• 9.374.963 stemmen

Geregisseerd door: Charles Winkler

Met onder meer: Val Kilmer, Sharon Stone en 50 Cent

Gesproken taal: Spaans en Engels

Plot Streets of Blood

De partner van een politieagent is tijdens de orkaan Katrina gestorven. Maar de agent ontdekt later dat zijn partner misschien vermoord kan zijn. Een onderzoek volgt, die de ambtenaar en zijn nieuwe partner in de diepten van de misdadige onderwereld brengen.

Detective Andy Devereaux

Jambalaya Jake

Ray Delacroix

avatar van Metalfist

Metalfist

Waarom doet die halve euro ineens in zoveel nieuwe films mee? Zal wel weer tegenslagen...

avatar van kakstoel

kakstoel

nou het verleden van de maker Charles Winkler,is niet veel belovend.

avatar van stinissen

Film was beter dan ik verwachte zelfs kilmer ziet er weer menselijk uit.

avatar van DiStefanO

DiStefanO

Aardige film om een keer te zien, maar niet al te sterk. Niet sterk geacteerd. Hoewel Sharon haar best deed, vond ik met name 50 cent en Val niet echt goed.

Het begon aardig, maar liep uit op your usual daily actionmovie met weinig verhaal.

avatar van hannes64

hannes64

• 1926 berichten

Wat was Sharon Stone slecht...........................vergeleken bij al haar andere films

Een ronduit stupide acteerprestatie.

50 cent, precies `t zelfde....een acteur van niks.

En Kilmer is weer `s een paar kilo afgevallen....en laat em ook nog `s goed acteren.

Op zich geen rare film, alleen ik dacht steeds aan een serie genaamd "the A-team".

avatar van peter74

Metalfist schreef:

haha halve euro

avatar van papaEd

papaEd

redelijk tot goeie film maar hoef hem toch geen 2e keer meer te zien.

avatar van mixmaster

mixmaster

redelijke actiefilm , b niveau maar aardig om een keertje te zien.

avatar van pve

pve

had moeite om m in 1 keer in zijn geheel te bekijken

de film is net als 1 van de hoofdrolspelers nog geen halve euro waard en een normale werknemer verdient toch meer dan een halve euro per uur

dus echt zonde van mijn tijd geweest

een verhaal dat zo doorzichtig is als een stuk glas

na 10 minuten wist ik al precies hoe het ging aflopen zo'n standaartwerkje is het

de acteerprestaties zijn ver beneden maats van alles wat ook maar aan de film heeft meegewerkt

sharon stone die zo nu en dan een zuidelijk accentje probeert uit haar mond te krijgen wat kant nog wal raakt

val kilmer in zijn meest statische rol ooit

en 50 cent nja hij is 1 van de hoofdrol spelers maar om dat nu een acteur te noemen gaat wel erg ver en dat bewijst hij weer in deze film

nee ik ben niet erg te spreken over deze film t was echt zonde van mijn tijd

1* voor de moeite

avatar van Raffael77

Raffael77

Wat een ruk film. Zwaar matig acteer werk.

Camera werk ook zwaar ruk.

avatar van Defective

Defective

Sluit me aan bij de vorige twee reacties! Enorme tegenvaller!

avatar van tal1b

tal1b

FLOP of TOP

je hoeft maar een paar scenes te zien, en je ziet al dat de film erg FOUT is.

Om van het camera werk alleen al te spreken..

vind zowiezo val kilmer vaak in B films optreden, zegt niks meer tegenwoordig.

en die 50 cent is me nog geen duppie waard.

FLOP dus

avatar van IcU

IcU

50 cent

Ik ga hem een kansje geven. Ze hebben toch regen voorspelt komende dagen..

avatar van Zinema

B.

En dat geeft niks, want er zitten zowaar een paar geinige dialogen in en een aantal acteurs doen echt hun best. E.e.a. begint al met een redelijke portie geweld en er zijn de geijkte moderne camerafoefjes. What the heck? Pow, pow! Dit wordt gewoon een lekkere verstand-op-0 Miami Vice-aflevering. Toch? Neen dus.

Het verhaal is zo ontzettend ruk dat het elke keer de film verneukt op punten dat het interessant zou kunnen worden. Echt verschrikkelijk flauw. Rommelderommel. De ontknoping is dan ook nog eens om te huilen zo slecht. Toch weet Cantillo nog enigszins te boeien al is dit allemaal niet genoeg. De rest is i.i.g. wisselvallig. Ook het accent van Stone lijdt meer af dan dan nodig is. En zo is dit weer eens een B-film die je het liefst snel vergeet.

Helaas.

avatar van boldhead

boldhead

redelijke film, maar had er zeker meer van verwacht

avatar van Waku

Waku

Matige aciefilm die het vooral moet hebben van veel geweldadige scenes. Maar veel actie maakt nog geen goede politie thriller.

Rode draad is de corruptie in het gehele korps en dat is dan ook gelijk eigenlijk het gehele verhaal.

Kilmer, 50 Cent en Stone acteren niet geheel slecht maar met name de kleinere rollen en schietvee zijn van bedenkelijk niveau.

