Genre: Horror / Avontuur
Geregisseerd door: Jon Harris
Met onder meer: Shauna Macdonald en Gavan O'Herlihy
Plot The Descent: Part 2
"Fear runs deeper"
Sarah (Shauna Macdonald) weet te ontsnappen uit de verschrikkelijke grot waar de gebeurtenissen uit het eerste deel plaatsvonden. Een toevallige passant voert haar voor verzorging naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis. Een lokaal reddingsteam brengt haar terug naar het grottenstelsel waar ze uit wist te ontsnappen in de hoop om met haar hulp een paar overlevenden te vinden. Eenmaal aangekomen worden ze geconfronteerd met dezelfde nachtmerrie als voorheen.
Sarah Carter
Ellen Rios
Ed Oswald
Susanne Small
Doom
Ik had niet verwacht dat er ooit nog een sequel op The Descent zou uitkomen, maar helaas is dit wel het geval. Ik vrees namelijk niet dat ze de eerste film kunnen overtreffen.
IcU
Wat moet ik me bij die titel voorstellen? Heel weinig geld? Of is het tegenwoordig in om een getal willekeurig in je titel te proppen zonder enige verdere betekenis?
Fikret8
Het lijkt me ook erg waarschijnlijk dat er ooit een deel 3 komt..
Zal die dan "The Desc3nt" heten?
impulso
of mss eerder een infra rood bril
want als deze ook zo donker zal zijn als de vorige..
kellz
ik vond the descent 1 leuk, totdat ze die grot ingingen. En laat daar nou net de hoofdlijn van het verhaal liggen...
Heerlijk nu maar hopen dat hij een beetje spannend is.
matthijs_013
Deel 1 is al een van de beste horrorfilms ooit. Hopen dat ze het niveau weten te behouden.
Madecineman (moderator films)
Wel weer met de overheerlijke Natalie Jackson Mendoza
Rianneke_Dan
Oh my god, dat verhaal klinkt echt stupid. Als je zoiets hebt meegemaakt in die grotten dan ga je toch echt voor geen goud meer terug om nog overlevenden te vinden hoor!
Maar goed oke dat even terzijde, de eerste film was wel aardig, dus wie weet, het zal qua gore wel goed zitten denk ik. Al ga ik er niet teveel van verwachten...
Leland Palmer
Eerste deel nog niet gezien, maar dat moet binnekort maar eens denk ik.
Crawler
ik kan niet wachten op deel 2.
het is wel afwachten of die net zo goed wordt als deel 1.
vind wel jammer met het einde, in de amerikaanse versie komt ze wel uit de grotten en in de nederlandse versie niet.
en het is een beetje raar dat Juno het overleefd, want als laatste hoorden we haar schreeuwen toen er veel crawlers aan kwamen en snel weg komen kon ze niet.
Crawler
en de rest van de vorige film zullen we ook tegen komen in flash backs
Max en Joep
dit klinkt als een hele zwakke herhalings oefening.
maar wie weet........
Inland Rabbit
persoonlijk, vond ik deel 1 al erg saai en zwak. Dit gaat m niet worden.
K@i
Idd maar heb der een bijzonder hardhoofd dat deze wordt
kan alvast voorspelen
dat der hierin meer en ranziger kills in gaan voorkomen dan in het eerste
wat meteen en grote minpunt voor mij zal zijn
nightbreed
Toen ik zag dat The Descent een opvolger zou krijgen dacht ik 'zware kak', maar toen ik het verhaal las dacht ik 'misschien toch niet zo'n zware kak'.
Knisper
Ik vond het eerste deel al niet veel. Maar aangezien Marshall er de brui aan heeft gegeven en deze film uit de VS komt, zal dit wel niet zoveel soeps worden.
Keane1983
Sorry dat ik het zeg en ik wil ook niet meteen te voorbarig zijn maar het lijkt als de ze uit het succes van deel 1 willen voortbreien.
Ik vindt persoonlijk (als ik het plot al lees) een belachelijk verhaal. We zagen toch dat de vriendinen allemaal dood waren??? En wie wilt er in vredes naam terug naar een plek waar het zo gruwelijk was??? Nee sorry ze hadden het verhaal zo moeten laten zoals het was en hier niet verder op door moeten gaan.
Maargoed zoals ik net al zei, ik mag niet te voorbarig zijn. Misschien dat het allemaal wel mee valt, hoewel ik er niet zo een hoge dink van heb.
BlueSword
wat dom zeg! deel 1 was echt vet maar hier zit ik niet op te wachten vind het maar raar dat ze nog leven, ik dacht trouwens dat die blonde vrouw ook dood was en dat ze dacht dat ze uit de grot was maar dat dat nep was, maar blijkbaar dus niet...
Keane1983
Dat klopt, in de amerikaanse versie haalt ze het einde wel, maar in de orginele versie (zoals die waarschijnlijk bedoeld is) blijft ze in de grot........dus als ze dood gaat blijft in het midden...maar je ziet het wel he, een deel 2 komt eraan...sonde
White Trash
Beetje stom verhaal wordt echt zo'n goedkope opvolger lijkt het. Is ook minder spannend als je het origineel al gezien hebt.
Friday the 13 th
- 2023 stemmen
Klinkt erg standaard en wel erg ver gezocht. Een mens gaat daar toch voor geen geld meer in als je weet wat er in de grot zit?
jesseverdellen
Maar als ik het goed begrijp, dan was het einde van deel 1 tog juist dat ze NIET uit de grot kwam? Het leek alleen zo maar uiteindelijk bleek tog niet zo. of heb ik het nou fout?
Friday the 13 th
- 2023 stemmen
Inderdaad zo eindigde het, maar ik ben er vast van overtuigd dat één of ander reddingsploegje haar eruit kon vissen

Deel 1 is al een van de beste horrorfilms ooit.
Nou, nou, nou, nou...

The Descent