuist bekeken. Een erg leuk filmpje. Inderdaad een feel good filmpje, zoals er zoveel zijn, maar plezierig om eens een keer te bekijken.

avatar van rayman

rayman

Leuke familiefilm.

avatar van Timothyvdmeer

Timothyvdmeer

Leuke film. Gelukkig begint hij vrij vlot met de verhalen. Leuke bijrol ook van Russel Brand.

Je weet vooraf dat het cliche is dus daar ga ik het niet over hebben.

Gewoon lekker bekijken en genieten.

avatar van geronimo

geronimo

• 1955 berichten

Bah wat 'n vervelende film! Het acteerwerk van Sandler en vooral Russell was om te janken (wat ik van Sandler overigens niet anders gewend ben, met The Wedding Singer uitgezonderd), zelfs de kids deden 't nog beter. Nee, heb 'm halverwege af gezet.

avatar van 606

Helemaal nog niet zo slecht, op sommige momenten best grappig.

Mooi gefilmd acteren was ook nog niet zo slecht.

avatar van sofripa

sofripa

Blijft leuk. Maar ik ben dan wel fan van Sandler. Love him or hate him.

avatar van gizmo_o

gizmo_o

Wat ik ervan verwachtte bleek te kloppen, gewoon een vermakelijke komedie met een leuke Disney tint.
Sandler (met zijn soms wat irritant wordende stem) speelde zijn rol zoals ik het eigenlijk van hem gewend ben en de kids deden het gewoon erg leuk. Russell mag er wezen en Brand is ook grappig met zijn slaapsyndroom.
Het verhaal is vermakelijk en kent tal grappige momenten, maar wordt nergens spectaculair.

avatar van TragieStar.*

TragieStar.*

Vandaag bekeken, en toch een erg leuke film, ook al had ik meer verwacht. Adam Sandler is natuurlijk geknipt voor zo'n rol als deze en hij doet het daarom ook erg goed. Verwacht dus geen echt overweldigend acteerwerk van zowel iedereen maar wel erg leuk en grappig acteerwerk waar iedereen van geniet.

Het verhaal is niet onderbouwend bedacht, en er gebeurd ook vrij weinig dat het ook echt heel leuk maakt. De film was goed te doen, maar het kon veel beter. Zo konden de Bedtime Stories verder worden uitgebreid en nog leuker en meer in beeld worden gebracht, het was een beetje leeg en allemaal net niet.

Heb me erg vermaakt dat wel, en ook erg leuke bijrollen van: Courteney Cox en Russel Brand.

avatar van gizmo_o

gizmo_o

Stiekem 3,5* geven onderaan je post, maar slechts 3* invullen TragieStar

avatar van TragieStar.*

TragieStar.*

Ja, ik weet het Ik zat te twijfelen tussen een 3,5* of een 3*. Ik had dus 3,5* ingevuld, maar later veranderd in 3*. Dus vandaar.

Het is vanaf nu veranderd

avatar van Mambanda

Mambanda

Leuk idee, maar het een stuk beter uitgewerkt kunnen worden. Special effects zien er naar mijn mening te matig uit, Adam Sandler acteert degelijk en eigenlijk de enige met een bovengemiddeld niveau is Russel Brand. Niet bijzonder dus.

avatar van lotteke_ik

lotteke_ik

Het verhaal is leuk bedacht en ook leuk uitgevoerd. Heb wel een aantal keer kunnen lachen. Maar vond het toch wel een beetje voorspelbaar.

avatar van juliegirlxoxo

juliegirlxoxo

Heb me best wel vermaakt tijdens deze film.
Het was goed inelkaar gestoken,zoals de kabouter die de kus kwam onderbreken[,serieus,Russel maakte het echt af FRIETJES ZIJN GOED VOOR DE HUID

avatar van -jack_sparrow-

-jack_sparrow-

juliegirlxoxo schreef:
Heb me best wel vermaakt tijdens deze film.

Ga ik zoooo mee akkoord, Alle Lines van Russel ware in mijn ogen gewoon puur gold!! ^^

Leuke film, nikx speciaals, nikx mis mee!!! Prima vermaak voor een namiddagje!! ^^
4.0

avatar van Decec

Decec

Ik vond een leuke Fantasy film...

Wel eigenlijk speciaal voor familiefilm...

Leuk verhaal...

Prima acteerwerk...

Mooi HD kwaliteit...

Uitstekend mooi achtergrond muziek (DTS, Dolby Digital)...

avatar van Gang_Star

Gang_Star

Leuke komedie. Humoristisch sprookje vol met leuke momenten. Leuk voor het hele gezin.

avatar van AC1

AC1

Zonder de cavia had de film een 6/10 kunnen zijn.

avatar van Pantoffel

Pantoffel

AC1 schreef:

Zonder de cavia had de film een 6/10 kunnen zijn.

Die vond ik juist een meerwaarde hebben.

Ik had trouwens gedacht een ongelooflijk slechte/slappe film te zien. Maar het viel allemaal nog mee.

Het was niet hoogstaand en de meeste dingen waren voorspelbaar, maar ik heb me niet tot het einde moeten worstelen.

avatar van AC1

AC1

Pantoffel schreef:

Die vond ik juist een meerwaarde hebben.

Ik zie dat je de film dan ook een 6/10 geeft.

No kidding, vond je die cavia grappig?

avatar van Pantoffel

Pantoffel

Een klein beetje. Ik stoorde er mij eigenlijk helemaal niet aan.

Het was lekker absurd en het paste volledig in de film.

avatar van K. V.

K. V.

Dit was nog een leuke familiefilm. 'k vond het wel een origineel uitgangspunt met leuke vondsten. Ook de cast was goed gekozen. Enkel op het einde, toen Adam Sandler z'n tong gestoken was door een bij, vond 'k het er wel een klein beetje over.
'k vond hem eigenlijk beter dan gedacht.

avatar van Tommassi

Tommassi

Een leuke feel good movie. Uiteraard moet je een beetje mee willen gaan in het verhaal, maar met de nodige inleving levert deze film prima vermaak, voor zowel jong als oud.

Geschikt voor een gezellig avondje televisie.

avatar van witboek

witboek

Een leuke familiefilm alleen vind ik hem niet zo goed uitgewerkt.