Genre: Komedie / Fantasy
Geregisseerd door: Adam Shankman
Met onder meer: Adam Sandler, Keri Russell en Guy Pearce
Releasedatum: 25 december 2008
Plot Bedtime Stories
"Whatever they dream up... he has to survive."
Wanneer klusjesman Skeeter (Adam Sandler) een tijdje op de kinderen van zijn zus Wendy moet passen, blijkt hij een getalenteerd verhalenverteller te zijn. Hij vertelt de mooiste en meest fantasierijke verhalen aan zijn kleine neefje en nichtje, allemaal met zichzelf in de hoofdrol. Ook geeft Skeeter ze de gelegenheid om met hem mee te doen: allebei de kinderen mogen elke avond verzinnen hoe de verhalen aflopen. Maar dan gebeurt er iets vreemds. Alle verzinsels die Skeeter’s neefje en nichtje in de verhalen met hem laten gebeuren, komen de dag, nadat ze die uitgesproken hebben, uit. In het begin is dat nog leuk, maar de dingen die de twee kinderen verzinnen worden steeds groter en gevaarlijker, waardoor ome Skeeter al gauw niet meer weet wat hij meemaakt.
Skeeter Bronson
Barry Nottingham
Violet Nottingham
Mickey
Norma
Ik geloof dat eigenlijk alles al te zien was in de trailer, de film bood geen verrassingen meer. Sandler kan ik persoonlijk beter pruimen in zijn wat serieuzere rollen, die rare geluidjes en flauwe grapjes doen me niet zoveel. Op zich is het geen onaardige kinderfilm, maar de vele effecten kunnen niet verbloemen dat echte magie hier ontbreekt; het is allemaal weinig sfeervol vind ik. De kauwgomballenscène- of wat was het voor snoepgoed- was dan nog wel aardig gedaan, maar de rest vond ik erg gezocht en vaak iets te flauw.
vcrrr
Ik ben het eigenlijk helemaal eens met 'netschaap'.
Geen topfilm dus...
Het enige écht leuke moment vond ik toen een bepaald karakter een leuk liedje probeerde op te zoeken op de autoradio. ..
Hazze
Ik hou wel van films waar Adam Sandler in speelt maar dit vond ik niks. Ik hou ook wel van disney films, maar dit is een film die alleen kinderen (als in, onder de 14?) leuk vinden denk ik. Een tegenvaller.
RapTile
Het is een leuk concept en redelijk leuk uitgevoerd
het is opzich wel een leuke film met een aantal grappige fragmenten. Het is een film met een leuk einde.
Het concept zelf is denk ik heel veel beter uitgevoerd in de film "inkheart".
In de film inkheart gaat eht niet om het verzinnen van verhaaltjes maar worden uitgesproken woorden uit een boek realiteit (heeeeel erg kort samen gevat)
Mocht je dus een film willen kijken die wat beter in elkaar zit kijk dan die film.
Doordat ik het geen slechte film vond en me toch wel heb vermaakt krijgt deze film een 3
Hectometersnor
Leuke disney film met leuke humor, niet verassend en moeilijk maar vooral leuk voor de kids en voor de volwassenen onder ons valt er voldoende te lachen. Wel vond ik het heel apart Guy Pierce in zo een rol te zien, vond het een beetje onder zijn rang en stand, vind het toch een veel te goede acteur voor zo een lachwakkende rol.
Fryce
Leuke film ... Ik hou wel van Adam Sandler, helpt denk ik een hoop bij deze film. Ach en het feel good gehalte doet me ook wel goed.
Turkse gast
Leuke film : Vooral de cavia met de naam Oogjes kei funny. Hoop dat ze er een vervolg op maken maar dat de cavia er dan wat meer inkomt
Bram87
Ik vond er eigenlijk niet veel aan. Heb hem uiteindelijk wel nog afgekeken maar heb een aantal keer getwijfeld om de dvd eruit te halen. Tuurlijk zaten er wel een aantal leuke momenten in. (De cavia inderdaad). Maar voor de rest kon de film niet overtuigen.
JakobFugger
Leuk sprookje, het einde is natuurlijk zoals we in een sprookje (van disney) verwachten en die ook niet onverwacht aan komt. Toch vind ik de verhaaltjes die hij vertelt wel leuk en de rest van de film is ook leuk. Het einde lijkt langdradig, maar dit komt omdat je al weet hoe het afloopt. Vermakelijke en zeker niet alleen een film voor kinderen.
Tonypulp
Verassend leuk.
De film zit bordevol met leuke (Vreemde?) momenten, daar geeft het verhaal natuurlijk ook goed aanleiding voor, de ideeën van een klein kind die werkelijkheid worden kan haast alleen maar goed gaan.
