• 9.378.503 stemmen

Alternatieve titel: S. Darko: A Donnie Darko Tale

Geregisseerd door: Chris Fisher

Met onder meer: Daveigh Chase, Briana Evigan en Ed Westwick

Plot S. Darko

"It's time to travel forward."

Zeven jaar na de gebeurtenissen uit Donnie Darko vertrekt de inmiddels 18-jarige Samantha Darko (Daveigh Chase) samen met haar beste vriendin Corey naar Hollywood in de hoop het daar te gaan maken. De reis wordt al snel afgebroken als de twee autopech krijgen midden in een dorpje in een woestijn. Als vlakbij een meteoriet inslaat begint Samantha last te krijgen van bizarre visioenen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Apollinisch

Apollinisch

"Donnie Darko sequel S. Darko starts shooting May 18."

Chris Fisher zal de film regisseren en heeft het volgende te melden: "I am a great admirer of Richard Kelly's film and hope to create a similar world of blurred fantasy and reality."

Wat een moron.

avatar van Gizzmann

Gizzmann

Dit moet echt een van de slechtste film-ideën ooit zijn.

Zowiezo heb ik er altijd een hekel aan wanneer Donnie Darko wordt omschreven als 'de film met de jonge die steeds een konijn ziet' en dan is dit uitgerekend zo'n regisseur die het vervolg inderdaad beschrijft als een film waar 'meteorieten en konijnen' in voor zullen komen.
Donnie Darko is een compleet afgesloten film, een vervolg zou al nergens op slaan. Heel eventueel zou je inderdaad een spin-off van een side-character kunnen maken, maar dat moet gewoon maar binnen de fan-fiction circuit blijven. Maar nu komt er dan een film over Samantha wanneer ze eenmaal wat ouder is en tot zover snap ik het nog, maar hoe willen ze Frank nou weer in het verhaal plaatsen? Zou nergens op slaan en als het iemand anders zou zijn in een konijnen pak word het alleen maar nog idioter )

Bizar project, maar begrijpelijk natuurlijk, het zal vast en zeker genoeg opbrengen omdat veel mensen het toch niet kunnen laten hem te bekijken (aan mij zullen ze in elk geval niks verdienen). Daarnaast geeft het deze schijnbare derderangs regisseur ook tenminste wat bekendheid.

avatar van Pastichio Rocker

Pastichio Rocker

Hoe kun je hier nou een sequel van maken? Waarschijnlijk wordt het dan weer zo'n '13 in een dozijn' film met een soortgelijke gebeurtenis maar met andere personages. *kots* En who the fuck is Chris Fisher??

avatar van Tijsz

Tijsz

Hoe is het mogelijk

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Die Chris Fisher heeft ze niet op een rijtje blijkbaar. Één van de beste films ooit krijgt een totaal onnodig vervolg, belabberd

avatar van Criticism

Criticism

Wat vreselijk onnodig is dit, zie echt geen reden om hier een vervolg op te maken.

avatar van stephan73

stephan73

Zucht!

avatar van Prudh

Prudh

raar

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Nou, niet zo negatief; dit is wel in handen van de man van Nightstalker én Rampage.

Maar goed, toch benieuwd wat ze hier van willen gaan maken. Iemand enig idee of Michael Andrews terugkeert?

avatar van Inland Rabbit

Inland Rabbit

levenslang opsluiten. Alleen dat het idee al bij je opkomt om hier een vervolg voor te maken is al te erg

avatar van Fikret8

Fikret8

Een nog diepere zucht.

avatar van BoordAppel

BoordAppel

Is dit ook niet gewoon een fanposter?

avatar van matthijs_013

matthijs_013

In ieder geval een veel vermakelijkere cast.

Hhahahahaha.

avatar van gotti

Hahaha. Dat plot. Als je een film als Donnie Darko, met één van de mooiste thema's ooit (jezelf opofferen voor de liefde van een ander) een vervolg geeft heb je er gewoon niet zoveel van begrepen (van filmen dan, van marketing wel natuurlijk).

avatar van stephan73

stephan73

BoordAppel schreef:

Is dit ook niet gewoon een fanposter?

Nee, het is de "in production" poster die is vrijgegeven gelijk met het nieuws dat deze film eraan zit te komen..

avatar van rokkenjager

rokkenjager

Wellicht het meest achterlijke idee in Hollywood ooit.

avatar van Apollinisch

Apollinisch

Hoe zit het eigenlijk met plotomschrijvingen van vervolgen? Want in deze staat een enorme spoiler van DD.

avatar van Madecineman

Madecineman (moderator films)

Je kan altijd zelf een correctie insturen.

gotti schreef:

Denk van Marketing ook niet heel veel trouwens. Het origineel is toch een cult classic geworden door dat veel mensen dat thema helemaal aanvoelde en mooi vonden. Deze groep zit denk ik totaal niet te wachten op een tweede deel. Maar wellicht is die groep wel nieuwsgierig, ben ik stiekem ook wel, maar gelukkig is er het internet

avatar van maxcomthrilla

maxcomthrilla

Haha, lachen. Eersteklas wanproduct Donnie krijgt een vervolg. Leuk, voor de fans. Kan nooit slechter zijn dan het origineel immers.

Macmanus

Voor mensen die de ziel van het eerste misten waarschijnlijk niet nee.

avatar van serpico

serpico

Dit kunnen ze toch ook niet meer menen he

Ik ben wel benieuwd hoe ze dit keer het konijn in het verhaal gaan verwerken.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Ondanks dat ik dit toch een belachelijk idee vind, moet ik eerlijk toegeven dat ik erg benieuwd ben naar dit project. Waarschijnlijk zal ik ook niet de enigste zijn. Wel leuk dat de echte Samantha (Daveigh Chase) die ook in het eerste deel speelde haar opwachting maakt in dit - onnodige - vervolg...

avatar van kArIzMa_Movie

kArIzMa_Movie

Wordt dit dan weer een flop van Chris Fisher? Wel jammer dat ie per se een vervolg van Donnie Darko moest maken.

avatar van combi

combi

• 20609 berichten

Macmanus schreef:

Voor mensen die de ziel van het eerste misten waarschijnlijk niet nee.

de ziel hmm, na het voetbal volgt een herziening ben benieuwd of ik die ziel dan tegen zal komen.

avatar van omar_91

omar_91

fucking schande.

t draait allemaal om t geld tegenwoordig.

als er een film is waar je geen vervolg op kan maken dan is het Donnie darko wel.

ik vind dat ze zo een verbod moeten leggen op vervolg van films , en dat enkel de regisseur die de eerste deel verfilmde recht heeft om een tweede deel te maken en niet zomaar een of andere gast die enkel op zoek is naar poen, omdat iedereen toch naar dit deel zal zien ook al wordt het een mislukking.

fuuuuuuuuuuuuuuuuck

avatar van Resh

Resh

howw nee he niet nog een ingewikkelde film erbij

avatar van Judiith^

Judiith^

De regisseur heeft in iede geval wel goede titels op zijn naam staan.. zucht..