• 9.373.511 stemmen

Genre: Actie / Horror

Geregisseerd door: Charlie Picerni

Met onder meer: Michael Madsen, Vinnie Jones en DMX

Plot The Bleeding

Shawn Black is een ex-officier, wiens ouders van een vampierleider werden gedood. Nog steeds op zoek naar wraak, gaat hij samen met een agent en een priester op zoek naar het wezen van de nacht.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Ralf81

Ralf81

Klinkt vaag, maar laten we hopen op een sterke film. Vinnie Jones maakt er meestal wel weer iets moois van!

avatar van TimZor

TimZor

denk toch maar dat ik hem op e-bay ga kopen alleen al vanwege dat Kat von D er in mee speelt de kans wordt steeds kleiner dat hij hier ook nog gaat komen helaas

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Jammer zeg. Met zo'n gaar vampier verhaaltje en een cast met o.a Vinnie Jones, Kat Von D en DMX verwacht ik toch iets meer dan dit soort saaie rotzooi. Absoluut een gemiste kans.

En dat terwijl het nog zo goed begon, had echt het idee dat dit wel eens een verrassing kon worden...maar daar zat ik dus behoorlijk mis. Het budget zou zo rond de 7mil liggen, wat ik redelijk groot vind, er zijn reeds geweldige films met véél minder gemaakt. Na de eerste vrij sfeervolle en spectaculaire openingsscène kakt het volledig in en dan is het doorbijten.

De lol verdwijnt, m'n enthousiasme ebt weg en het hopen op een klein wonder begint. Er volgen wat flashbacks en een aantal personages worden geïntroduceerd, niet bijster leuk maar het is helaas een must. Verder blijft het tot het laatste half uur wachten op een teken van actie...toen dat eenmaal aan de orde kwam viel zelfs dat tegen.

Michael Matthias (wie?) krijgt voor 't eerst in z'n carrière een hoofdrol en daar blijft het hopelijk bij. Het was werkelijk te pijnlijk om aan te zien, en dit komt van iemand die vaak slecht acteerwerk aanmoedigt bij dit soort films..ouch! Ligt trouwens niet 100% aan hem, ook het script is gewoon haast onmogelijk om op een normale manier over te brengen, over-acting was welkom geweest!

Zoals ik al eerder aanhaalde is het gebrek aan actie de grootste boosdoener, daarbij hoort dus ook het ontbreken van gore (wat blijkbaar overbodig leek, volgens de crew?) of enige vorm van opleving. Het resulteert in een dode boel dat zichzelf op krampachtige wijze voortsleept richting het einde, waar het hoogtepunt een herhaling is van de beginscéne...

Al met al een jammerlijk gefaald werkje, zelfs Vinnie Jones kan z'n rol geen kleur meegeven. Afblijven dus.

avatar van barcam

barcam

Als er een prijs zou bestaan voor slechtste vampierfilm ooit dan heeft deze ze zeker verdient.

De hoofd(d)rol is weggelegd Michael Matthias een soort Vin Diesel van den Aldi die breindood geworden is door steroiden en dus voor geen millimeter kan acteren.

Dat Michael Madsen in dit onding speelt kan nog vergeven worden daar deze man waarschijnlijk alle rollen accepteert die hem aangeboden worden.

Vinnie Jones speelt normaal in betere films alhoewel "Legend of the Bog" ook een stinkerd van formaat was.

Deze film is aan te raden als je de buren eens goed op de zenuwen wil werken, alle "actie" word onderstreept met loeiharde ketelmuziek en geweren klinken als kanons voor de rest, te mijden als de pest!!!

bobbydigital01

ik ben benieuwd 7mil?????

avatar van 606

Jammer had de potentie om een goede film te worden.

Maar helaas, aantal scenes zijn zo onwerkelijk en niet mogelijk.

Het staan op een vrachtwagen die met hoge snelheid rijd, en hij kan gewoon heel goed

blijven staan. En het onnodig laten zien van hun tanden constant (ja we weten dat je een vampier bent)

De hoofdrol speler was slecht alleen vinnie weet het enigsins goed te doen.

En dan nog DMX hierboven vermelden waarom, hij sleept amper 5 minuten mee.

1,5 ster

avatar van stinissen

Wat een draak van een film ik snap wel dat bv Vinnie Jones en DMX zich lenen voor dit gedrocht maar voor Madsen is dit wel het dieptepunt van zijn carriere.

Ook de camerea voering was om misselijk van te worden om van de muziek maar te zwijgen...

avatar van AsianFreak

AsianFreak

ik heb deze film afgekeken op de wc. Wat een schijtfilm. zeg!

avatar van henkula

henkula

Michael Matthias zou in de lijst opgenomen moeten worden, hij speelt tenslotte de hoofdrol, maar ik heb geen zin om die wijziging door te geven. Ik ben het niet met bovenstaande opmerkingen eens, Madsen en Assante zijn inmiddels voor mij kenmerkend voor een flut film.

Ralf81 schreef:

Ja in de wc misschien.

De enige goede film met vinnie jones is naar mijn idee,the midnight meat train.

Al die acteurs die hier in zitten hebben hun tijd gehad......wat een drama

stinissen schreef:

Van madsen zijn we het ook wel gewend hoor dat hij in balle films speelt.

avatar van chebby

chebby

Kat von D

avatar van knusse stoel

knusse stoel

Net als "The bleeding"uit 2011, een rommelig filmpje met weinig inhoud.

1 ster voor het werk van de film en 1 ster voor het durven uitbrengen van dit werkje.

Op school ben je dan gezakt, een 4!

avatar van renzoroy

renzoroy

was te verwachten dat dit een prutfilm was met (acteurs) als dmx, Kat von D en een b-versie van vin diesel.... Michael Madsen, Armand Assante en Vinnie Jones kunnen de film ook niet redden wat je ook niet hoeft te verwachten aangezien ze alle 3 al jaren alleen maar opduiken in gigantische B films.... Voor de rest heeft deze film een groot tekort aan actiescènes en als dat dan nog een beetje gecompenseerd zou worden met wat spannende vampiermomenten.., maar nee das helaas ook niet het geval. Zou zo even niet een nog slechtere vampierenfilm kunnen noemen....

kortom.... pauperfilm!!

avatar van Noodless

Noodless

Vinnie Jones als vampier in een mooi gezelschap van vrouwelijke vampiers Katherine von Drachenberg en Sindy Espitia die met veel grimassen en geluiden het opneemt tegen een zoutloze held Michael Matthias die hulp krijgt van Michael Madsen als pastoor. De held komt in contact met twee mooie toekomstige slachtoffers nl. Rachelle Leah (Lena ) en Madison Moss ( Jenny ) en weet natuurlijk één ervan te redden. Helaas komt er geen enkele nudity aan te pas, behalve een danseres op de achtergrond. Veel horror moet je ook niet verwachten, de film is meer een actiefilm vol ontploffingen, schieten en zelfs zwaardgevechten. De rol van Armand Assante heeft weinig betekenis. 3/10