Zelfde mag gezegd worden van de uiteindelijke ontknoping.

avatar van james_cameron

Belachelijk slechte aktiefilm, waar alleen Kilmer nog enigzins ongeschonden uitkomt. Afgrijselijk script, bespottelijk camerawerk, belabberde regie, soundtrack, montage etc. De cast slaapwandelt door de gebeurtenissen heen, met als absoluut dieptepunt Sharon Stone, hier opgezadelt met een fout kapsel en een nog veel fouter dik aangezet accent. Vergeleken bij haar doet zelfs fiddy het niet eens zo slecht....

avatar van qwatje

qwatje

Ik verbaas me over de toch redelijke score van deze film. Zojuist zelf gezien en ik kan niet zeggen dat hij me meeviel. ik kan mij bij het gros van eerder gegeven commentaar aansluiten. Gezien de bekaaide scores zijn er schijnbaar toch mensen die hoge scores aan deze film geven, maar geen commentaar achter laten. Jammer, ik zou wel eens willen weten welk fraai aspect ik in deze film over het hoofd heb gezien. mijn bevindingen, een zeer rommelig verhaal voortkomend uit een chaos script. Het lijkt erop dat de regiseur de karakters wil uitverdiepen en daarbij de kijker vergeet mee te nemen in het verhaal. Dat uitverdiepen van karakters lukt ook al niet door de matige acteerprestaties. Val Kilmer is in deze film een kleine uitzondering wellicht. Ook ik vond het camerawerk van het niveau 'my first handycam'.Jammer allemaal want alle ingredienten voor een goede film waren hier volgens mij aanwezig.

Oh ja laat je niet verleiden door de moviemeter filmbeschrijving, want daar gaat het verhaal ook niet echt over.

jammer, jammer, jammer 2*

avatar van Samio

Samio

heb hem niet afgekeken......op naar de volgende

avatar van Oosie

Oosie

WAT EEN SLECHTE FILM , en die camera hoeken zagen er ook niet uit , na een half uur maar uit de speler gehaald.

half uur , was te lang !!!!!

FLOP , FLOP en nogeens FLOP

avatar van Rebel80

Rebel80

Ben zo te zien niet de enige, wat een ruk film was dit.

50 cent die serieus probeert te acteren, hilarisch gewoon en bizar slecht.

Hele tijd het gevoel dat je een b-film zit te kijken en dat moet toch niet echt kunnen met zo'n cast.

avatar van hansbreda

hansbreda

Dramatisch slecht! Vooral het irritante camerawerk werkt op je zenuwen. Heb 3 pogingen gewaagd hem uit te kijken. Val Kilmer is niet overtuigend, 50 cent idem en Sharon Stone is zelfs slaapverwekkend. 1.5*

avatar van hannes64

hannes64

• 1926 berichten

L0sT_R3B3L schreef:

haha halve euro

Jahahahaa, ik vond em ook goed.

Maar de film niet.

avatar van misteryland

misteryland

dit was echt ondermaats

slechte acteer prestaties

slecht camera werk ( dikwijls getwijfeld om hem af te zette)

avatar van Movielicious

Movielicious

Streets of Blood is een matige B-film met een nogal rommelig script. Desondanks heb ik me redelijk vermaakt in mijn joggingspak op de bank na een nachtje doorhalen. Gewoon verstand op nul (wat vaak zo is na een nacht stappen) en naar wat bloedige actiescenes kijken.

De acteerprestaties waren inderdaad niet geweldig. Het meeste heb ik mij nog geergerd aan 50 Cent. Er is niks mis met zijn muziek, maar daar zou hij het ook echt bij moeten laten! Op dit puntje na vind ik het wat overdreven om de film "dramatisch" te noemen. Goed is inderdaad anders maar ik heb o zoveel slechter gezien. 2,5*

avatar van wiccan999

wiccan999

vreselijke film, kan er ronduit niet omheen.

sharon stone vreselijk irritant met nep accentje is gewoon geen toegevoegde waarde.

het drukke camera werk zorgt ervoor dat de scenes rommelig en erg verstorend zijn.

Halve euro is zoals verwacht geen goeie acteur en had mischien beter tot zijn recht gekomen als bende leider of zoiets.....of mischien nog beter : rapper.

Ik geef deze film echt een laag cijfer, gewoon omdat het

95 min van me leven compleet nutteloos heeft gemaakt.

tralalala.. ik vond het een leuke film

Vond het verhaal nie erg sterk uitgewerkt , maar was wel amuserend. 50cent (Curtis Jackson) deed zun werk prima en vond die Val Kilmer ook goed . Dus een goeie 3* omdat die gewoon lekker weg keek alleen al. Daag

avatar van edeningrid

edeningrid

Raffael77 schreef:

Wat een ruk film. Zwaar matig acteer werk.

Camera werk ook zwaar ruk.

wat ben jij een zeikerd,en nog flink gerukt

avatar van edeningrid

edeningrid

Rebel80 schreef:

Ben zo te zien niet de enige, wat een ruk film was dit.

50 cent die serieus probeert te acteren, hilarisch gewoon en bizar slecht.

Ook al zo"n rukker ,waw ga aub wat paddestoelen zoeken ,

zeikerd