Verhaal is leuk bedacht, leuk uitgevoerd, leuke grappen, maar vooral erg leuk vormgegeven allemaal.
Erg kiddy special effects, maar daar is de film natuurlijk ook op gericht. Kan wel zeggen dat dit voor jong en oud is.
Candicee
niet al te geweldig, maar toch een leuke film
in het begin was het een beetje saai vond ik, maar dat heb ik wel vaker
sinnepinn
heerlijke film dit! ik had hem door de reviews op deze pagina veel kinderachtiger verwacht, maar de grapjes zijn voor iedereen leuk!
timbo_
Heb me goed vermaakt met deze film. Een aantal bijzonder geslaagde momenten en ook de combinatie Sandler en Russell vond ik geslaagd.
renzoroy
na het tegenvallende "i now pronounce you chuck and larry" was ik een beetje bang dat sandler het begon te verleren.
Deze film is weer helemaal van dezelfde kwaliteit als anger management, click, big daddy en 50 first dates.
Mooie special effects, grappig verhaal.
Natuurlijk zie je zoals altijd weer sandlers vriendjes opduiken waaronder rob schneider, wat naar mijn mening weer zorgt voor 1 van de grappigste scenes uit de film.
deze film is een hele leuke film voor jong en oud.
F33LG00d
kwam er wel langzaam in, maar dat was het waard
ik heb zzeer ervan genoten
*****
skipy05
Goede film. Hij begon heel goed. Maar dan zwakte hij toch iets af. Ik had toch iets meer verwacht van verhalen die dan gebeurden. Adam Sandler zet nog eens een goede rol neer. Dat was al een tijd geleden vond ik. Verhaal is wel heel leuk.
Xen0n
Heel erg leuke film. Wat een verhaal, simpel, maar geweldig. Heel origineel en heel leuk in beeld gebracht. De context waarin dit verhaal verteld werd is vrij ongebruikelijk, maar het paste geheel in dit verhaal.
Leuke rollen, Adam Sandler en het neefje en nichtje. Eindelijk weer eens een goed geslaagde comedy.
Dit soort films geven je een heel goed gevoel. Over smaak valt niet te twisten, maar dit is een film die denk ik iedereen een heel goed gevoel moet geven.
jimcarrey gek
Yep krijg deze samen met dark knight voor verjaardag lijk me echt een super film maargoed we zullen zien
witboek
Niet echt iets speciaals, maar wel goed om zondags met de kinderen te kijken.
El-royo
Matige Disneyfilm die mij niet echt kon boeien. Grappige momenten zijn schaars. Lijkt me een film voor de doelgroep 7 - 14 jaar of iets dergelijks.. 2*
Lavigne
Mwaa, niet echt een heel leuke film.
Alleen met de muziek in de auto was wel grappig.
2.5
NovaChe
Ik vind het echt een leuke feelgood movie, heerlijke fantasie en Adam Sandler speelt wel lekker net als de kids.
Zulke films zou ik echt met m'n kids kijken als ze wat ouder zijn, ze nu 2 en 4, dus veelste jong. Maar soms kan ik niet wachten dat ze wat ouder zijn en dat we samen zulke films kunnen kijken.
Leuk vermaak, mooi gemaakt. Top!
Mr_Remia
het is zeker geen topfilm, maar leuk om hem een avond met je vriendin te kijken, leuk verhaal en leuke humor 3*
mnrk
Leuke zondagmiddag film....
Adam Sandler speelt gewoon weer een prima rol. Ook de overige rollen door o.a Russel Brand en Guy Pearce. Ook leuk om Richard Griffiths eens 1 een andere rol te zien dan in Harry Potter.
De film zit leuk in elkaar, het constant verzinnen van de verhalen en dan van alles erbij halen is leuk uitgewerkt.
Maar de cavia is gewoon super...alleen de ogen al
Lacoste
Erg leuke vermakelijke film! En voor de volwassenen die het kind in zichzelf nog niet verloren zijn, is dit gewoon TOP amusement.
Heb deze film met veel plezier gekeken en geregeld met een erg brede glimlach. Zeker een film die ik nog eens in de DVD speler zal stoppen.
3***
kezman10sities
Ik vond dit een leuke familie film voor op een zondagavond. heerlijk relaxte en een happy end.
Leuk bedacht deze film.
Je weet bij zulke films dat je dit niet al te serieus moet nemen en als je dat doet heb je een leuke film avond.
pooper
ik dacht dat het een donders vette film zou worde maar viel tegen

Het aankomende derde seizoen van 'Knokke Off' krijgt een eerste teaser

A24 onthult nieuwe trailer van 'The Drama' met Zendaya en Robert Pattinson

Earth