• 9.375.227 stemmen

Geregisseerd door: Charles Winkler

Met onder meer: Val Kilmer, Sharon Stone en 50 Cent

Gesproken taal: Spaans en Engels

Plot Streets of Blood

De partner van een politieagent is tijdens de orkaan Katrina gestorven. Maar de agent ontdekt later dat zijn partner misschien vermoord kan zijn. Een onderzoek volgt, die de ambtenaar en zijn nieuwe partner in de diepten van de misdadige onderwereld brengen.

Detective Andy Devereaux

Jambalaya Jake

Ray Delacroix

avatar van Zinema

B.

En dat geeft niks, want er zitten zowaar een paar geinige dialogen in en een aantal acteurs doen echt hun best. E.e.a. begint al met een redelijke portie geweld en er zijn de geijkte moderne camerafoefjes. What the heck? Pow, pow! Dit wordt gewoon een lekkere verstand-op-0 Miami Vice-aflevering. Toch? Neen dus.

Het verhaal is zo ontzettend ruk dat het elke keer de film verneukt op punten dat het interessant zou kunnen worden. Echt verschrikkelijk flauw. Rommelderommel. De ontknoping is dan ook nog eens om te huilen zo slecht. Toch weet Cantillo nog enigszins te boeien al is dit allemaal niet genoeg. De rest is i.i.g. wisselvallig. Ook het accent van Stone lijdt meer af dan dan nodig is. En zo is dit weer eens een B-film die je het liefst snel vergeet.

Helaas.

avatar van 606

Niet wat ik verwacht had.

Heel druk en alles door elkaar.

Geen vloeiend verhaal.

Acteren ging

2,5 ster

avatar van Q Jones

Q Jones

Wat een rot film is dit het camera werk is slecht de acteurs zijn belaberd wat ik vooral niet snap van Kilmer die eens zo goed was. Het verhaal ehm zit er dat in. Ik heb mezelf zo lopen ergeren aan deze film dat ik hem na 3 kwartier heb uitgezet. Ik kon het slechte acteerwerk niet meer aanzien en van de slechte camera beelden kreeg ik gewoon hoofdpijn. Echt een afrader

avatar van Kr!kke

Kr!kke

Matige actiethriller. Het verhaal was niet echt origineel en ik vond het soms allemaal nogal chaotisch. Ook het einde vond ik niet echt sterk gevonden, ik vond het eerder cliché.

Val Kilmer doet het wel aardig. De acteerprestaties van de rest van de cast waren niet super, maar zeker ook niet slecht.

De talrijke actiescènes vond ik nog het beste aan de film, met enkele stukken die er wel goed uitzagen.

Zeker geen flop dus, maar mijn verwachtingen zijn niet ingelosd.

avatar van john mcclane 2

john mcclane 2

wat een onzettende zwakke misdaad film.

het kan je geen fuck schelen wat er met wie gebeurt.

voor het eerst in maanden halverwege uitgezet.