Genre: Komedie / Fantasy
Geregisseerd door: Adam Shankman
Met onder meer: Adam Sandler, Keri Russell en Guy Pearce
Releasedatum: 25 december 2008
Plot Bedtime Stories
"Whatever they dream up... he has to survive."
Wanneer klusjesman Skeeter (Adam Sandler) een tijdje op de kinderen van zijn zus Wendy moet passen, blijkt hij een getalenteerd verhalenverteller te zijn. Hij vertelt de mooiste en meest fantasierijke verhalen aan zijn kleine neefje en nichtje, allemaal met zichzelf in de hoofdrol. Ook geeft Skeeter ze de gelegenheid om met hem mee te doen: allebei de kinderen mogen elke avond verzinnen hoe de verhalen aflopen. Maar dan gebeurt er iets vreemds. Alle verzinsels die Skeeter’s neefje en nichtje in de verhalen met hem laten gebeuren, komen de dag, nadat ze die uitgesproken hebben, uit. In het begin is dat nog leuk, maar de dingen die de twee kinderen verzinnen worden steeds groter en gevaarlijker, waardoor ome Skeeter al gauw niet meer weet wat hij meemaakt.
Skeeter Bronson
Barry Nottingham
Violet Nottingham
Mickey
jolijn!
Ik vond het een ontzettend leuke film. Het is allemaal zo leuk uitgewerkt, de fantasie van de kinderen en hoe het dan in het echt gebeurd.
mandylamers
Ik vond het een leuke film om naar te kijken. Vooral als je geen zin hebt in een zware film, maar gewoon een lekker film om weg te kijken. Leuke humor. Een mooie familiefilm.
DragQueen
Gezellige disneyfilm, met een prima sfeer. het verhaal is ook aardig bedacht, en sandler brengt zijn rol op een leuke manier. verder goede effecten, en prima humor. 3 sterren.
Aapje81
Best een prettige film die het vooral moet hebben van het charisma van Russel Brand en de cavia. Sandler vond ik iets minder en vooral het laatste deel vond ik erg flauw daarom toch een kleine onvoldoende.
Kersje26
Heerlijke film, heb vaak moeten lachen! Vooral om Bugsy, wat een supercute caviaatje

Zidaan
Toch nog wel af en toe kunnen lachen om dit filmpje, voor de rest natuurlijk totaal geen hoogstaand kunststukje..
notorious_kim
Toffe film, leuke grappen, zeer ontspannend.
Een echte familiefilm. Het verhaal is wat cliché, maar dat verveelde me op geen enkel ogenblik.
Adam Sandler is toch wel ideaal voor films zoals deze!
Saaimen
Leuke grappen, met als leukste grap die dwerg die adam sandler trapte, ik ging echt helemaal stuk! Zo slap dat het leuk is
Adam Sandler was weer geniaal, Kerri Russell is voor de man sowieso een plezier om naar te kijken en Guy Ritchie had ook een leuke bijrol.... Vermakelijke film dus, niet te lang en kijkt gewoon lekker weg!
avatar-freak
grappige komedie voral de verhaaltjes zoals skeetakus.
vooral die dwerg die skeeter op ze been shotte.
hilarisch gewoon
benthe
Geweldige film, heerlijke grappen, goed uitgewerkt, oftewel, een aanrader!
EliasZ
leuke, grappige film voor 1x
erg standaard natuurlijk
maar met adam sandler is het bijna altijd wel leuk
Fran
- 1953 berichten
Tja, het is een disneyfilm met Adam Sandler in de hoofdrol dus dan weet je wel een beetje wat je moet verwachten. Ik weet eigenlijk wat nou precies de doelgroep voor deze film moet zijn. Ik vind de film wat te volwassen voor kinderen maar te kinderlijk voor volwassenen. Het bleef een beetje in het midden.
Er heerst wel een lekker sfeertje. Adam Sandler zette ook een goed rol neer. Kerri Russel was ook erg geestig. Verder is dit gewoon wel een leuk wegkijkertje.
AFCALS
Het is dat Adam Sandler er een rol in speelt, anders zou het denk ik weinig bijzonders zijn.
canciser
Leuke film. Sandler op z'n best. Soms kwam de film erg goedkoop over, ook het verhaal brokkelde aan alle kanten. Maar goed, de humor was leuk en de film keek lekker weg. 3*
Sportingerke
Tot goed halfweg vond ik het echt een zeer sterke film en was dan ook van plan om 4 sterren of zo te geven. Tot dan moest ik ondanks mijn hoge intellect (zelfrelativering is niet mijn sterkste punt
) meer dan eens lachen om de grappen die het voor dit soort films kenmerkende lage niveau vaak overstegen.
Het laatste deel vond ik echter nogal flauw.
Voor een gezinsfilmpje toch meer dan de betere middelmaat.
movie acteurs
Gewoon een erg gezellige film met. Wel voorspelbaar maar toch wel leuke film met een leuk verhaal en aardig acteerwerk. En Bugsy is een geinig figuurtje. Ik geef een 3,5 voor deze film.
_Moonwalker
Zeker een leuke film. Een paar goede grappen en vooral Bugsy stal de show.
Voor de rest een leuk verhaal die voorspelbaar is, maar toch leuk tot het eind is gebleven.
nlanaconda
Erg leuke film. Een film die lekker even wegkijkt zonder te veel na te denken. Die cavia

