• 9.376.060 stemmen

Another Cinderella Story (2008)

Komedie / Romantiek | 90 minuten

Genre: Komedie / Romantiek

Geregisseerd door: Damon Santostefano

Met onder meer: Selena Gomez en Jane Lynch

• meJane Bekijk via meJane

Plot Another Cinderella Story

"Once upon a time....can happen again."

Mary is een jonge tiener die woont bij haar stiefmoeder Dominique Blatt, een bekende zangeres, en diens dochters Britt en Bree. Op een gemaskerd bal ontmoet ze zanger Joey. Ze dansen en worden onmiddellijk verliefd op elkaar. Ze verlaat het feest echter en laat onderweg haar iPod vallen. Joey raapt deze op, maar heeft geen idee wie ze werkelijk is.

avatar van stan

stan

Waarom moet hier nou een vervolg op

avatar van Feebs

Feebs

Jammer dat het een heel andere cast is dan de eerste deel..

avatar van stinissen

Omdat er vraag naar is.

avatar van Artemis_fowl

Artemis_fowl

Deze is (behalve de titel) niet echt een vervolg op die ene met Hilary Duff. Dit is trouwens ook een musical.

avatar van STEFFANlE

STEFFANlE

t lijkt my een beetje achterhaald.

er is al zon film, waarom nog een maken?

niet erg orgineel, en die selena mag ik niet.

ze is 16, maar ziet eruit als 6 en gedraagt zich erook naar.

avatar van stan

stan

Toch even gekeken.

Toch nog wel een leuk stand alone filmpje die de naam van A cinderlla Story gebruikt om meer bekendheid te krijgen en dus meer geld kan opleveren.

avatar van matthijs_013

matthijs_013

Heeft het, gezien de hoofdrolspeelster, toch niet echt nodig? In Nederland kennen we haar (nog?) niet, maar in Amerika was ze afgelopen zomer echt een sensatie.

avatar van MissyNador

MissyNador

gewoon precies zoals a cinderella story.. Pff wat een namaak. Weet niet of ik em wel wil zien

avatar van MissyNador

MissyNador

Nou heb em toch maar gekeken. Vond hem eigenlijk beter dan a cinderella story. Leuk meisjesachtig ... Verder leuk wegkijken maar verder niet veel

avatar van mil.

mil.

stan schreef:
Waarom moet hier nou een vervolg op

het is niet echt een vervolg... Het is gewoon een film met ietwat hetzelfde verhaal en een niet-originele naam.
Ik vond dat hij al bij al wel meeviel. Al had ik liever gehad dat het, zoals bij Cinderella Story, had geëindigd bij het vinden van de prinses, in plaats van dat ze samen zijn en dan weer terug bij af en dan terug samen... beetje langdradig-.-
Vond Tamy een héél leuk karakter, de kleinste stiefzus niet zo goed uitgebeeld en Mary soms vervelend.
Plus tijdens het bal slaagt de klok kwart voor 12... Welke klok slaat nu kwart voor 12?

avatar van Dianaa`

Dianaa`

Wel een aardige film. Het verhaal is natuurlijk voorspelbaar, verder vond ik dat er wel wat grappige stukken in zaten. Het leukste stuk was wanneer ze gingen dansen met spiegels tussen hun in.

Wat ik wel raar vond:

- Tijdens het bal slaagt de klokt om kwart voor 12

- Na het laten zien van de videobeelden van Mary vroeger.. ze rent, ze huilt en is daarna weer gelijk normaal.

Soms irriteerde ik me ook een beetje aan Mary.

Zelf vind ik dat 'A Cinderella Story' leuker is.

Dit vind ik een goeie film als je eventjes je verstand op nul wil zetten. Grappige stukken en goed geacteerd!

avatar van Kingsizerizla

Kingsizerizla

@ Groenepaperclip heb jij een andere film gezien als mij????

5,0 stemmen voor zon film hmmm weet niet wat jij gewend bent maar als je hier zon hoog cijfer voor geeft zul je wel bijna nooit een film kijken ......

Maar gelukkig zijn we niet allemaal het zelfde maar als je Cinderella Story hebt gezien en vindt die leuk dan zal deze film je terleurstellen want het is 1 woord waardig voor mij dan : BAGGER!!!

avatar van vitbjorn

vitbjorn

Ik vind het wel een goede film , alleen hadden ze het wel op

sommige punten kunnen verbeteren ,

het verhaal is wel voorspelbaar.

de muzieknummers zijn wel aardig, maar niet de beste die ik in een

musical film heb gehoord.

Selena Gomez , speelde net zoals Drew Seeley hun rollen wel goed

jammer dat ze hier in Nederland nog niet zo bekend zijn.

Ik Selena Gomaz al wel , moet echt in Amerika een sensatie zijn op Disney Channel , en Drew Seeley kende ik ook door zijn muzieknummers in HSM 1

al met al 4.0

avatar van ronalddamink

ronalddamink

Een echte tiener chick-flick.

Zeer voorspelbaar en uiteraard met een happy ending, zoals het in een sprookje betaamd. Ik vond alleen de boze stiefmoeder en de stiefzusjes erg slecht vertolkt.

