Genre: Komedie / Fantasy
Geregisseerd door: Adam Shankman
Met onder meer: Adam Sandler, Keri Russell en Guy Pearce
Releasedatum: 25 december 2008
Plot Bedtime Stories
"Whatever they dream up... he has to survive."
Wanneer klusjesman Skeeter (Adam Sandler) een tijdje op de kinderen van zijn zus Wendy moet passen, blijkt hij een getalenteerd verhalenverteller te zijn. Hij vertelt de mooiste en meest fantasierijke verhalen aan zijn kleine neefje en nichtje, allemaal met zichzelf in de hoofdrol. Ook geeft Skeeter ze de gelegenheid om met hem mee te doen: allebei de kinderen mogen elke avond verzinnen hoe de verhalen aflopen. Maar dan gebeurt er iets vreemds. Alle verzinsels die Skeeter’s neefje en nichtje in de verhalen met hem laten gebeuren, komen de dag, nadat ze die uitgesproken hebben, uit. In het begin is dat nog leuk, maar de dingen die de twee kinderen verzinnen worden steeds groter en gevaarlijker, waardoor ome Skeeter al gauw niet meer weet wat hij meemaakt.
Skeeter Bronson
Violet Nottingham
Mickey
Leland Palmer
Misschien ook wel niet
Leuk idee dit, maar wel één die een goede uitwerking vereist. Ben benieuwd hoe ze dit alles gaan klaarspelen. Sandler is sowieso wel grappig. We wachten af...
tommykonijn
Lijkt me echt een leuke film te worden, of het nou iets wordt of niet, deze ga ik zeer zeker kijken, lijkt me ook wel een interesante rol te worden voor Sandler.
JohnWilliams
Nog nooit van gehoord maar Adam Sandler kan wel goed acteren.
tommykonijn
hij komt nog in 2008 jippie (heb ik ondekt)
Goh ... dat wist ik al lang voor jou
JohnWilliams
Grappig, nog nét in 2008.
Al zullen de meeste van ons hem waarschijnlijk zien in het jaar 2009.
Gummiebear
Nicolage Rico
- 20220 berichten
Ik denk dat deze als familiefilm erg geslaagd zal zijn, aan de trailer te zien. Met dit concept valt genoeg te doen. Hopelijk maakt Walt Disney het niet té mierzoetig.
Pastichio Rocker
Het is een Disneyfilm dus er zal wel een mierzoet en moralistisch einde aan zitten.
Ik denk dat dit wel een mooie film wordt. Disney maakt altijd wel prachtige films, en nu met adam sandler erin voor de humor wordt het denk ik wel een mooie film. Alleen zou het nog mooier zijn geweest als het een echte kerstfilm zou zijn. dat de kerstverhalen tot leven komen etc.
Ik zit o.d.m. erg in de kerstsfeer
Qwertary
Ookal is eht een Disney -film, zal ie wel mierzoet zijn, maar het idee is wel leuk. Ik ga hem denk ik wel met mn neefjes zien ofzo. Tis een echt familie-film
jumpstylemovie
Het idee van de film is leuk. Sandler niet.
Inderdaad, ik denk dat die rol beter overgenomen kan worden door een andere acteur.
Niet echt wat voor Sandler.
firestarter3
Als Adam Sandler in een film zit, haak ik automatisch af.
Als Adam Sandler in een film zit, ben ik gelijk geintreseerd, gelukkig verschillen we allemaal van elkaar.
megaman
Past deze film een beetje in het rijtje van Labyrinth, Star Dust, Willow, Neverending Story en dergelijke? Als dat zo is ben ik geintresseerd
Pilcrepus
Ik vind Sandler vaak een vervelende acteur met een klagelijk hoofd. Om daar anderhalf uur tegenaan te kijken is meestal net iets te veel. Deze film komt over als een gezellige familiefilm, misschien is het wat.

Spaanse Netflix-film '100 Metros' doet het ontzettend goed: 'IJzersterk drama'

Nog niet gezien? 'Escape at Dannemora' kijk je nu gewoon op SkyShowtime