Actionfreak
Ik heb even geen zin om een lap tekst op te dreunen dus doe het zo: redelijke film van Sandler met leuke bijrollen, verhaal is aardig. maar te traag.
Nancy1980
heerlijke fantasierijke familiefilm, geweldig voor de kids.
En zelf is het ook genieten.
Wel een misleidende affiche. Ik verwachtte een ripoff van Jumanji of Night at the museum. Maar het werd een (naar Disney's normen) rustig verteld sprookje met de nodige humor. Vooral voor de kids, maar gelukkig niet irritant voor volwassenen. Het geheel is globaal gezien bandwerk, maar de film heeft wel z'n goeie momenten en is best nog wel te genieten. Beter dan verwacht dus.
Justinw
Overbodig,
Toch een woord dat bij me naar boven komt bij het kijken van deze film. Het is allemaal wel leuk en aardig. Maar het is al zo vaak gedaan. Zou graag zien dat Sandler wat meer zijn volwassene drama kant perfectioneert dan teruggaat naar dit genre.
Sandler zelf zit weer eens op de auto pilot. Soms grappig, soms geforceerd en allemaal erg standaard. Russel Brand vond ik dan wel een leuke afwisseling, zijn accent en doen en laten was opzich erg flauw maar ik kon er wel om lachen. Bugsy was even leuk maar werd al snel irritant net als het hele moraal en liefde verhaaltje. De kinderen deden het wel leuk, maar kwamen dan ook nauwelijks aan bod.
Erg jammer dat ik Guy Pearce hier moet vinden. Ik wil hem hier ook niet zien. Zijn carriere gaat een beetje de richting in van dit soort films. Zag hem opduiken in The Hurt Locker maar hier was zijn rol erg klein
De muziek is dan nog wel aardig met nummers als Don't Stop Believing
Al is de rest weer van die standaard deuntjes die altijd opduiken in dit soort films.
Best te kijken maar overbodig en standaard.
Doet me denken aan Robert De Niro en Dustin Hoffmann die ook veel te zien zijn in dergelijke komedies. Geen idee wat de movitivatie is van dergelijke acteurs. Kan voor de centen zijn of omdat ze dit gewoon enorm graag doen en zich niet meer moeten bewijzen.
Adam Sandler op de automatische piloot in deze flauwe Disney-comedie. Na 2 bedtime stories heb je het wel gezien. De 'romance' tussen Adam Sandler en Keri Russel komt nogal geforceerd over. Zonder enige aanleiding tijdens de marshmallow scene mogen ze elkaar, terwijl ze daarvoor elkaar wel konden schieten. Ook zien de special effects er niet al te geloofwaardig uit (CGI gebruik is duidelijk zichtbaar). Als je de trailer hebt gezien, heb je eigenlijk alle leuke stukjes al gezien.

Netflix gooit ook de geprezen oorlogsfilm 'Platoon' uit het aanbod

Nederlandse komedieserie 'Moedermaffia' scoort op Videoland

Earth