Toch heb ik me tijdens deze film niet verveeld en waren de dansjes en de muziek wel in orde.

avatar van Keane1983

Keane1983

Een leuke film, ik zie zelf niet het verband met a cinderella story met mw. duff!! Ik zie het niet als een deel 2 zoals een aantal mensen onder ons dit doen. Gewoon een filmpje opzich.

De film is wel voorspelbaar, maar absoluut niet storend...dat kun je gewoon verwachten met dit soort films.

Het dansen was wel aardig, maar ik was er zelf niet van onder de indruk...

Qua humor...was wel leuk, maar ook weer het net niet.

Zoals mijn bovenstaander al aangeeft worden de stiefmoeder en zusjes erg slecht vertolkt..ook dit was het net niet....

Hoewel dit allemaal heel negatief klinkt, was de film wel amusant om naar te kijken en laat je je gewoon mee voeren met het verhaal.

Van mij krijgt de film 3.5 ster

Kingsizerizla schreef:

@ Groenepaperclip heb jij een andere film gezien als mij????

ieder z'n eigen zin niet?

En ik kijk best wel veel films, heeft daar dus niets mee te maken.

Meisjes van mijn leeftijd zien namelijk graag zo'n films, mensen van jou leeftijd duidelijk niet...

avatar van Maaryee

Maaryee

Geen enkele andere gezien en hij is echt SUPER! zet hem direct in mijn top 10. Heerlijke film

avatar van _Lianne_

_Lianne_

Niet een erg goede A-movie ofzo

maar , wel een erg leuke film als tijdsverdrijf,

Kijkt lekker makkelijk weg, erg simpel verhaal,

heerlijke chick-flick

avatar van x-Evelien

x-Evelien

Kingsizerizla schreef:

@ Groenepaperclip heb jij een andere film gezien als mij????

Sorry hoor, maar vind je niet dat je nogál dom reageert? Blijkbaar niet, maar dat doe je wel. Het is vooral een commerciël bedoelde film, nou én? Lekker je verstand op 0, wegdromen bij Joey en Mary stiekem heel cool vinden. En dan ga jij het zo afschuwelijk afkraken. Ik weet niet of ik Selena Gomez beter vind spelen dan Hilary Duff, maar ik vind haar zeker leuker om naar te kijken! En dat is mijn mening. Deze film in 1 woord, ná A Cinderella Story: geweldig!

avatar van soom

soom

I'm totally kissable.

Van dat feit ben ik niet overtuigd, hoe knap Drew Seeley er ook uitziet. Als je gaat spelen in een film waar tienermeisjes bij zwijmelen (ooohh, ik ook ), ben je dan echt leuk? Knap wel, in elk geval.

Selena en hij spelen goede rollen in deze film, die niet echt gemaakt is voor lang nadenken. Maar wel romantisch, en genoeg te genieten, en liedjes zijn ook leuk genoeg.

Ik wist niet dat Damon ook het verschrikkelijke Bring It on again had geregisseerd, tot ik op Moviemeter keek, nádat ik de film had uitgezet. Another Cinderella Story is in elk geval een heel stukje beter. 2,5*.

avatar van Najade

Najade

Ik vond er niet veel aan. Emoties komen helemaal niet over, plat acteerwerk. Geen sterke dansscenes, geen sterk verhaal. Vond die beste vriend(in) van haar en hem dan nog het beste eruit springen.

avatar van Katharina

Katharina

Nog een best aardige film om is een keer te zien. Niets was bijzonder goed, de dans en het acteerwerk, maar het was ook niet vreselijk slecht.

avatar van funland

funland

STEFFANlE schreef:

t lijkt my een beetje achterhaald.

er is al zon film, waarom nog een maken?

niet erg orgineel, en die selena mag ik niet.

ze is 16, maar ziet eruit als 6 en gedraagt zich erook naar.

inderdaad

avatar van tcdaizz

tcdaizz

heerlijke zwijmelfilms met super acteurs.. een 4*

avatar van DecodePM

DecodePM

super slecht, dit kun je niet hoger dan een 2 geven.

Slecht geacteerd, niet orginieel, laag dansniveau.

ergerde me aan Selena.

Leuk voor meisjes tot 11 jaar.

avatar van horsefilmfan

horsefilmfan

Ik had daarvoor Twilight gekeken dus ja,dan valt deze nogal in het niet.

Selena Gomez danst goed,maar dat is het wel denk ik.Huilen kan ze niet,en die stiefzusjes + moeder zijn gewoon TE overdreven neergezet.Jammer.

2,5 voor het dansen.

avatar van GGG

GGG

Ach, wel aardig filmpje voor tussendoor op de zondagmiddag met de kids.

avatar van horrorfreak23

horrorfreak23

Deze viel wel mee maar is niet voor herhaling vatbaar.

oh en zijn die 2 zussen niet dezelfde zussen als in 'Ginger Snaps' ? Of vergis ik me?

avatar van Marieke1990

Marieke1990

aardig filmpje, maar was eigenlijk niet nodig om een vervolg op dit verhaal te maken. ik vond hem wel heel erg anders als de eerste film, wat hem dus ook redelijk maakte.